The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
دروود یک مشکلی دارم اگه کمک کنید واقعا لطف کردین چون اعتیادم به سیمز خیلی بالا هست
اول اینو بگم این مشکل از وقتی ویندوزم 8 شد بیشتر خودشو نشون میده دوم اینکه سیمز رو همه پکاش رو نصب دارم که اخریش ایسلد پارادایس یا همچین چیزی هست
جالا مشکل اینکه:
یک: وقتی وارد بازی میشم (این مشکل تو چندتا پک اخیر بوده) بعد از چند مدت که البته متغیر هست مثلا یک بار نیم ساعت یک بار بیست دقیقه و به همین شکل بدون هیچ دلیلی بازی بسته میشه و نات ورکینگ میشه کاملا بی دلیل درایور گرافیک بروز کردم کرک هم درست انجام دادم همینطور که گفتم سالیانه معتاد سیمز هستم از یک تا حالا پس بعید میدونم مشکل تو نصب باشه
دو:برای سیو دادن بعضی وقتا(اینم تو چند پک اخیر خیلی اذیت میکنه) انواع ارور کدهارو میده از 12 و13 و14 بگیر که این کدا بیشترینهاش هستن بعد تو توضیح این کدا اکثرا پیغام مربوط به محیط بازی هست ولی هر چی چک میکنم مشکلی تو محیط بازی نیست
خلاصه براتون بگم که خیلی گیرم الان اعتیاد زده بالا جنس هم خرابه ثواب داره کمک کنید
ممنونتون میشم راهنمایی بفرمایید

دروود یک مشکلی دارم اگه کمک کنید واقعا لطف کردین چون اعتیادم به سیمز خیلی بالا هست
اول اینو بگم این مشکل از وقتی ویندوزم 8 شد بیشتر خودشو نشون میده دوم اینکه سیمز رو همه پکاش رو نصب دارم که اخریش ایسلد پارادایس یا همچین چیزی هست
جالا مشکل اینکه:
یک: وقتی وارد بازی میشم (این مشکل تو چندتا پک اخیر بوده) بعد از چند مدت که البته متغیر هست مثلا یک بار نیم ساعت یک بار بیست دقیقه و به همین شکل بدون هیچ دلیلی بازی بسته میشه و نات ورکینگ میشه کاملا بی دلیل درایور گرافیک بروز کردم کرک هم درست انجام دادم همینطور که گفتم سالیانه معتاد سیمز هستم از یک تا حالا پس بعید میدونم مشکل تو نصب باشه
دو:برای سیو دادن بعضی وقتا(اینم تو چند پک اخیر خیلی اذیت میکنه) انواع ارور کدهارو میده از 12 و13 و14 بگیر که این کدا بیشترینهاش هستن بعد تو توضیح این کدا اکثرا پیغام مربوط به محیط بازی هست ولی هر چی چک میکنم مشکلی تو محیط بازی نیست
خلاصه براتون بگم که خیلی گیرم الان اعتیاد زده بالا جنس هم خرابه ثواب داره کمک کنید
ممنونتون میشم راهنمایی بفرمایید
اول بگو از ماد استفاده میکنی؟ Custom Content زدی (آیتمای اضافی مثلا آبجکتای جدید)؟
برای حل اون ارورها من یادمه انواع روش هارو امتحان کردم ولی در آخر به راه حلی به جز بازی بر روی سیستمی جدید نرسیدم :(.

اول بگو از ماد استفاده میکنی؟ Custom Content زدی (آیتمای اضافی مثلا آبجکتای جدید)؟
برای حل اون ارورها من یادمه انواع روش هارو امتحان کردم ولی در آخر به راه حلی به جز بازی بر روی سیستمی جدید نرسیدم :(.
دروود
ماد یا کاستم کنتنت ندارم همون پکهای اصلی هست و استافها فقط هایدن اسپرینگ و فاست لاین رو هم نصب کردم

دروود
ماد یا کاستم کنتنت ندارم همون پکهای اصلی هست و استافها فقط هایدن اسپرینگ و فاست لاین رو هم نصب کردم
1- تو control panel اینو سرچ کن: perform. بعد سرچ یه گزینه ای زیر System میاره:
Adjust the appearance and performance of Windows
اونو بزن. (باید admin باشی)

