P3RsiAN boY کاربر سایت Aug 13, 2014 #47 نوشته شده توسط Behrooz: الان مرحله رو تو شب داره نشون میده. گرافیک خوبه فکر کنم! بیشتر... خوبه آقا. خوبه. به دیوار و بقیه چیزا دقت کن. گرافیکش خوبه
نوشته شده توسط Behrooz: الان مرحله رو تو شب داره نشون میده. گرافیک خوبه فکر کنم! بیشتر... خوبه آقا. خوبه. به دیوار و بقیه چیزا دقت کن. گرافیکش خوبه
Boss Loyal Member Aug 13, 2014 #50 توییچ مشکل داره در واقع ما مشکل داریم ! با کیفیت موبایل هم تیکه تیکه نشون میده.
Behrooz کاربر سایت Aug 13, 2014 #51 دقیقا همون مرحله تو شب اما با یه روند دیگه! خوبه آقا. خوبه. به دیوار و بقیه چیزا دقت کن. گرافیکش خوبه بیشتر... خوب منم گفتم خوبه دیگه :d
دقیقا همون مرحله تو شب اما با یه روند دیگه! خوبه آقا. خوبه. به دیوار و بقیه چیزا دقت کن. گرافیکش خوبه بیشتر... خوب منم گفتم خوبه دیگه :d
K o j i m a کاربر سایت Aug 13, 2014 #52 یه نکته جالب اینه که Ocelot به جای Miller توو این مرحله مارو راهنمایی میکنه
Boss Loyal Member Aug 13, 2014 #53 یه نکته جالب اینه که Ocelot به جای Miller توو این مرحله مارو راهنمایی میکنه بیشتر... حب بحاطر اینه که هنوز میلر رو از دست روس ها نجات نداده بیگ باس، تریلر E3 هم همینطور بود.
یه نکته جالب اینه که Ocelot به جای Miller توو این مرحله مارو راهنمایی میکنه بیشتر... حب بحاطر اینه که هنوز میلر رو از دست روس ها نجات نداده بیگ باس، تریلر E3 هم همینطور بود.
Boss Loyal Member Aug 13, 2014 #56 ملت گیر دادن به اینکه چرا کوجیما انگلیسی حرف نمیزنه یا اصلاً بلد ِ یا نه کلاً سوژه الان اینه در توییچ
ملت گیر دادن به اینکه چرا کوجیما انگلیسی حرف نمیزنه یا اصلاً بلد ِ یا نه کلاً سوژه الان اینه در توییچ
Behrooz کاربر سایت Aug 13, 2014 #57 خوب در کل کنفرانس هیچی نداره، از اون هیچی هم همه چیش لگه برای ما! :d
K o j i m a کاربر سایت Aug 13, 2014 #58 نوشته شده توسط O|d Snake: حب بحاطر اینه که هنوز میلر رو از دست روس ها نجات نداده بیگ باس، تریلر E3 هم همینطور بود. بیشتر... اره میدونم٬ E3 رو دقت نکردم :d ================== خب رفت سراغ تریلر Carboard Boxes
نوشته شده توسط O|d Snake: حب بحاطر اینه که هنوز میلر رو از دست روس ها نجات نداده بیگ باس، تریلر E3 هم همینطور بود. بیشتر... اره میدونم٬ E3 رو دقت نکردم :d ================== خب رفت سراغ تریلر Carboard Boxes
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Aug 13, 2014 #59 ایول ، استیمش خیلی باحال بود خدا رو شکر این رو دیدم # تبریک به PC بازها