The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
امیدوارم این شماره گستردگی بیشتری داشته باشه .
من که 2 روزه از یکی از سایتهایی که دوستان معرفی کردند سفارشش رو دادم اما نمی دونم چرا کد رهگیری که به من دادن اشتباهه .
کد رو که می زنم هیچ چیز خاصی نمی زنه .

بعید بدونم از سایت P30WORLD معتبر تر توی ایران وجود داشته باشه:
http://shop.p30world.com/products/010894.php#more
من که از همینا خریدم! الانم دارم بازی می کنم! چیز جالبیه، ولی همونجور که حدس زدم گرافیکش در حد قبلیه!
یه کارت 5200fx هم می کشتش! باور کنید...!
شما گرافيك سيمز 2 با 3 رو يكي ميدوني:-"!
مني كه خوره اي اين بازي هستم اصلا چنين نظري ندارم!كجاش شبيه؟؟5200 هم كه سهله 8500 نتونست با High بكشه!بعد شما ميگي...!!!:confused:

هركس كه ميل داره Sims 3 از يك فروشگاه اينترنتي درست حسابي بخره بره اينجا
واقعا فروشگاه خوبيه ديسك هاش هم با كيفيته
(اميدوارم پستم پاك نشه)
من GTA IV رو از این فروشگاه خریدم کوچکترین نقصی نداشت . امیدوارم Sims 3 هم همینطور باشه .

آخرین ویرایش:
Pre-Order The Sims 3 Collector's Edition
ceCars.jpg

The Sims 3
Exclusive 2 GB Plumbob USB drive and carabiner
Exclusive European Sports Car download
New The Sims 3 theme music
Prima Tips & Hints Guide (avail. for South Africa only)

Pre-Order Now and Recieve as a Special Bonus:

Vintage Sports Car download
The Sims 3 Neighbourhood map with locations and key families

بازیشو باید ببینید تا قضاوت کنید! از نظر گرافیکی تغییر چندانی نکرده! ولی امکانات فوق العاده ای به بازی اضافه شده! همین که می تونی هر جایه شهر بری و داخل خونه های اینو اون سر بکشی خیلی جالبه!
امکانات طراحی شحصیتش هم بهبود پیدا کرده ولی اونجور که می گفتن شخصیت رو شبیه خودت نمی تونی در بیاری:biggrin1: حداقلش من که نتونستم!
بازی یه مشکلی داره، وقتی zoom out می کنی و مقیاس کوچیک شهر می یاد، بازی به فاصله ی هر 2 ثانیه یه تیک هایی می ندازه! مسلما سیستمم باید این بازیو به نحو احسن بکشه...!

بازیشو باید ببینید تا قضاوت کنید! از نظر گرافیکی تغییر چندانی نکرده! ولی امکانات فوق العاده ای به بازی اضافه شده! همین که می تونی هر جایه شهر بری و داخل خونه های اینو اون سر بکشی خیلی جالبه!
امکانات طراحی شحصیتش هم بهبود پیدا کرده ولی اونجور که می گفتن شخصیت رو شبیه خودت نمی تونی در بیاری:biggrin1: حداقلش من که نتونستم!
بازی یه مشکلی داره، وقتی zoom out می کنی و مقیاس کوچیک شهر می یاد، بازی به فاصله ی هر 2 ثانیه یه تیک هایی می ندازه! مسلما سیستمم باید این بازیو به نحو احسن بکشه...!
من ادعا نميكنم اصلا واقيعت رو ميگم!;)
1.بازيو وقتي اومد سفارش داده بودم از قبل گرفتم الانم رو دستگاست!بازي هم ميكنم
2.عكس بذارم ببيني!؟؟؟
3.موافقم
4.من دراوردم 2 نفر خودم و...:biggrin1:
5.درسته بعضي اوقاتم دير لود ميشه!(:biggrin1:Sometimes)
6.درسته رفيق
ببخشید بازی که شما دارید بازی می کنید نسخه ی اصلی ؟
نميشه گفت آره نميشه گفت نه!!!بازي اصلش 2 June ميخواست بياد در حالي كه تو اينترنت قبلش Leaked شدش!:biggrin1:جالبه كه با اين حال بازي 3 روز ديرتر Release ميشه!5 June!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or