آخرین ویرایش:
دیره باید ۱۵ سال پیش میگفتی که تو یه سال و نیم Fallout بهتر از Bethesda ساختناشتباه میکنم یا بازی برخلاف استارفیلد سینماتیکه؟ لازمه بگم خاک بر سرت بتزدا یا زوده؟ ریلی؟
بازی خیلی خوبه ، کاشکی کاشکی جای بتزدا میدادن obsidian استارفیلد رو بزنه.هنوز اوایل بازیم و نمیتونم در مورد داستان و بقیه موارد چیزی بگم.
اما چرا اینقد گیم پلی خوبه؟ینی در بهترین حالت میگفتم دوباره اینم مث نسخه قبلی یه گیمپلی "اوکی" داره که فقط جوابگو باشه و عمرا در سطح یه شوتر نرمال باشه اما اشتباه میکردم.
از انیمیشن اسلحه ها و گانپلیش تا دوییدن، اسلاید و پریدن و ... اینقد همه چی روون و بی گیره یاد تایتان فالو و ایپکس میوفته آدمباز با ترکیب صحنه آهسته هم خیلی خفن ترش کرده.
خداییش بودجه و تایمی که به استارفیلد دادنو اگه به اینا میدادن دیگه چی میشد
چقد ویژوال بازی رو هم دوست داشتم تا اینجا، خیلی گرافیک تر و تمیز بوده.

ندید خوب نیست.سلام خسته نباشید
دوستان کسی این بازی رو با زیرنویس فارسی بازی کرده؟ یه سایتی دیدم گذاشته، قطعا با هوش مصنوعی ترجمه شده ولی میخواستم ببینم کیفیتش خوبه یا نه،
ممنون
اطلاع دارید که در دستور کار گیم ساب هست؟ بعیده گیم ساب ترجمه کنهندید خوب نیست.
صبر کن گیم ساب بیاره.
نه خبری ندارم ولی میدونم که این بازیهای بزرگ رو حتما تو دستور کارشون میزارن.اطلاع دارید که در دستور کار گیم ساب هست؟ بعیده گیم ساب ترجمه کنه
به نظرم بد موقعی اومده.نمیدونم علتشو ولی حس میکنم این بازی رو کسی زباد بازی نمیکنه و اهمیتی بهش نمیده ، از فعالیت تاپیک هم مشخصه
چرا مثلا استارفیلد رو ابنقدر اهمیت میدادین ولی این که بنظرم از اونم بهتره رو اهمیت نمیدین D: چقد گناه داره این گیم D:
حیف شد ، حال میداد دور هم صحبت میکردیم راجبش اخه بازیش جوریه که واقعا وقت و تمرکز میخواد و ارزششو داره ، ینی خیلی نکات داره و از اون مدل بازیاس ک دقیقا فعالیت تو فروم خیلی براش مهمه دور هم به نتیجه برسیم D:
ولی من نمیفهمم چرا کسی زیاد تحویلش نمیگیره این بازی به این خوش ساختی رو ...
خب دلایلش خیلی واضح ٬ استارفیلد یه هایپ عجیب غریبی پشتش بود ٬ میگفتن این یه انحصاری خیلی خاص که مایکروسافت ۱۰۰ خودشو گذاشته ٬ خفن ترین هارو جمع کرده ٬ یه هزینه گزاف بابتش داده که انحصاری بشه ٬ یه هزینه سنگین دیگه که یه استودیو فرعی بیاد مشکلات بازی رو رفع کنه قبل عرضه ٬ تازه همه اینا جدا بود از پروسه ساخت بازی و هزینه ای که خود پروژه داشته ٬ اون صحبت های خنده دار Game 2.0 و ....همه میدونیم بقیه شنمیدونم علتشو ولی حس میکنم این بازی رو کسی زباد بازی نمیکنه و اهمیتی بهش نمیده ، از فعالیت تاپیک هم مشخصه
چرا مثلا استارفیلد رو ابنقدر اهمیت میدادین ولی این که بنظرم از اونم بهتره رو اهمیت نمیدین D: چقد گناه داره این گیم D: