The Sims 3 | PC

logo_sm.png

شرکت سازنده : The Sims Studio
شرکت پخش کننده : Electronic Arts | EA
تاریخ عرضه : June 2, 2009
ژانر : Simulation

سری بازی های The Sims دوباره باز می گردند. The Sims 3 به شما اجازه هرگونه کاری در دنیای مجازی را می دهد. می توانید از خانه خود بیرون بروید ، با سیستم جدید و فوق العاده قویتر نسبت به نسخه های قبلی با دیگران ارتباط برقرار کنید یا به ساخت خانه رویایی خود بپردازید و همه چیز شامل گل ها ، کاغذ دیواری ها ، رنگ شیشه ها و ... را تغییر دهید تا به قلعه ، کلبه یا خانه آرزوهای خود برسید.
آماده اداره یک خانواده در تاریخ 12 خرداد 88 باشید !

• Like
Reactions: kamyy
آقا من تا حالا هرچی بد گفتم پس میگیرم !
خیلی باحال شده ! گرافیک هم خوبه
احتمالا شما رو سیستمت گرافیکشو نبردی بالا
خیلی چیزای باحالی اصافه شده مثلا بیرون رفتن که یه مشکل اساسی بود خیلی خوب شده!
این ویدئو رو ببیینید همه چیرو میگه !
http://www.youtube.com/watch?v=UkUNEIW1yps
یه اشکالی هم که تو سیمز 2 بود این بود که مثلا بچه ی من با یکی به اسم کوپر(پسر سیا سوخته ) دوست میشد وقتی که بزرگ میشد نوه هاشم با اون پسره تو مدرسه دوست میشدن!
یعنی زمان فقط برای من پیش میرفت ولی تو سیمز 3 زمان کل شهر پیش میره و ادمای دیگه پیر میشن و...

فقط ودئو رو با دقت گوش کتید

آخرین ویرایش:
من اول خوشم نیومد
ولی الان خوشم اومد:دی
فقط یه چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که چرا اینقدر پول پرستهEAلااقل Expansion Packکه برای سیمز 2 اومده بودseasonرو به این بازی اضافه میکرد برفی بارونی چیزی میومد خیلی بهتر میشد:دی

من اول خوشم نیومد
ولی الان خوشم اومد:دی
فقط یه چیزی که منو ناراحت میکنه اینه که چرا اینقدر پول پرستهEAلااقل Expansion Packکه برای سیمز 2 اومده بودseasonرو به این بازی اضافه میکرد برفی بارونی چیزی میومد خیلی بهتر میشد:دی
آره منم كفريم اينقدر با اين Season حال ميكردم ولي الان....لعنت به اين EA:biggrin1:
آقا من تا حالا هرچی بد گفتم پس میگیرم !
خیلی باحال شده ! گرافیک هم خوبه
احتمالا شما رو سیستمت گرافیکشو نبردی بالا
خیلی چیزای باحالی اصافه شده مثلا بیرون رفتن که یه مشکل اساسی بود خیلی خوب شده!
این ویدئو رو ببیینید همه چیرو میگه !
http://www.youtube.com/watch?v=UkUNEIW1yps
یه اشکالی هم که تو سیمز 2 بود این بود که مثلا بچه ی من با یکی به اسم کوپر(پسر سیا سوخته ) دوست میشد وقتی که بزرگ میشد نوه هاشم با اون پسره تو مدرسه دوست میشدن!
یعنی زمان فقط برای من پیش میرفت ولی تو سیمز 3 زمان کل شهر پیش میره و ادمای دیگه پیر میشن و...

فقط ودئو رو با دقت گوش کتید
چي شد تا ديروز كم مونده....:biggrin1:حالا ميگي!
ببين بايد بازي رو بازي كني بعد مظر بدي!الانم خب ديدي خوشت اومد!يك طرفه پيشه قاضي نرو!:biggrin1:

درسته !!!
حد اقل اون پچ هایی رو که برای سیمز 2 اومده بود روی این میزاشت و جدید هارو بعدا عرضه می کرد ؟ :smoke:
دوست من نگفتی عکس هارو با چی گرفته بودی ؟ :camera: ( پستم افتاد آخر دو صفحه قبل )

درسته !!!
حد اقل اون پچ هایی رو که برای سیمز 2 اومده بود روی این میزاشت و جدید هارو بعدا عرضه می کرد ؟
دوست من نگفتی عکس هارو با چی گرفته بودی ؟ ( پستم افتاد آخر دو صفحه قبل )
تو هر جای بازی که دوست داشتی دکمه ی Print Screen SysRq رو از کیبورد بزن حالا بیا تو Paint و Paste کن

یه قسمتی داره که مثلا کارهای که سیم امون دوست داره انجام میدیم یه جایزه هایی میده بعد این تو یه قسمت جمع میشه مثل پول و میتونیم باهاش وسیله بخریم تو سیمز 2هم بود مثلا یه وسیله بود میخوردی جوون میشدی!
من یه چیز خریدم اولش متابولیسم و اینا داشت:دی
ولی هیچی تغییری حاصل نشد:confused:

از نظر من که فعلا فقط وقت کردم شخصیت بسازم حداقل میتونم راجع به گرافیکش بگم نسبت به سبک خودش پیشرفت خوبی کرده و انتظارات رو برآورده میکنه.
به خود بازی نمیدونم چرا ولی خوش بینم.

ای خدا من چی کار کنم.دیروز بود فکر کنم اومدم اینجا دیدم کلی از این بازی تعریف شده منم جوگیر شدم گفتم برم بخرم اما نشد امروز اومدم دیدم کلی پستهای مایوس کننده از این بازی فرستاده شده.آخرش چی کار کنیم بگیریم یا نه تو این دوران قحطی بازی؟

ای خدا من چی کار کنم.دیروز بود فکر کنم اومدم اینجا دیدم کلی از این بازی تعریف شده منم جوگیر شدم گفتم برم بخرم اما نشد امروز اومدم دیدم کلی پستهای مایوس کننده از این بازی فرستاده شده.آخرش چی کار کنیم بگیریم یا نه تو این دوران قحطی بازی؟
هركي يه نظر و سليقه اي داره بالاخره ، نسخه ي ps3 شو نميخواي بخري كه ، خودت بگير و امتحانش كن :biggrin1:

تو سیمز 2، شخصیتی که می ساختم همش درجه ی تمیزیش (Neat) روی پایین ترین مقدار بود!
شخصیت فوق العاده کثیفی از آب در می یومد!(خودتون ملتفید که تو این حالت چی کارا می کرد...!:biggrin1:)
توی این Sims 3 هر کاری کردم نتونستم همچین آدمی رو بسازم، با این که slop رو توی باطن 6 گانش گنجوندم!
اگه شما واردید، یه کمکی به من بکنید...!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or