نه اتفاقا دارم با هوش مصنوعی فوق بشری سربازا، وقتی اون خانوم های متشخص روی جعبه رو میبینن و حمله ور میشن و یارو از بقل جعبه و 10 سانتیمتری سربازه خودش رو پرت میکنه بیرون و اینا نمیبیننش، لذت میبرم!مشکلی داری ؟!خوب یه نگاه به چپ و راستت بکن ، نزدیکترین دیوار از طرف من و کوجیما وکیله ، مشکلت با اون در میون بگذار
![]()
![]()
به عنوان کسی که زودتر این تجربه مشابه رو تحمل کرده، برین خدا رو شکر کنین که دیالوگاش کمه!من درست نفهمیدم با این لگ، اما مثل اینکه گفتند بیگ باس دیالوگاش خیلی کمه به خاطر چی؟![]()
سری متال گیر از اول این چیزا رو داشته دادا الکی خود زنی نکن!:dنه اتفاقا دارم با هوش مصنوعی فوق بشری سربازا، وقتی اون خانوم های متشخص روی جعبه رو میبینن و حمله ور میشن و یارو از بقل جعبه و 10 سانتیمتری سربازه خودش رو پرت میکنه بیرون و اینا نمیبیننش، لذت میبرم!![]()
با همون دیواره بحث کننه اتفاقا دارم با هوش مصنوعی فوق بشری سربازا، وقتی اون خانوم های متشخص روی جعبه رو میبینن و حمله ور میشن و یارو از بقل جعبه و 10 سانتیمتری سربازه خودش رو پرت میکنه بیرون و اینا نمیبیننش، لذت میبرم!:biggrin1:
حواسش به معنی واقعی کلمه 6 دنگ به جعبه پرت میشه:d یه خاصیتی که همه شخصیت های بازی دارند ماشا... همه هرنی ان:d snake beater!نه اتفاقا دارم با هوش مصنوعی فوق بشری سربازا، وقتی اون خانوم های متشخص روی جعبه رو میبینن و حمله ور میشن و یارو از بقل جعبه و 10 سانتیمتری سربازه خودش رو پرت میکنه بیرون و اینا نمیبیننش، لذت میبرم!![]()
سری متال گیر از اول این چیزا رو داشته دادا الکی خود زنی نکن!:d
کوجیما اگه میخواد بازی طنز و فان بسازه که بحثش جداست ، ولی اگه بازی قراره جدی باشه این که یه سرباز نتونه از 10 متری فرق یه کارتن مقوایی رو با سرباز تشخیص بده یا 1 متری خزیدن و بیرون رفتن از جعبه رو نبینه دیگه واقعا مسخرست. میتونن حذفش کنن کامل یا خیلی راحت یه مد جداگانه بزارن مثل کلاسیک یا فلان که بشه از این قابلیت هم استفاده کرد.