The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
خوب میشه به ما هم بگین چه جوری میشه با EA Download Manager ورژنمون رو تغییر داد ؟؟
من خیلی دوست دارم Late Night رو نصب کنم ولی تا حالا 60 تا DVD ازش گرفتم همشون خراب بودن کلا نصب نمیشن وسط نصب Error میده و دیگ نمیره روی نصب دوم از هرکسی هم که میپرسم میگن مشکل از خوده dvd هست
Late Night رو من نگرفتم ولی راهش خیلی ساده هست بازی رو با لانچر(همون صفحه که چند تا گزینه مختلف داره) بالا بیارید و اگه کامپیوترتون به اینترنت متصل هست گزینه Game Updates رو بزنید و Update Now رو بزنید بعد اگه منیجر نصب نباشه خودش نصب و بعد شروع به دانلود میکنه(البته حجم آپدیتش برای من که از اون اول اصلا آپدیت نکرده بودم خیلی زیاد بود)
راستی کسی میدونه The Sims 3 Pets کی میاد؟

سلام بچه ها
من سیمز 3 رو با همه ی پک هاش گرفتم اما توی نصب با مشکل مواجه شدم
به ترتیب زیر نصب کردم :
[FONT=&quot]1) [/FONT][FONT=&quot]The Sims 3[/FONT]
[FONT=&quot]2) [/FONT][FONT=&quot]World Adventures[/FONT]
[FONT=&quot]3) [/FONT][FONT=&quot]High-End Loft Stuff[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]همشون نصب و اجرا شدن اما وقتی سیمز ambitions نصب کردم اجرا نشد و همش ارور میده که :[/FONT]
[FONT=&quot] your the sims 3 base game is incompatible with the current sims 3 expansion pack.please update your game via the game luncher[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]سیمز fast lane stuff هم نصب کردم همینطوره
[FONT=&quot] بازی های من فایل اپدیت همراهشون هست اپدیت کردم نمیدونم مشکل از کجاست تو خود game luncher هم میگه نیاز به اپدیت نیست. خود سیمز 3 رو هم که میخوام اجرا کنم همین ارور رو میده
[/FONT]
[FONT=&quot]لطفا کمک کنید[/FONT]
[FONT=&quot]ممنون
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]

سلام بچه ها
من سیمز 3 رو با همه ی پک هاش گرفتم اما توی نصب با مشکل مواجه شدم
به ترتیب زیر نصب کردم :
[FONT=&quot]1) [/FONT][FONT=&quot]The Sims 3[/FONT]
[FONT=&quot]2) [/FONT][FONT=&quot]World Adventures[/FONT]
[FONT=&quot]3) [/FONT][FONT=&quot]High-End Loft Stuff[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]همشون نصب و اجرا شدن اما وقتی سیمز ambitions نصب کردم اجرا نشد و همش ارور میده که :[/FONT]
[FONT=&quot] your the sims 3 base game is incompatible with the current sims 3 expansion pack.please update your game via the game luncher[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]سیمز fast lane stuff هم نصب کردم همینطوره
[FONT=&quot] بازی های من فایل اپدیت همراهشون هست اپدیت کردم نمیدونم مشکل از کجاست تو خود game luncher هم میگه نیاز به اپدیت نیست. خود سیمز 3 رو هم که میخوام اجرا کنم همین ارور رو میده
[/FONT]
[FONT=&quot]لطفا کمک کنید[/FONT]
[FONT=&quot]ممنون
[/FONT]
[FONT=&quot]
[/FONT]
من مشکلت رو میدونم چیه!
مشکل از The Sims 3 High End Loft Stuff هستش، هنوز نسخه ی درست و حسابیازش نیومده. شما از اول به این ترتیبی که من میگم نصب کن :
1. The Sims 3 رو نصب کن اما کرکش نکن.
2. The Sims 3 World Adventures رو نصب کن و کرکش کن.
3. The Sims 3 Ambitions رو نثب کن و کرکش کن.
4. The Sims 3 Fast Lane Stuff رو نصب کن و کرکش کن.
5. با اینترنت اگه میتونی بازی رو به آخرین نسخه آپدیت کن ( از طریق Game Launcher )
اگه مشکلی داشتی بگو دربست در خدمتم