2- تب Data Execution Prevention رو بزن و بر "Turn on DEP for all programs and services except those I select" کلیک کن و بعد "Add." رو بزن. الان تو سیمز 3 و تمامی پک هاش رو به لیست DEP exception اضافه خواهی کرد. اینارو یکی یکی copy-paste کن (هر پکی رو که داری اونو اضافه کن و اگه محل نصب بازیات اینا نیستن برو به محل نصبی که خودت زدی):
Sims 3 base game:
تمام فایل هایی که فرمت .exe دارن رو بزن\C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

World Adventures:
تمام فایل هایی که فرمت .exe دارن رو بزن\C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 World Adventures\Game\Bin

High-End Loft Stuff:
تمام فایل هایی که فرمت .exe دارن رو بزن\C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 High-End Loft Stuff\Game\Bin
...
و همینطور تمام پک هایی رو که داری به همین روال بزن.

3- بعد اینکه زدیشون OK رو بزن.

4- حتما سیستمتو Restart کن تا اینکار اثر بذاره.

اگه اینا جواب ندادن اینارو جواب بده: 1- سیستم عاملت 32 بیته یا 64؟ 2- مشخصات سخت افزاری سیستمت چیه؟

1- تو control panel اینو سرچ کن: perform. بعد سرچ یه گزینه ای زیر System میاره:
Adjust the appearance and performance of Windows
اونو بزن. (باید admin باشی)

2- تب Data Execution Prevention رو بزن و بر "Turn on DEP for all programs and services except those I select" کلیک کن و بعد "Add." رو بزن. الان تو سیمز 3 و تمامی پک هاش رو به لیست DEP exception اضافه خواهی کرد. اینارو یکی یکی copy-paste کن (هر پکی رو که داری اونو اضافه کن و اگه محل نصب بازیات اینا نیستن برو به محل نصبی که خودت زدی):
Sims 3 base game:
تمام فایل هایی که فرمت .exe دارن رو بزن\C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3\Game\Bin

World Adventures:
تمام فایل هایی که فرمت .exe دارن رو بزن\C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 World Adventures\Game\Bin

High-End Loft Stuff:
تمام فایل هایی که فرمت .exe دارن رو بزن\C:\Program Files\Electronic Arts\The Sims 3 High-End Loft Stuff\Game\Bin
...
و همینطور تمام پک هایی رو که داری به همین روال بزن.

3- بعد اینکه زدیشون OK رو بزن.

4- حتما سیستمتو Restart کن تا اینکار اثر بذاره.

اگه اینا جواب ندادن اینارو جواب بده: 1- سیستم عاملت 32 بیته یا 64؟ 2- مشخصات سخت افزاری سیستمت چیه؟
ممنونتم
رفتم برا تست روشی که گفتی ولی حالا اطلاعات سیستمم هم میگم برا روش بعدی که میخوای بگی:
32 بیتی
Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz
4.00 GB ddr 3
ATI Radeon HD 5770 1gb ram ddr5
دیگه ... همین دیگه
اهان مین برد م هم ایسوز p257 هست فکر کنم مطمئن نیستم

ممنونتم
رفتم برا تست روشی که گفتی ولی حالا اطلاعات سیستمم هم میگم برا روش بعدی که میخوای بگی:
32 بیتی
Intel(R) Core(TM) i3-2100 CPU @ 3.10GHz
4.00 GB ddr 3
ATI Radeon HD 5770 1gb ram ddr5
دیگه ... همین دیگه
اهان مین برد م هم ایسوز p257 هست فکر کنم مطمئن نیستم
ببین رمت خیلی پایینه و اینجا تو سایت اصلی سیمز 3 حداقل رم مورد نیاز رو 1.5 گیگ نوشته اونم بدون نصب هیچگونه پک و اضافاتی. من بهت بشدت توصیه میکنم سیستمتو بروز کنی وگرنه ها این crash و ارورها ادامه پیدا خواهند کرد. متاسفانه فقط میتونی کمی کاهششون بدی با این سیستمت.

