The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
نميشه گفت آره نميشه گفت نه!!!بازي اصلش 2 June ميخواست بياد در حالي كه تو اينترنت قبلش Leaked شدش!:biggrin1:جالبه كه با اين حال بازي 3 روز ديرتر Release ميشه!5 June!!!
ببخشید من یه کم مغزم کنده.یعنی الآن این نسخه ای که تو بازار هست اصله؟یا صبر کنیم تو همین تاریخی که اشاره شده بازی اصلی بیاد؟

ببخشید من یه کم مغزم کنده.یعنی الآن این نسخه ای که تو بازار هست اصله؟یا صبر کنیم تو همین تاریخی که اشاره شده بازی اصلی بیاد؟
ببين دوست من بازي لو رفته!يعني امكان داره كه معيوب باشه(نميدونم دقيقا)ولي بازم براي ما فرقي نداره تو ايران كسي كه الان اي بازيو ميده بازي اصلشم بياد همون قبليو هي رايت ميكنه ميده به خورد مردم!

می دونی مرد...! کم کم داره از این بازی خوشم میاد! به نظرم اصلا خسته کننده نیست...!
عشقم شده ساختن شخصیت های ایکبیریِ دارای رذلیت اخلاقی(!) با این جور آدما حال می ده بیفتی به جون مردم!
یه چیز دیگه هم خیلی باهاله! اینکه یکیو بکشونی دم خونت، دورش دیوار بکشی...! اون جا که ازراعیل می یاد خیلی هیجان انگیزه:cheesygri

یه چیز دیگه هم خیلی باهاله! اینکه یکیو بکشونی دم خونت، دورش دیوار بکشی...! اون جا که ازراعیل می یاد خیلی هیجان انگیزه:cheesygri

اینو خب تو Sims 2 هم من خیلی می کردم. خصوصاً به خاطر الک کردن مشتری ها در Open for Business :biggrin1: اون مشتری هایی رو که ستارهء منفی می دادن و prestige ـه بیزنس رو میاوردن پایین جمعشون می کردم توی مربع های 3x3 دورشون دیوار می کشیدم. :biggrin1:

سلام دوستان من از 2 جا توی اینترنت سفارش دادم اما هنوز معلق هست لطفا دوستان لطف کنند اگه جایی رو در اهواز میشناسند که این بازی رو میفروشه معرفی کنند اگه جایی رو میشناسید که این بازی رو اورده خبر بدهید تا ما هم این بازی رو تهیه کنید (در اهواز )

حالا اينا رو بيخيال بازي خيلي سخت شده مياي بچسبي به يه كاري يه كاره ديگت يادت ميره وقت نميكني انجامش بدي به طور كل خوراكه تابستونه 1روز كامل بشيني پاش بازي كني تا متوجه بشي بازي كردي!من تا 2 ساعتم ميشينم پاش بلند ميشم اصلا كار مفيدي نكردم!!!The Sims™2 از اين لحاظ خوب بود:biggrin1:زياد به جزئيات توجه نكرده بود(نسبت به The Sims™3)

آخه خدارو خوش میاد که دم امتحانی بچه هارو اینجوری به هوس میندازید ؟
به جای این بحث ها چند تا شات از خونه سازی هاش بزارید که از این خیال بافیها بیایم بیرون !!!

آخه خدارو خوش میاد که دم امتحانی بچه هارو اینجوری به هوس میندازید ؟
به جای این بحث ها چند تا شات از خونه سازی هاش بزارید که از این خیال بافیها بیایم بیرون !!!
خب ديگه بايد يكي باشه بچه هارو منحرف كنه يا نه!:biggrin1:
http://i39.tinypic.com/w9a9uw.jpg
http://i41.tinypic.com/2cf7fb4.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or