من مشکلت رو میدونم چیه!
مشکل از The Sims 3 High End Loft Stuff هستش، هنوز نسخه ی درست و حسابیازش نیومده. شما از اول به این ترتیبی که من میگم نصب کن :
1. The Sims 3 رو نصب کن اما کرکش نکن.
2. The Sims 3 World Adventures رو نصب کن و کرکش کن.
3. The Sims 3 Ambitions رو نثب کن و کرکش کن.
4. The Sims 3 Fast Lane Stuff رو نصب کن و کرکش کن.
5. با اینترنت اگه میتونی بازی رو به آخرین نسخه آپدیت کن ( از طریق Game Launcher )
اگه مشکلی داشتی بگو دربست در خدمتم
بچه ها خیلی ممنون برای کمکتون
من حتما این کارارو میکنم . فقط 2 تا سوال دیگه :
1.من این یکی سیمزارم دارم :
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Late Night[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Outdoor Living Stuff[/FONT]
[FONT=&quot][/FONT][FONT=&quot]Generations[/FONT]
اینا مشکلی ندارن ؟؟

2. اپدیتی که همراه خود بازیا هست انجام ندم ؟؟ ( میتونم از لانچر اپدیت کنم )

خیلی ممنون:x

SIMS در کل بازی پر دردسری بوده و هست چه تو نصبش و چه بازی کردنش.

از اونجایی که کلی PACK های تازه براش میاد واقعا باید علاقه داشته باشی تا این همه نصب کنی و بعد نتونی بازی کنی و مشکل کرک داشته باشه .

درود بر دوستان گرامی :

من میخواهم برای خواهر کوچکم این بازی رو بریزم اما به چند تا مشکل برخورد کرده ام اگر بزرگواری کنید و بنده را در زمینه ریختن یا نصب پچهای بازی THE SIMS 3 راهنمائی کنید از شما عزیزان ممنون میشوم !

من تمام مراحل ریختن بازی چه از خود بازی و چه کرکش و ... را درست میریزم ، و بازی SIMS 3 هم بدون هیچ مشکلی به راحتی اجراء میشود ولی وقتی پچ های بازی رو که میریزم بازی اجرا نمیشود برای نمونه من وقتی بازی خود سیمز 3 رو ریختم بعدش پچ HIGH-END LOFT STUFF رو هم بدون هیچ ایرادی براحتی نصب میکنم و بازی اجراء میشود اما موقعی که به قسمت اول بازی یعنی همان NEW GAME میرسد با پیغام No game disc found ! please insert the sims 3 high-end loft stuff game disc before proceeding مواجه میشوم که میگه باید دیسک پچ این بازی رو بزاری اگر اشتباه نکنم . اما وقتی دیسک رو میزارم با یه پیغام دیگر که این میباشد Disc Authorization Failure : we are unable to verify that tour disc is a valid copy of the sims 3 high-end loft stuff ، please contact customer service مواجه میشوم بعدش که تیکش رو میزنم از بازی میاد بیرون . من باید چکار کنم یعنی ایراد از بازی هست یا ایراد از نحوه ریختن من می باشد !

راستی حتما باید پچهای بازی 3 sims رو به ترتیب نصب کنم ؟ چون خواهر من این پچ ها رو فقط موجود داره : AMBITIONS و HIGH-END LOFT STUFF و CENERATIONS و OUT DOOR LIVING STUFF به همرا خود بازی THE SIMS 3 .

