The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
کسی Island Paradise رو باری کرده؟ یکم تعریف کنین ببینیم چطوریاست؟ :d

به نظر من بعد از World Adventure و Late Night این پک بهترین پکه البته همراه با season که دیگه عالی میشه ؛

همونطور که میدونی یه جزیره مستقل و نسبتا بزرگ اضافه میشه که قابلیت خرید هتل و هتل داری ، موج سواری با قایق بادبانی و جت اسکی ، جا به جا کردن خونه روی آب! :D ، کشف عتیقه های زیردریایی و گنج و دوست شدن با پری دریایی و نکات جالب دیگه ای که با تجربه کردنش متوجه میشی. خلاصه از من میشنوی تردید نکن تو گرفتنش

راستی یه امکان دیگه هم داشت که میتونستی چند تا خونه بخری یا خونه ـتو اجاره بدی که مستاجرا همین جور میریختن تو خونه ـت :D

خوب منم حریدم به سلامتی و میتونم بگم بهترین EP هست بعد Pets بنظرم.
یه sim ای رو برداشتم و گشتم بازیرو. چندین عکسم میخوام باهاتون به اشتراک بذارم تا ببینید چطوریاست. :d (اگه نمی خواین چیزی از بازی براتون اسپویل شه: Knock it off!)

اول از همه اینو بگم که world این پک یعنی Islo Paradiso از اول قابل بازیه و مثل World Adventures نیست که از داخل سیو مسافرت کنید. همچنین این world بنظرم بهترین شهر از نظر جزئیات بین world های EA هست.
مرکز شهر:

Houseboat جدید:

45233719166175217386.jpg

اون مه رو میبینین؟ اونا قفل شده هستن و باید با رفتن و کشف کردنش مه رو از بین ببرین:

37790917164354252787.jpg

هدفم رفتن به هتل بود. زنگ زدم تا یه تاکسی آبی دنبالم بفرستن :d:

93921597790883838030.jpg

رفتم به هتل متاسفانه هیچکس برای انجام check-in نبود :d:

دو نکته در نوع خود خنده داری دیدم. یکی این All-In-One Bathroom (متاسفانه شعار Xbox One :d) که از اسمشم معلومه تمام کارهای مربوط به دستشوئی رو داخلش میشه انجام داد :d:

47346538295738332276.jpg

اونیکی هم اینکه Newspaper Delivery Boy به هر نحوی شده خودشو بهتون میرسونه! :
12210540541054161070.jpg
23038487274649280532.jpg

همینا رو که میدیدم این یارو دیدم داشت رد میشد:d:

77560732228117647710.jpg

عه! چی شد؟! داره برف میباره؟!! :d:

54202221202081088305.jpg
97144689104869180836.jpg

66445875824331259028.jpg

(با استفاده از چیت اینکارو کردم)

در ضمن اینو بگم که وقتی با هدست داشتم بازی میکردم, افکت های صوتی جدیدی رو شنیدم که تازه اضافه شدن. حتما امتحان کنید :d. چندین باگ در انعکاس تصاویر بر روی آب دیدم. مثلا درختای اضافی دیده میشدن. تکسچرهای گیاهان و درختا واقعا عالین. برای پی بردن به این قضیه کافیه دو درخت رو یکی از Base Game و یکی از Island Paradise رو کنارهم قرار بدین. وقتی که houseboat حرکت میکرد فکز میکردم لغزشی در کار نباشه و فریم ریت سایه ها پایین باشه ولی کاملا برعکس هست.

یه ذره شک هم نداشته باشین که با این پک اوقات خوبی خواهید داشت :d. این پک ار نظر حجم محتوا هم بیشترین رو بین بقیه پک ها داره و مطمئنا واسه builder ها عالیه. ببخشید واقعا که زیاد عکش گذاشتم.

آخرین ویرایش:
سلام

من توو نصب سیمز 3 یکم مشکل دارم :(

سیمز 3 رو میریزم اما وقتی town life و Katty pery رو نصب میکنم و میخوام بازی کنم این ارورو میده :
http://www.8pic.ir/images/09052304460805397246.jpg

وقتیم میخوام کرک town life رو نصب کنم این ارورو میده ::

http://www.8pic.ir/images/25274020205437001440.jpg

میتونین کمکم کنین ... خیلی وقته معطلشم :(
بذار اول جواب مشکل دومتو بگم. کرکو باید صحیح بزنی. آحرین پکت با توجه به اونایی که نام بردی Katy Perry Sweet Treats هست, درسته؟ کرک اونو از همون دیسکی که زدی پیدا کن (کرک شامل TSLHost.dll و TS3W.exe هست) و کپیشون کن و پیستشون کن به Game/Bin بازی اصلی ,نه آخرین پک و replace شون کن.

در مورد مشکل اولت:
مشکل اینه که هنوز کرک زو درست نزدی. اینو امتحان کن {اگه کرکو درست بزنی این مرحله لازم نیست):
1- در Documents/Electronic Arts/The Sims 3 فولدر جدیدی باز کن بنام Mods.
2- داخل Mods هم فولدری بنام Packages و یکی دیگه بنام Overrides باز کن.
3-Resource.cfg رو هم دانلود کن و به فولدر Mods بزن.
4- حالا ماد NoCD رو دانلود کن و بزن به همون فولدر Packages.
5- بازی رو از طریق TS3W اجرا کن.

هر مشکلی داشتی حتما کامل بگو.​

بذار اول جواب مشکل دومتو بگم. کرکو باید صحیح بزنی. آحرین پکت با توجه به اونایی که نام بردی Katy Perry Sweet Treats هست, درسته؟ کرک اونو از همون دیسکی که زدی پیدا کن (کرک شامل TSLHost.dll و TS3W.exe هست) و کپیشون کن و پیستشون کن به Game/Bin بازی اصلی ,نه آخرین پک و replace شون کن.

در مورد مشکل اولت:
مشکل اینه که هنوز کرک زو درست نزدی. اینو امتحان کن {اگه کرکو درست بزنی این مرحله لازم نیست):
5- بازی رو از طریق TS3W اجرا کن.

هر مشکلی داشتی حتما کامل بگو.​

درس شد!!!!! :-o باورم نمیشه !!!!!!!!

واقعا مرسی @};-

نمی فهمم چی میگین

با دقت همه این مراحلو انجام بده:
5- بازی رو از طریق TS3W اجرا کن

من دقیقا محتویات کرک رو از دی وی دی کپی می کنم و میریزم توی game/bin قبلا بارها سیمز رو نصب کردم ولی الان یادم رفته چیزایی رو هم که گفتین اصلا متوجه نشدم چیو باید از کجا دانلود کنم ؟

من دقیقا محتویات کرک رو از دی وی دی کپی می کنم و میریزم توی game/bin قبلا بارها سیمز رو نصب کردم ولی الان یادم رفته چیزایی رو هم که گفتین اصلا متوجه نشدم چیو باید از کجا دانلود کنم ؟
کرک جدیدتریت پکتو که نصب کردی باید به Bin بازی اصلی بزنی نه پک ها. اگه کرکو نتونستی بزنی این مراحل رو باید طی کنی.
کلا چه پک هایی رو نصب کردی؟

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or