The Order: 1886 معنای واقعی نسل بعد را نمایش میدهد!

• Thread starter Thread starter 19Rodar
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

19Rodar

کاربر سایت
ddbc49ef291e504d645e75e0bad88493.jpg

بسیاری منتظر این موضوع بودند که سرانجام نمایشی از گیم پلی عنوان انحصاری The order:1886 ببینند و باید گفت این انتظار مدتی دیگر با ویدئویی که در این مورد منتشر می شود رسما به اتمام می رسد!

آیا این عنوان اولین عنوان AAA کنسول PS4 می شود؟ Ahsan Rasheed یکی از افراد نفوذی صنعت بازی های رایانه ای همین اعتقاد را دارد:

امیدوارم آماده شوکه شدن پس از دیدن ویدئوی گیم پلی The order:1886 باشید، به نسل بعد خوش آمدید!

دو هفته ی طولانی ما باید برای دیدن این ویدئو صبر کنیم .به شما میگویم برای دیدن محیطی تخریب پذیر و پویا آماده باشید!

بخش اروپایی Sony Computer Entertainment اعلام کرده است این ویدئو در تاریخ 19 فوریه به نمایش عموم خواهد رسید.به نظر می رسد باید منتظر باشیم تا این ویدئو را ببینیم و بیشتر از قبل هایپ شاهکار جدید سونی شویم!

منبع 1
منبع 2

آخرین ویرایش:
بیشتر از همه منتظرم فیزیک و تخریب پذیری انقلابی بازی رو توی گیم پلی ببینم !

شخصا معتقدم این بازی میتونه Ryse رو از لحاظ گرافیک شکست بده و بهترین گرافیک نسل بعد رو از آن خودش کنه:d

شخصا معتقدم این بازی میتونه Ryse رو از لحاظ گرافیک شکست بده و بهترین گرافیک نسل بعد رو از آن خودش کنه:d

با اینکه با این بازی خیلی حال میکنم ولی به نظرم Quantum Break میتونه شکستش بده!!![h=3][/h]

کاش یه هفته دیگه تمام این جارو جنجال ها راه میفتاد حالا کو تا 19 فوریه .:|

---------------------------------------------------------

شخصا از اخبار به دوری قبلا یکی شکست داده تازه قبل از این بازی هم یکی دیگشون میاد تا 2 ماه دیگه.;)

البته همین حالا هم رایز بهترین گرافیک نسل بعدی نیست وقتی که عنوانی چون kz:sf وجود داره! البته نمیگم که کیلزون هم بهترین گراف نسل بعد رو داره بلکه نسبی هستن و نمیشه یکی رو بهتر دونست!

البته همین حالا هم رایز بهترین گرافیک نسل بعدی نیست وقتی که عنوانی چون kz:sf وجود داره! البته نمیگم که کیلزون هم بهترین گراف نسل بعد رو داره بلکه نسبی هستن و نمیشه یکی رو بهتر دونست!

فکر کنم سایت IGN بود اگه اشتباه نکنم که Ryse رو بهترین گرافیک نسل بعد تا به حال معرفی کرد.

فکر کنم سایت IGN بود اگه اشتباه نکنم که Ryse رو بهترین گرافیک نسل بعد تا به حال معرفی کرد.

منم فکر کنم Game Informer گفته بود گرافیک Order 1886 بهترین چیزیه که تو این نسل جدید دیدن.

من هم رایز رو بازی کردم هم کیلزون هم تومب ریدر(ورژن PS4) و بنظرم این 2 بازی از رایز گرافیک بهتری دارن.

حالت ایستادن این یارو تو تصویر بالا خیلی باحاله یه جورایی شبیه به حالت ایستادن جوئل تو tlou هستش

چون گیم پلی ازش ندیدم هنوز نظری در مورد این بازی ندارم ولی میتونم اینو بگم که تمام المان هایی که یه بازی لازم داره که فوق العاده از آب دربیاد رو داره. شدیداً منتظرم ببینم چی ساختن!! کلاً یه سری بازیا هستن که خود به خود صنعت بازیسازی رو به جلو هل میدن مثل TLOU ؛ امیدوارم The Order یکی از همونا باشه.

ب نظرم بهترین بازی نسل بعدی که تا حالا معرفی شده . به خصوص که سانتا مونیکا پشتشه

امیدوارم همین دو تا نوار سیاه بالا و پایین تصویرو بردارن واقعا ضد حاله برا من:|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or