اگر زحمتی برایتان نیست ممنون میشوم طرز ریختن این پچ ها رو شرح بدید برای مثال این پچ ها رو در کدام قسمت از فایل بازی باید نصب کنم و آیا حتما باید کرک و .... شان رو بریزم ، لطفا نکات یا چیزهائی که من نمیدانم ولی باید موقع ریختن پچ ها و ... بهشان توجه کنم رو بی زحمت بهم بگید .

دوستان عزیز مشکل من در زمینه ریختن پچ های SIMS 3 حل شد فقط یه سؤال دارم آیا میشود تمام پچ های بازی SIMS 3 را در بازی SIMS 3 اجراء کرد چون من وقتی بازی SIMS 3 رو ریختم بعدش پچ OUT DOOR LIVING STUFF رو نصب کردم ولی بعد که خواستم پچ دیگری را بعد از ریختن این پچ اولی نصب کنم با مشکل نصب کردن پچ مواجه شدم . مشکلی که داشتم این بود ، زمانی که میخواستم پچ بعدی را در درایوی که بازی SIMS 3 و پچ OUT DOOR LIVING STUFF نصب کردم بریزم . موقع تائید ریختن پچ دوم در درایو مورد نظر با یه پیغام مواجه می شدم که می گفت شما نمیتوانید 2 تا پچ را در یه قسمت نصب کنید یعنی در بازی فقط از یه پچ میشود استفاده کرد ؟

آخرین ویرایش:
دوستان عزیز مشکل من هم کلا برای ریختن پچ های SIMS 3 حل شد اگر کسی سؤالی در مورد نصب و غیره ی پچ های سیمز داشت خوشحال میشوم از اینکه بتوانم بهش در نصب و غیره پچ های سیمز 3 کمک کنم . اگر با اطلاعات مفیدی که شما در سایت در زمینه نصب پچهای این بازی گذاشته شده بودید مواجه نمیشدم ، فکر نمی کنم می توانستم پچهای این بازی را نصب کنم آن هم بدون هیچ ایرادی . واقعا از اطلاعات مفید شما ممنون هستم .

کلا SIMS3 نتونست انتظارات من رو براورده کنه
واقعا من از SIMS2 بیشتر لذت بردم.
دوستان اگه کسی حوصله کنه اسم تمام پچ ها که تا آلان اومده
و امکاناتی که به بازی اضافه میکنند رو بگه
من مدیونش میشم.
مرسی پیشاپیش

کلا SIMS3 نتونست انتظارات من رو براورده کنه
واقعا من از SIMS2 بیشتر لذت بردم.
دوستان اگه کسی حوصله کنه اسم تمام پچ ها که تا آلان اومده
و امکاناتی که به بازی اضافه میکنند رو بگه
من مدیونش میشم.
مرسی پیشاپیش

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید! :(

دوستان اگه میشه راهنمایی کنید! :(

Box.jpg

تمام پک های منتشر شده برای The Sims 2 :
The Sims 2 : نسخه کامل بازی اصلی سیمز 2 محصول سال 2004 کمپانی EA Sports .
The Sims 2 Seasons : بسته فصل های سال برای بازی سیمز محصول ماه سال 2007 !
The Sims 2 University : بسته دانشگاه بازی سیمز 2 محصول سال 2005 .
The Sims 2 Night Life : بسته زندگی و میهمانی های شبانه بازی سیمز 2 محصول سال 2005 !
The Sims 2 Open for Business : بسته آغاز به تجارت بازی سیمز 2 محصول سال 2006 .
The Sims 2 Pets : بسته حیوانات خانگی بازی سیمز 2 محصول سال 2006 .
The Sims 2 Family Fun Stuff : بسته احتیاجات زندگی خانوادگی سیمز 2 محصول سال 2006 .
The Sims 2 Glamour Life Stuff :بسته احتیاجات شیک و چشمگیر زندگی بازی سیمز 2 محصول سال 2006

وب سايت اختصاصي : The Sims™ 2

از اینجا هم میتونی تهیه کنی:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or