Multi Platform The Outer Worlds 2

سازنده
Obsidian Entertainment
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
Untitled2.jpg
بازی در کنفرانس E3 2021 مایکروسافت معرفی شد و در سال 2025 منتشر خواهد شد.
--------------------------------------------
سازنده: Obsidian Entertainment
ناشر: XBOX Game Studios
تاریخ عرضه: 2025
پلتفرم(ها): PC, Xbox Series X|S, PS5
با انتشار اطلاعات بیشتر به روز رسانی میشود.

آخرین ویرایش:
هنوز اوایل بازیم و نمیتونم در مورد داستان و بقیه موارد چیزی بگم.
اما چرا اینقد گیم پلی خوبه؟ :دی ینی در بهترین حالت میگفتم دوباره اینم مث نسخه قبلی یه گیمپلی "اوکی" داره که فقط جوابگو باشه و عمرا در سطح یه شوتر نرمال باشه اما اشتباه میکردم.

از انیمیشن اسلحه ها و گانپلیش تا دوییدن، اسلاید و پریدن و ... اینقد همه چی روون و بی گیره یاد تایتان فالو و ایپکس میوفته آدم :دی باز با ترکیب صحنه آهسته مکس پینی هم خیلی خفن تر شده.

خداییش بودجه و تایمی که به استارفیلد دادنو اگه به اینا میدادن دیگه چی میشد :D
چقد ویژوال بازی رو هم دوست داشتم تا اینجا، خیلی گرافیک تر و تمیز بوده فعلا هم اثری از استاترای همیشگی آنریل نبوده.

آخرین ویرایش:
هنوز اوایل بازیم و نمیتونم در مورد داستان و بقیه موارد چیزی بگم.
اما چرا اینقد گیم پلی خوبه؟ :دی ینی در بهترین حالت میگفتم دوباره اینم مث نسخه قبلی یه گیمپلی "اوکی" داره که فقط جوابگو باشه و عمرا در سطح یه شوتر نرمال باشه اما اشتباه میکردم.

از انیمیشن اسلحه ها و گانپلیش تا دوییدن، اسلاید و پریدن و ... اینقد همه چی روون و بی گیره یاد تایتان فالو و ایپکس میوفته آدم :دی باز با ترکیب صحنه آهسته هم خیلی خفن ترش کرده.

خداییش بودجه و تایمی که به استارفیلد دادنو اگه به اینا میدادن دیگه چی میشد :D
چقد ویژوال بازی رو هم دوست داشتم تا اینجا، خیلی گرافیک تر و تمیز بوده.
بازی خیلی خوبه ، کاشکی کاشکی جای بتزدا میدادن obsidian استارفیلد رو بزنه.
یعنی به واقع چیزی که از استارفیلد انتظار می‌رفت رو توی این دادن :D

بالاخره طلسم آبسیدین شکسته شد و همین طوری که تو مراسم xbox show case 2025 حدس زدم بزرگترین و تنها عنوان AAA آبسیدین این نسل outer world 2 هست.
هرچند مشخص بخاطر اینکه بازی توسط استودیو فرست پارتی مایکروسافت توسعه یافته امتیازات پایینتری گرفته و تا جایی که دیدم نسخه ایکس باکس امتیاز بالای 90 نداره که با توجه به سبک بازی میتونست امتیازات بالاتری هم داشته باشه.
Outer world 2 از منظر رول پلینگ در قیاس با Avowed چند لول بالاتر هرچند اوود بازی خوبی بود ولی کمبودها زیادی داشت در Avowed ما با یک دنیا استاتیک طرف بودیم دنیای بازی حس پویایی و زنده بودن نداشت با npc ها طرف بودیم که نقش ماکت داشتن با وجود شبه جهان باز بودن، بازی از کمبود مکانیک های اساسی جهان باز مثل pickpocket, stealth و steal رنج می برد.
وجود همین کمبودها با وجود روایت داستان نسبتا خوب و لور عمیق، Avowed تبدیل به یک بازی صرفا خوب تبدیل کرده بود که جاه طلبی نداشت و به سادگی زیر سایه عناوین rpg بزرگ گم میشد.
در outer world 2 برخلاف Avowed که از کمبود عناصر نقش آفرینی رنج می برد با بازی طرف هستیم که میتونه از لحاظ سیستم رول پلینگ،مکانیک ها، آزادی عمل در انتخاب و روایت پیچیده و شاخه ای با عنوان بزرگی مثل kingdom come deliverance 2 رقابت کنه هرچند کینگدم کمی بهتر هست.
Outer world 2 رو میشه نزدکترین عنوان به برترین بازی rpg تاریخ آبسیدین یعنی نیووگاس دونست.
تو یوتیوب هم دیدم اکثر آرپی جی بازی ها حرفه ای از سیستم رول پلینگ بازی حسابی تعریف کردن و انتظاراتی که از عنوانی مثل Starfield داشتن رو outer world 2 با داشتن یک دنیا پیچیده، واکنش گرا و سیستم روایی چند لایه برطرف کرده و اون تبدیل به یک از بهترین بازی ها نقش آفرینی سای فای کرده.
Outer world 2 نشون داد که ابسیدین میتونه در غیاب افرادی مثل کریس آولون و جاش سویر هم یک rpg با کیفیت و بزرگ تولید کنه و به یک استودیو نقش آفرینی ساز با فرهنگ کاری جمعی تبدیل شده .

