The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
چندین خبر خوب اومده امروز درباره Island Paradise:
1- عکس لودینگ اسکرین:

57723477482219487462.jpg

2- نقشه:

20838780083744808918.jpg

3- با پچ جدید میتونید با موبایل به هر شهری که دوست داشتید نقل مکان کنید. این قبلا با چندین ماد امکان پذیر بود ولی مشکلی داشت اونم اینکه فایلای world های قبلی که ازش میرفتید پاک نمیشدن و حجم فولدر سیو بطور وحشتناکی بیشتر میشد و در نتیجه ارور کد 12 رو میداد موقع سیو که برای من مشکل بود!

15704864290216179716.jpg

4- با پچ جدید امکان جابجایی خونه ها وقتی از Edit Town به جایی خونه رو نصب میکردید میاد که... عالیه! :d

15586641927741125576.jpg

سلام و ممنون بابت اطلاع رسانی دوستان.
میگم حالا این Island Paradise کی ریلیز میشه و میتونیم بگیریمش؟ و اینکه ارزش انتظار رو داره؟

Sent from my Sony Xperia SL via Tapatalk

سلام و ممنون بابت اطلاع رسانی دوستان.
میگم حالا این Island Paradise کی ریلیز میشه و میتونیم بگیریمش؟ و اینکه ارزش انتظار رو داره؟

Sent from my Sony Xperia SL via Tapatalk
دقیقا 23 روز مونده تا عرضه در آمریکای شمالی. معمولا هم تا 4 روز بعد عرضش نسخه reloaded اش بیاد.
ارزش انتظار هرکس هم به خودش بستگی داره. :d مثلا واسه من که Builder و Storyteller ام مهمه!

مطمئنی؟؟؟تو سایت ea چیزی دربارش نگفتن!
منبع رو گذاشتم تو پستم, Alex صاحب SimsVIP گفته:
اسم یازدهمین بسته الحاقی سیمز 3 تو اعلامیه قانونی سایت EA شش روز پیش دیده شده. عکسشم گذاشتن:

29508564205880813856.jpg

الان من نگاه کردم حذف کردن اسمشو. ولی 98% اطمینان دارم اینه اسمش. :d

منبع رو گذاشتم تو پستم, Alex صاحب SimsVIP گفته:
اسم یازدهمین بسته الحاقی سیمز 3 تو اعلامیه قانونی سایت EA شش روز پیش دیده شده. عکسشم گذاشتن:

29508564205880813856.jpg

الان من نگاه کردم حذف کردن اسمشو. ولی 98% اطمینان دارم اینه اسمش. :d
اگه راست باشه خیلی باحال میشه;;)

اگه راست باشه خیلی باحال میشه;;)
از اونجایی که آخرین پک هست من فکر میکنم هرچی امکانات و object و... که میخواستن از اول بازی اضافه کنن و با توجه به محدودیت هایی که قبلا داشتن نمیتونستن به بازی اضافه کننو تو این پک میریزن, همونطور که این اتفاق برای The Sims 2 Freeplay افتاد.
ولی حالا یک سوال میمونه:
Where the hell is business EP؟ :((

از اونجایی که آخرین پک هست من فکر میکنم هرچی امکانات و object و... که میخواستن از اول بازی اضافه کنن و با توجه به محدودیت هایی که قبلا داشتن نمیتونستن به بازی اضافه کننو تو این پک میریزن, همونطور که این اتفاق برای The Sims 2 Freeplay افتاد.
ولی حالا یک سوال میمونه:
Where the hell is business EP؟ :((
حتی اگه همه ی این حرفای هم که میزنین درست باشه چه کنیم با سیو بازی؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or