Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
تریلر نمایش گرافیکی از بازی :

========
اگه دانگرید نشه میشه گفت نزدیک ترین بازی سولزلایک به دیمن سولز ریمیکه.
خیلی خوب بنظر میرسه :x

امیدوارم از لحاظ داستان گویی و گیم پلی ناامیدمون نکنه.
گرافیک که عالیه ، حداقل اتمسفر و گیم پلی رو در حد خوب تحویل بدن و بعدش هم صداگذاری/موسیقی .
باقیش اونقدرها اولویت نداره ، البته نمیدونم چیزی میمونه یا نه:D

===
چرا هست ، طراحی مراحل هم خیلی مهمه.
اما خب همون اتمسفر و گیم پلی خوب در بیارن میشه باقی رو بهشون بخشید.

آخرین ویرایش:
تریلر نمایش گرافیکی از بازی :

========
اگه دانگرید نشه میشه گفت نزدیک ترین بازی سولزلایک به دیمن سولز ریمیکه.
خیلی خوب بنظر میرسه :x

امیدوارم از لحاظ داستان گویی و گیم پلی ناامیدمون نکنه.
گرافیک که عالیه ، حداقل اتمسفر و گیم پلی رو در حد خوب تحویل بدن و بعدش هم صداگذاری/موسیقی .
باقیش اونقدرها اولویت نداره ، البته نمیدونم چیزی میمونه یا نه:D

===
چرا هست ، طراحی مراحل هم خیلی مهمه.
اما خب همون اتمسفر و گیم پلی خوب در بیارن میشه باقی رو بهشون بخشید.
من همین که گیم پلیش خوب باشه بقیه مشکلارو میتونم چشم پوشی کنم. ولی اگه گیم پلی بد باشه، بقیه چیزا فوق العادم که باشه چیز جالبی از آب در نمیاد.
تا الان art direction بازی واقعا جالب به نظر میرسه. لول دیزاینم من کلا به این نتیجه رسیدم که برای استودیو های غیر از FS توقعاتمو در حد ۰ نگه دارم. :D

من همین که گیم پلیش خوب باشه بقیه مشکلارو میتونم چشم پوشی کنم. ولی اگه گیم پلی بد باشه، بقیه چیزا فوق العادم که باشه چیز جالبی از آب در نمیاد.
تا الان art direction بازی واقعا جالب به نظر میرسه. لول دیزاینم من کلا به این نتیجه رسیدم که برای استودیو های غیر از FS توقعاتمو در حد ۰ نگه دارم. :D
درست میگی ولی برای من اتمسفر خیلی مهمه.
همین چند هفته اخیر Wo long داشتیم که نشون داد تنها گیم پلی (اینجا بخش مبارزات) خیلی خوب نمیتونه بازی رو برات خاطره انگیز کنه.
بازی کردیمش تموم شد و رفت ، نه ارزش تکرار داشت و نه تو ذهنم موندگار شد.
لول دیزاینم من کلا به این نتیجه رسیدم که برای استودیو های غیر از FS توقعاتمو در حد ۰ نگه دارم.
احتمالا بعد تجربت با Wo long میگی ( حداقل بزار اینطور فکر کنم ) :D
خیلی دلم ازشون پُره ،اون استودیو اصلا طراح مرحله و داستان نویس نداره :))
همینطوری یه چیزی سر هم میکنن.
بهترین کارشون Nioh هست که از نظر طراحی مراحل قابل مقایسه با رقیبش نیست ، باقی بازیهاش (Wo long , SOPFFO) هم که از این نظر :-&

اما باقی استودیوها بنظرم اگه وقت بزارن واقعا میتونن ، ایندی دولوپرها حتی استودیوهای یکی دونفره طراحی لولهای خیلی خوبی تحویل دادن.
من بازیهای زیادی بازی کردم که واقعا تنه به تنه FS میزنن و گاها حتی بهتر بودن.

نزدیک ترین که دارم بازی میکنم که واقعا طراحی مراحل و اتمسفر خیلی خوبی داره Bleak Faith هست که 2 نفره ساختن.
یا قبل تر Surge 2 و...
تو سبکهای غیر سولز بورن هم که خیلی زیاد داریم.

ببینیم HEXWORKS چیکار میکنه.
استودیویی میشه که بشه بهش امیدوار بود یا اینهم تو زرد از آب در میاد.

احتمالا بعد تجربت با Wo long میگی ( حداقل بزار اینطور فکر کنم ) :D
اره. :D کلا هم Wo Long و هم Nioh مراحلشون یه حس Game-y خیلی بدی داره. به همین خاطر من اصلا نمیتونم غرق دنیاهاشون بشم.

بهترین کارشون Nioh هست که از نظر طراحی مراحل قابل مقایسه با رقیبش نیست ، باقی بازیهاش (Wo long , SOPFFO) هم که از این نظر :-&
Nioh توی نسخه دومش خیلی بهبود پیدا کرد از لحاظ طراحی مراحل (هرچند هنوزم در حد متوسط بود)، ولی Wo Long نمیدونم چرا پسرفت پیدا کرد. امیدوارم اگه روزی نسخه دوم براش اومد طراحی مراحل و تنوع دشمن رو خیلی روش کار کنن.