دیروز بازی رو شروع کردم و انقدر خوبه که خیلی آروم دارم کوست های فرعی رو میرم و عشق بازی میکنم باهاش.چقدر شوتینگ لذت بخش و طراحی دلنشینی داره.منتظرم شب از سر کار برگردم بشینم پاش.لعنت به کار که مزاحم گیمینگ میشه.:!!

از وقتی شروع کردم توی همون سرزمین اولی گم شدم و کلا هم دیگه ماموریت اصلی ادامه ندادم از بعد فرود روی اون سیاره! :D
چقدر همه چی این بازی جذاب و فکر شده اس! چقدر محیطش مملو از محتوای ریز و درشتیه که صرفا الکی نخواستن فقط یه چیزی پر کرده باشن! یسری راز و رمزطورم داره که هنوز نفهمیدم چطوری میشه اکتیوشون کرد. حس شوتینگ بازی بشدتتت جذابه.
ای کاش استاد بزرگ و اعظم و مقدس بتزدا یکم منم منم کردناشو بذاره کنار بشینه OW2 بزنه ببینه نقش آفرینی مدرن چیه و چجوری باید یسری سیستمهای منسوخ n سال پیش رو بریزه دور و RPG فضایی بسازه!

سلام خسته نباشید
دوستان کسی این بازی رو با زیرنویس فارسی بازی کرده؟ یه سایتی دیدم گذاشته، قطعا با هوش مصنوعی ترجمه شده ولی میخواستم ببینم کیفیتش خوبه یا نه،
ممنون

سلام خسته نباشید
دوستان کسی این بازی رو با زیرنویس فارسی بازی کرده؟ یه سایتی دیدم گذاشته، قطعا با هوش مصنوعی ترجمه شده ولی میخواستم ببینم کیفیتش خوبه یا نه،
ممنون
ندید خوب نیست.
صبر کن گیم ساب بیاره.

چقدر بازی فالوت در فضاست. همه چیز خوب و به اندازه اس. خیلی بهتر شماره اوله. باور نکردنیه که خیلی از ایرادات استارفیلد رو نداره! عملا همون سبکه تو ابعاد کوچیک و بدون سفر فضایی اون مدلی. ما انتظار داشتیم استارفیلد بشه فالوت در فضا ولی این بازی فالوت در فضایی هست که منتظرش بودیم. متاسفانه دیگه بازی این مدلی خیلی تمرکز میخواد و مثل KCD2 و بقیه شاهکارهای امسال باید بزارمش کنار. ولی بازی واقعا RPG تر و تمیزیه. بنظرم اگه دلتون بتزدای قدیم رو میخواد با طعم ابسیدین اصلا نباید از دستش بدین. البته اسکیل کوچیک تر ولی عمق خیلی خوب.

