The Official Fight Night Round 4, Xbox360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یعنی چی آزاده کلا ؟؟
آقا برهان دقیقا منظورتو نفهمیدم !!!
من کی پست هام کوتاه شده ؟
فکر کنم منو با بعضی از افراد که کل کل پست دارن اشتباه گرفتی !!!
ولی از تذکری که دادی ممنون

آخرین ویرایش:
هر کی این بازی رو نگرفته سریع بره بخره.گرافیک عین فیلم سینمایی.مخصوصا طراحی بدن.
انیمیشن فوق العاده.جو یه بازیه ورزشی رو کاملا حس میکنی.

واقعا که بعضی از این نوشته های شما آدم هیجان زده میکنه
کاری میکنه به خاطر بازی هم شده بلند شیم باییم بازی بخریم

واقعا سخته ببینی ک دیگران بازی میکنن از گرافیک بازی تعریف میکنن بعد تو هنوز در انتظار ظهور سفارش خودت باشی

بچه ها وقتي من بازي رو اجرا كردم يه آپديت داشت.اول زدم كه آپديت كنه بعد دستگاه ريست شد.ولي وقتي ديدم حجمش 128مگ هست زدم نه.الان ديگه آواتارم رو نشون نميده.وقتي هم كه از ستينگ ميخوام برم تو آواتار ميزنه كه براي ديدن آواتار به آپديت احتياج داره.چي كار كنم؟ولي خيلي بازي توپيه.ببخشيد زياد حرف زدم:blushing:

بهترین بازی ورزشی این نسل !!
کلا این سبک بازیا خیلی زود حوصله ی ادم رو سر میبرن با توجه به نداشتن تنوع ولی واقعا این بازی یه چیز دیگست...
به همه توصیه میشه !!

به نظر ن اگر این بازی هم زمان با عرضه ی Project Natal عرضه میشد خیلی بهتر بود چون کنترل اون واقعا فوق العاده میشد .
خو وقتی natal بیاد NFR5 میاد با اون بهینه میکنن این دیگه غصه خوردن نداره که !
ماشالا EA هم مثل اینکه میخواد تا 100 شماره این IP رو ادامه بده .:)

بچه ها وقتي من بازي رو اجرا كردم يه آپديت داشت.اول زدم كه آپديت كنه بعد دستگاه ريست شد.ولي وقتي ديدم حجمش 128مگ هست زدم نه.الان ديگه آواتارم رو نشون نميده.وقتي هم كه از ستينگ ميخوام برم تو آواتار ميزنه كه براي ديدن آواتار به آپديت احتياج داره.چي كار كنم؟ولي خيلي بازي توپيه.ببخشيد زياد حرف زدم:blushing:
قضیه این آپدیت چیه؟
یعنی چه جور آپدیتیه؟
یه چند تا سوال داشتم:
1-گیم پلی بازی روونه؟
2-بازی آسون هست یعنی میتونی حریفت رو راحتkoکنی؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or