یا قبل تر Surge 2 و...
Surge از بین همه سولزلایک های معروف تنها بازیه که هنوز بازی نکردم. چطوره؟ از لحاظ کمبت و طراحی دشمن مخصوصا.

تو سبکهای غیر سولز بورن هم که خیلی زیاد داریم.
مسلما. من منظورم فقط همین سبک سولزلایک بود.

• Like
Reactions: m.d.makan
Surge از بین همه سولزلایک های معروف تنها بازیه که هنوز بازی نکردم. چطوره؟ از لحاظ کمبت و طراحی دشمن مخصوصا.
خیلی خوبه ، مهمتر اینکه واقعا فانه.
نسخه دوم همه جوره بهتره ولی شاید باس فایتهای شماره یک تجربه بهتری باشه.
کلا 100 درصد پیشنهاد میکنم بازی کنی.

بازی کم ادعا ولی تجربه ای که ارائه میده لذت بخشه.

امروز همه درگیر تریلر MK1 بودیم ، این از یادمون نره :x

View attachment LORDS OF THE FALLEN.mp4

==========
چه اتمسفر و رنگ بندی فوق العاده ای داره.

موزیک Fear of the Dark از Iron Maiden
دوباره یک انتخاب موزیک خوب دیگه.
من عاشق سلیقه اونیم که مسئول انتخاب موزیک روی ترلیرهاست.
چه از تریلر رونمایی و چه الان.

آخرین ویرایش:
فقط من اینجوری حس می کنم یا بازی شباهت زیادی با الدن رینگ داره؟ :D
چرا واقعا همین حس رو میده.
بخشهای سینماییش کمی هم وایب تریلرهای CG از دیابلو داره مخصوصا IV.

===============
خدارو شکر صداگذاریها و دیالوگهاش هم خیلی خوبه.
به امید اینکه بشوره ببره این Wo long + SOPFFO مزخرف رو.

چرا واقعا همین حس رو میده.
بخشهای سینماییش کمی هم وایب تریلرهای CG از دیابلو داره مخصوصا IV.

===============
خدارو شکر صداگذاریها و دیالوگهاش هم خیلی خوبه.
به امید اینکه بشوره ببره این Wo long + SOPFFO مزخرف رو.
بندگان خدا خودشون مصاحبه کردن گفتن الدن رینگ هر چقدر خوب بود ، برای ما ضد حال بود.
چون هر چی جدید پیاده کردیم ، خیلیاش تو الدن رینگ هست(مثلا Flail).
در حالی که ساخت بازی قبل معرفی الدن رینگ شروع شده.

پ.ن: یه دو تا ارمور در حد نسخه قبل داشته باشه ، من روحم شاد میشه کاملا :D
خیلی خوب میزنه. خیلی:x

بندگان خدا خودشون مصاحبه کردن گفتن الدن رینگ هر چقدر خوب بود ، برای ما ضد حال بود.
چون هر چی جدید پیاده کردیم ، خیلیاش تو ادلن رینگ هست(مثلا Flail).
در حالی که ساخت بازی قبل معرفی الدن رینگ شروع شده.

پ.ن: یه دو تا ارمور در حد نسخه قبل داشته باشه ، من روحم شاد میشه کاملا :D
خیلی خوب میزنه. خیلی:x
دقیقا.
امکان نداره با این فاصله نزدیک فرصت کرده باشن ایده گرفته باشن که بخوان تو بازی پیاده کنن.
بازی 5 ماه دیگه منتشر میشه.

برای من که خیلی ناامید کننده بود. بازی انگار شخصیت خودشو نداره یه چیزایی از اینور اونور جمع کرده قاطی کرده. از نظر گرافیکی هم اونقدری که انتظار داشتم نبود و بنظرم نمیتونه به ریمیک دیمن سولز نزدیک شه. اول ویدیو یه مدل موزیک داره و فضا یکم سنگینتره انگار. اما آخراش کلا فاز موسیقی تغییر میکنه. کلا نفهمیدم الان قراره چه مدل فضاسازی داشته باشیم. بنظرم یه گیم پلی ۱۰-۱۵ دقیقه ای باید بیاد تا بشه فهمید تکلیف بازی چیه

• Like
Reactions: FERYGAMER
یه چند تا اطلاعات جدید:

_بازی بیشتر از 30 تا باس داره
_میتونید بون فایر خودتون را بسازید. البته قابلیت چیز کردن نداره. در هر زمان فقط یکی میشه ساخت، اگه وسط منطقه پر دشمن بسازید میتونن نابودش کنن و منابع ساختش هم گرونه و از دنیای آمبرال بدست میاد
_هارکین (شخصیت اصلی شماره قبلی) احتمالا تو بازی هست. البته تایید نشده این ولی با توجه به عکسا احتمالش هست که باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or