s آخر sh مثل این که یه ربط به اسم ژاپنی بازی داره که من نفهمیدم چی بود. اون عکسم که از P.T رو PSN هست عکس حیاط یکی از کارکنای KP هست :d گفت بعد MGS میره سراغ SH
این موشوع امضای بازی ِ شما صبر کن بازی عرضه بشه در قسمت های دیگه بازی نه گیر دادن به این قسمت فان بازی، اون موقع روی درجه سختی HARD بازی کنید و بعد اگه مشکلی بود حق با شماست. مشخص ِ که وقتی کسی عکس یه زن رو روی کارتن بزاره و بعد یه نفر از ذور ببینه می فهمه یکی کارتون رو نگه داشته !!
بحث هوش مصنوعی بازی با این که این چیزا همیشه جزو سری بود و ... فرق داره. . توی GZ تنها تفاوت hard با نرمال شعاع دید دشمنا بود که بیشتر میشد روی hard. همین طور نه همچین امکانی وجود داشت توی مرحله اصلی نه فانی وجود داشت فقط توی مراحل فرعی بود و هیچ مشکلی هم نداشت.
اما خب در متال گیر قوانین این موضوع فرق داره، پس ندونسته و ندیده فکت صادر نکنید.