سلام بچه ها
از یکی شنیدم ارخین پکی که واسه sims 3میخواد بیاد Futuristic اسمشه
بعد رفتم گولگ عکس هاشو نشون داد همش در مورد موجودتن خلیلی و اینده زمینه
میخواستم بدونم این رایا راسته یا شایعه؟؟؟؟؟

ببین رمت خیلی پایینه و اینجا تو سایت اصلی سیمز 3 حداقل رم مورد نیاز رو 1.5 گیگ نوشته اونم بدون نصب هیچگونه پک و اضافاتی. من بهت بشدت توصیه میکنم سیستمتو بروز کنی وگرنه ها این crash و ارورها ادامه پیدا خواهند کرد. متاسفانه فقط میتونی کمی کاهششون بدی با این سیستمت.
اون ۱گیگ ماله کارت گرافیکه رم ایشون ۴ گیگه که خوبه دیگه.

عکسای اولیه از آخرین Expansion Pack بنام Into the Future اومد الان:

15716384209769124545.jpg

چیز جذابی نداره عکسا برام. :d
اولین عکس از آخرین Stuff Pack هم اومد اونم فعلا Movie Stuff صداش میکنن که داخلش تم های وسترن و وحشت رو خواهد داشت:

06947833509406427302.jpg

و خبری خوب برای کسایی که علاقمند به business aspects هستن. امشب یه ست جدیدی میخواد بیاد به store که رستوران هست که قراره امکانات جدیدی مثل منوی غذا, آوردن سرآشپز و سفارش غذا و از این قبیل مسائل بیاره. چندین عکس:
99492111971038569557.jpg

10422912426829931226.jpg

40528275414259671349.jpg

تا فردا که ست دستم هست کسی خواست لینکشو از طریق P.M میتونم بدم.
منبع: SimsVIP - The latest news updates and game guides for The Sims!

سلام بچه ها

میخواستم بدونم که تو سیمس 3 مثل سیمز 2 اضافه شونده ای به نام بیزینس ( یادم نیست اسم دقیقش چی بود ) نداره؟ همون که تو سیمز 2 یه مغازه میزدی و وسایل رو به مردم میفروختی و پول میگرفتی....به نظر من بهترین اضافه شونده همون بود...اما تو سیمز 3 چنین چیزی ندیدم...آیا سیمز 3 همچین اضافه شونده ای نداره؟

سلام بچه ها

میخواستم بدونم که تو سیمس 3 مثل سیمز 2 اضافه شونده ای به نام بیزینس ( یادم نیست اسم دقیقش چی بود ) نداره؟ همون که تو سیمز 2 یه مغازه میزدی و وسایل رو به مردم میفروختی و پول میگرفتی....به نظر من بهترین اضافه شونده همون بود...اما تو سیمز 3 چنین چیزی ندیدم...آیا سیمز 3 همچین اضافه شونده ای نداره؟
این چیزی که شما میخوای نداره ، واقعا منم طرفدارش بودم.
ولی پچ Ambitons چندتا شغل های قابل تجربه رو بازی اضافه میکنه ، مثل آتش نشان و غیره ... ضمنا فروشگاه هم میتونید بسازید ولی چیزی قابل فروش نیست ، فقط شخصیت ها از طریق صندوق میتونند خرید کنند (کلا چیز بی معنی ای هست)!

کلا EA تو Sims 3 گند زد (نسبت به 2)؛
غیب شدن هنگام سوار شدن و پیاده شدن از ماشین، امکان کنترل حیوانات، Supernatural، پرداخت لحظه ای پول مواد غذایی (وقتی تو یخچال نداشته باشی)، امکان فروش وسایل اماکن عمومی (مثل دانشگاه)، امکان تغییر طول مدت فصل ها و حتی غیرفعال کردنشون! و ... حسابی تو این نسخه 3 زد تو ذوقم! امیدوارم تو 4 اینا برطرف بشه!

Sent from my LT26ii using Tapatalk 4 Beta

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or