نمیدونم علتشو ولی حس میکنم این بازی رو کسی زباد بازی نمیکنه و اهمیتی بهش نمیده ، از فعالیت تاپیک هم مشخصه

چرا مثلا استارفیلد رو ابنقدر اهمیت میدادین ولی این که بنظرم از اونم بهتره رو اهمیت نمیدین D: چقد گناه داره این گیم D:

حیف شد ، حال میداد دور هم صحبت میکردیم راجبش اخه بازیش جوریه که واقعا وقت و تمرکز میخواد و ارزششو داره ، ینی خیلی نکات داره و از اون مدل بازیاس ک دقیقا فعالیت تو فروم خیلی براش مهمه دور هم به نتیجه برسیم D:
ولی من نمیفهمم چرا کسی زیاد تحویلش نمیگیره این بازی به این خوش ساختی رو ...

نمیدونم علتشو ولی حس میکنم این بازی رو کسی زباد بازی نمیکنه و اهمیتی بهش نمیده ، از فعالیت تاپیک هم مشخصه

چرا مثلا استارفیلد رو ابنقدر اهمیت میدادین ولی این که بنظرم از اونم بهتره رو اهمیت نمیدین D: چقد گناه داره این گیم D:

حیف شد ، حال میداد دور هم صحبت میکردیم راجبش اخه بازیش جوریه که واقعا وقت و تمرکز میخواد و ارزششو داره ، ینی خیلی نکات داره و از اون مدل بازیاس ک دقیقا فعالیت تو فروم خیلی براش مهمه دور هم به نتیجه برسیم D:
ولی من نمیفهمم چرا کسی زیاد تحویلش نمیگیره این بازی به این خوش ساختی رو ...
به نظرم بد موقعی اومده.
برای من اینطوریه که اصلا فرصت نکردم که حتی نصبش کنم چون دیگه جا ندارم.
اگر هم داشتم فرقی نمیکرد نمیرسیدم که بازی کنم و نهایتا یه دوری میزدم و برمیگشتم به بازیهای ناتموم قبلی که خب اصلا این رو دوست ندارم.

این چندوقته خیلی بازی خوب اومده که همچنان پلیرها درگیرشن.
جنبه مثبتش اینه که بازیهای آبسیدین مختص به دوره انتشارشون نیستن ، این بازیها تو بلندمدت پلیر میگیرن و تا سالها بعد میشه در موردشون حرف زد و تجربشون کرد.

من فکر نکنم تا دو سه هفته دیگه بتونم حتی بهش فکر کنم.

تو سیاره دوم چقدر همه چی عوض میشه، کیفیت کوئستها مخصوصا کوئستهای فرعی و داستان خیلی بهتر میشه و طراحی مراحل جذاب تر میشه.
نمیگم بازی درجه یک هست، ولی دلچسب و باحاله.
کوئست On the Trail of the Traitor خیلی خوب بود. حتما هر چی ماموریت فرعی مربوط به این کوئست هست رو برید که کلا ممکنه از یه مسیر دیگه سر دربیارید و اونقدر این کوئستهای فرعی به داستان پر و بال میدن که روی تصمیم گیری نقش خیلی خوبی بازی میکنه و بهتر از همه، پاداش خوبی میگیرید بابتش.
سیاره دوم فوق العاده خوب بود، کوئستهای خیلی خوب، داستان خیلی خوب و طراحی محیط عالی.
اصلا فکر نمیکردم اینقدر خوشم بیاد و همونطور که میگید بنظرم استارفیلد ۲ رو باید بسپرند به همین استودیو 😁

خب دلایلش خیلی واضح ٬ استارفیلد یه هایپ عجیب غریبی پشتش بود ٬ میگفتن این یه انحصاری خیلی خاص که مایکروسافت ۱۰۰ خودشو گذاشته ٬ خفن ترین هارو جمع کرده ٬ یه هزینه گزاف بابتش داده که انحصاری بشه ٬ یه هزینه سنگین دیگه که یه استودیو فرعی بیاد مشکلات بازی رو رفع کنه قبل عرضه ٬ تازه همه اینا جدا بود از پروسه ساخت بازی و هزینه ای که خود پروژه داشته ٬ اون صحبت های خنده دار Game 2.0 و ....همه میدونیم بقیه ش
مانور دادن بیش از اندازه رو این چیزا باعث همچین اتفاقی شد ٬ وگرنه استارفیلد بازی بدی نبود ٬ بیش از اندازه بادش کرده بودن

پ.ن: این بازی طولانی تره نسبت به نسخه اول؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or