The Official Fight Night Round 4, Xbox360 Topic

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما وقتی که توی صفحه ی اصلی قسمت legendry هستید....با زدن دکمه ی A میتونید برید به بخش تقویم........بعد از طول درمان که با رنگ آبی روی تقویم نشون داده شده.....تو بعضی قسمت ها عکس 2 بوکسور رو کشده.....که اونارو میتونید بزنید برای انتخاب مسابقات.....بعد میرید توی یک بخش دیگه که توی اونجا ورزشکارای دیگه با رنک های بالاتر از شما یا پایین ار از شما هست.....هر کدوم رو که انتخاب کنید و با تعداد روزی که انتخاب کردید.....میتونید با حداقل یکبار تمرین بوکس که برای هر مسابقه این یکبار تمرین ضرورری هست برید و مسابقه بدید............

شما وقتی که توی صفحه ی اصلی قسمت legendry هستید....با زدن دکمه ی A میتونید برید به بخش تقویم........بعد از طول درمان که با رنگ آبی روی تقویم نشون داده شده.....تو بعضی قسمت ها عکس 2 بوکسور رو کشده.....که اونارو میتونید بزنید برای انتخاب مسابقات.....بعد میرید توی یک بخش دیگه که توی اونجا ورزشکارای دیگه با رنک های بالاتر از شما یا پایین ار از شما هست.....هر کدوم رو که انتخاب کنید و با تعداد روزی که انتخاب کردید.....میتونید با حداقل یکبار تمرین بوکس که برای هر مسابقه این یکبار تمرین ضرورری هست برید و مسابقه بدید............
دست شما درد نکنه
ولی من دیگه کم آوردم
اینقدر قوی شدند و همش گارد میگیرند
تا میخوای بزنی به سرشون سر رو میگیرند تا میخوای بزنی به شکمشون بلافاصله گارد شکم میگیرند:confused: و بعد هم فنrevengeرو میزنند واستامینای ما کم میشه
اصلن تمرکز دفع ضربات رو ندارم
دیگه زده شدم:(

تو این بازی امتیاز بالا گرفتن تو تمرینات از شکست دادن حریفان قدرتمند سخت تره
کلید موفقیت تو این بازی درست انجام دادن تمریناته که فقط با تمرین و تکرار زیاد بدست میاد ولی حقیقتا" بازی ارزششو داره فوق العادس

دوستان من اولین باری هست که دارم FNR بازی می کنم .
من بدون این که هیچ تمرینی انجام بدم ( تو قسمت Legacy ) البته به جز Tutorial بازی ، تمام حریف ها رو بردم و تا Rank 20 و خورده ای اومدم . ( تا حالا هیچ قسمتی برای انتخاب Dificulity ندیدم )
خواستم بدونم که من خیلی قویم یا این تاره اول بازیه ؟

من بدون این که هیچ تمرینی انجام بدم ( تو قسمت Legacy ) البته به جز Tutorial بازی ، تمام حریف ها رو بردم و تا Rank 20 و خورده ای اومدم . ( تا حالا هیچ قسمتی برای انتخاب Dificulity ندیدم )
تازه اول بازیه
من رنکم 25 هست دیگه کم آوردم بازی رو انداختم یه گوشه
چند بار نزدیک بود دسته رو پرت کنم:mad:

اگه قسمت سختی بازی رو دست نزده باشی بازی روی درجه سختی دومیشه یادم نیست اسمش چی بود درجات بالاتر به این آسونی نیست هر چند رو همین درجه هم اگه خوب تمرین نکنی و بازیکنتو قوی نکنی بعدها به سختی به مشکل می خوری حالا جلوتر بری متوجه میشی

کجا بریم تمرین ؟

اگه میشه اون تمرین هایی که اول یاد داد (مشت میزدی به طرف دندوناش میریخت تو شکمش ) یکی همه رو دوباره بزاره عالیه ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or