آخرین ویرایش:
بازی 11 گیگ آپدیت دادهمثل اینکه از الان بازی در دسترسه. هنوز دانلودش تموم نشده برای من!
در بدشانس بودن آبسیدین بدبخت همین بس که موقع لانچ The Outer Worlds 2 سرورای Xbox به فنا رفت!
چه جوریاست که خیلی ها چند روزه دارن بازی میکنن ولی نسخه گیمپس تازه فعال شده؟خب بازیو انجام دادم.
همون اوایل بازی با کلی طنز روبرو هستیم، تو دیالوگها که غوغاست.
گیم پلی فوق روون، گان پلی لذت بخش و گرافیک بازی خوب و قابل قبول. تا اینجا از بازی خوشم اومده.![]()
پرمیوم ارلی اکسس داشت.چه جوریاست که خیلی ها چند روزه دارن بازی میکنن ولی نسخه گیمپس تازه فعال شده؟
حتی به بچه هایی که با مکانیک های RPG خیلی راحت نیستند، به شدت یک بار تجربه این گیم پیشنهاد میشه.
دقیقا.رو هر دو مورد اول شخص و سوم شخص بازیو انجام دادم. انصافا اول شخص یه چیز دیگست![]()
نسخه دوم وابستگی به قبلی نداره که اگه بازی نکرده باشی مثلا تجربت ناقص بشه و اینا. صرفا یسری مسائل جزئی مربوط به لور رو ممکنه متوجه نشی. نیازی نیست در کل.دوستان نیازی به تجربه نسخه اول هست برای پلی دادن این نسخه ؟
خب هرکسی نظری داره ، مطمئنا من هم نظر خودم رو طبق سلیقه خودم میدم.بحث دوربین و first/third person پلی دادن گیم و fov و اینا شد، آقا واقعا براتون چه اهمیتی داره دیگری/سازنده/حسن و حسین نظرش چی باشه چی نباشه راحت هر جور که دلتون میخواد هر گیم رو تجربه کنین و یه فرمول خاص برای خودتون و بقیه درست نکنید که بیخودی هم ملزم به تبعیت و پیروی از اون شیوه خاص بشید. داستان اون بنده خدا تاپیک همسایه شده که اعتقاد داشت "گیمر واقعی" باید حتما یک سری ویژگی مشخص داشته باشه وگرنه اصلا گیمر نیست. اتفاقا خلاقیت به خرج دادن/تجربیات جدید خیلی جالب تر هست تا اینکه 200 نفر یه مسیر/فرمول مشخص رو دائم برن و از اون فرمول هم برای خودشون هویت/مدال افتخار بسازن.
البته خود من هم تجربه چنین تایتلی رو به صورت اول شخص همون طور که ماکان هم در مورد نیاز به تجربه عمیق تر immersion توضیح داد (مورد بحث برای این سبک/استایلِ به خصوص از RPG هست)، با اختلاف بهتر میدونم و به شخصه به همین شکل هم پیشنهاد میکنم و صرفا سر اسکرین شات های پست قبلی برای نمایش بهتر محیط چون با افزایش fov نتیجه خیلی جالب درنمیومد از این مود استفاده کردم، اما واقعا باز هم الزامی برای این موضوع نیست کسی قرار نیست بازخواست بشه بابت عدم پیروی از فرمول اکثریت. تهش قراره خود پلیر لذت ببره از خود گیم، و اگر ترشح دوپامین ناشی از seeking validation از سمت بقیه در ارتباط با نحوه پلی دادن و مشابه بقیه عمل کردن باعث لذت شخص و اون احساس پاداش بشه، به نظر من اتفاقا این بیماری ـه نه عدم پیروی از یک مسیر خاص.
پ.ن: بحث خیلی تخصصی شد () ولی یه term روان شناسی هست تحت عنوان DPDR (در معنای depersonalization-derealization) که حالا به خیلی از مطالب و disorder های دیگه هم میتونه مرتبط باشه که به شخصه الان فرصت بحث ـش نیست، که همین مورد میتونه به راحتی روی نحوه تجربه اثر/برداشت شخص/احساس دریافتی از تجربه محیط اون گیم هم اثرگذار باشه. اینقدر 0 و 100 ـی نگاه نکنید به مسائل، گیم ـتون رو پلی بدین اینقدر هم دنبال دادن احساس ناکافی بودن به بقیه نباشید مرسی
به نظر منم نه اصلا نیاز نیست.دوستان نیازی به تجربه نسخه اول هست برای پلی دادن این نسخه ؟