The Official Fight Night Round 4, Xbox360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
البته خدمت دوستان عزیز عرض کنم در مورد اینکه میگید تکراری میشه
شما هر بازی که همچین حالتی رو داره بخواید برا مدت طولانی بازی کنید مسلما براتون تکراری میشه از بازی کردنش خسته میشید. مثلا بشینید هر روز 10 دست pes بازی کنید یا 6 ساعت تکن چمیدونم بشینی pure یا motor storm یا هر بازی دیگه که خیلی گرافیک بالا داره و گیم پلیش خیلی خوبیه و خیلی هم حال میده بازی کنی 100 % تکراری میشه .
ولی مثلا بشینید 3 4 نفری پاش:love: یا برید live (تا حالا تجربشو نداشتم :( ) اونوقت میفهمید چه حالی میده. اینکه تک نفره بخواید بازی کنید معلومه که بعد از نهایتا 1 هفته دلتونو میزنه.همش میخواید با یه دشمن مجازی بازی کنید که روشش برای جنگ همونه فقط سریع تر و قوی تر میشه.

فری به خدا اگه از یک بازی دیگه عکس این جوری بزاری هر چی دیدی از چشم خودت دیدیها:biggrin1: می خوای قلبم وایسته:biggrin1:
چی بگم :دی. خیلی رو گرافیکش وقت گذاشتن. گیم پلی توی ویدئو ها بسیار سریعتر از قبل شده. مشکلی پیش نیاد بقول یارو گفتنی " میترکاند". :دی.

EA CANADAگفته به خاطر فریدون به جز این 50 تایی که معرفی شد 10 تا مخفی هم به عنوان SURPRISE هستن:biggrin1:
اگه گفتی کین؟!:biggrin1:
میگم من الان رفتم تو YOUTUBE تریلرشو دیدم . عجب چیز مخوفیه.
یه چیز باحالی که تو 3 بود این بود که زاویه دید حالت اول شخص (البته فقط بعضی موارد) و سوم شخص میشد.
اگر میخواید عمق گرافیک ,گیم پلی و فیزیک رو ببینیند یه سر اینجا بزنید
(1 دقیقه بیشتر نیست)

پیشنهاد میشه در صورت امکانات دموش رو بازی کنین که خفن فوق العادست. یه مشت که می خوابونی تو فک طرف بعد صحنه آهسته کن از نزدیک ببینید چی میشه.

ترکوندن خدایی :دی

خیلی بازی باحالی شده و از سری قبل بهتره تازه رفتم لیست اچیومنت هاش رو هم دیدم:biggrin1: 33 تا شده و از اون حالت آبکی سری قبل در اومده:biggrin1: به شدت منتظرشیم با این گرافیک خوف

tcm_1770_0019.jpg
tcm_1770_0009.jpg
tcm_1770_0017.jpg
tcm_1770_0004.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or