Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
احساس میکنم یکم کم لطفی شده در حقش :D

پ ن : خب یکم بازی کردم . یه نظر خیلی جزئی بخوام بدم اینکه گیمپلی و لول دیزاین خیلی خوبه واقعا طراحی همه چیز هم خیلی کول و گاها اجیه :D
مشکلش به نظرم اینه که پالیش بازی های فرام سافت رو نداره که البته با توجه به AA بودنش منطقیه.
کامبت رو من دوست دارم حقیقتش هم یکم floaty یه هم سنگینه و میشه حتی کمبو زد توش .

آخرین ویرایش:
بازی Lords of The Fallen مشکلات اساسی دارد

🔹 بررسی‌های منتشرشده از بازی Lords of the Fallen نشان می‌دهد که حتی نسخه پلی‌استیشن ۵ نیز به درستی اجرا نمی‌شود و مشکل افت فریم و لگ و استاتر شدید وجود دارد.

🔹 توسعه‌دهنده با انتشار پیامی از انتشار آپدیت و پچ برای بهبود بازی خبر داد، اما مشکل اساسی موتور آنریل انجین ۵ است. هیچ‌کدام از بازی‌هایی که با این موتور ساخته‌ و منتشر شده‌اند، عملکرد خوبی نداشته‌اند. به‌خصوص نسخه کامپیوتر آنها فاجعه‌ بوده است.

🔹 آنریل انجین ۴ ریشه مشکلات نسخه کامپیوتر بازی‌ها در طی چند سال اخیر بوده و این روند با آنریل انجین ۵ نیز در حال تکرار است. به نظر می‌رسد که هیجان گیمرها برای سوییچ به آنریل ۵ باید کم‌کم به نگرانی تبدیل شود.

منبع پردیس گیم

این آنریل انگار قراره تو نسل ۹ سرویس کنه

بازی Lords of The Fallen مشکلات اساسی دارد

بررسی‌های منتشرشده از بازی Lords of the Fallen نشان می‌دهد که حتی نسخه پلی‌استیشن ۵ نیز به درستی اجرا نمی‌شود و مشکل افت فریم و لگ و استاتر شدید وجود دارد.

توسعه‌دهنده با انتشار پیامی از انتشار آپدیت و پچ برای بهبود بازی خبر داد، اما مشکل اساسی موتور آنریل انجین ۵ است. هیچ‌کدام از بازی‌هایی که با این موتور ساخته‌ و منتشر شده‌اند، عملکرد خوبی نداشته‌اند. به‌خصوص نسخه کامپیوتر آنها فاجعه‌ بوده است.

آنریل انجین ۴ ریشه مشکلات نسخه کامپیوتر بازی‌ها در طی چند سال اخیر بوده و این روند با آنریل انجین ۵ نیز در حال تکرار است. به نظر می‌رسد که هیجان گیمرها برای سوییچ به آنریل ۵ باید کم‌کم به نگرانی تبدیل شود.

منبع پردیس گیم

این آنریل انگار قراره تو نسل ۹ سرویس کنه
حالا مشکلات اصلی این بازی مربوط به این میشه که
ناشر سازنده های بازی رو تحت فشار قرار داده بود تا تو این تاریخ عرضه بشه، وگرنه یک ماه هم روش کار میکردن این مشکلات حل میشد،

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk

بررسی‌های منتشرشده از بازی Lords of the Fallen نشان می‌دهد که حتی نسخه پلی‌استیشن ۵ نیز به درستی اجرا نمی‌شود و مشکل افت فریم و لگ و استاتر شدید وجود دارد.
بله لگ و استاتر توی مد پرفورمنس و کوالیتی یکم زیاده :|
حیف شد چون کلیت بازی واقعا خیلی خوبه :(

View attachment 1896076.mp4
تقدیم با عشق خدمت ناشر عزیز ...
بازی به این خوبی رو تحت فشار میذاری که عرضه بشه که چی... باور کنید نمره واقعیش خیلی بیشتر از اینه
اینو میبینم یاد darksiders 3 و darksiders genesis میوفتم، دو تا از بهترین بازی های عمرم که نمرشون ذره ای نزدیک به واقعیت نبود

درود
اقا بلاخره منم وقت کردم 1 ساعتی پلی دادم بازی رو و تا اینجا از اتمسفر و آرت دیرکشن راضیم
ولی بازی شدیدا مشکل استاتر داره و همچنین روان نیست، جا داشت تاخیر بزنن و یه مقدار پولیش کنن قبل از انتشار

مشکالات رو کاش بتونن با اپدیت حل کنن
آیا مشکلات طوری هست که بشه با ابدیت حل کرد؟

فرستاده شده از BAC-L21ِ من با Tapatalk
قطعا حلش میکنن با آپدیت.
روال بازیهای یکی دو سال اخیره که ناقص بازیرو منتشر کنی.
حتی الان به انحصاریهای دو طرف هم رسیده.

دیگه از ناشر درجه دویی مثل CIG چه انتظاری میشه داشت؟

من دارم بازی می کنم الان. شدیدا توصیه می کنم سه تا گزینه آخر تنظیمات گرافیکی را خاموش کنید. بازی داره به من روی های ،۶۰ فریم را تقریبا ثابت می‌دهد. گرافیکم هم ۳۰۶۰ لپ تاپه.
بازی خوبه در کل اما پولیش نیاز داره.

FightinCowboy هم که از معروفترین سولز بازهاست هم ویدیو ریویو گذاشته و آخرش هم به بازی 8 داده و ‌میگفت خیلی خوشم اومده. لول دیزاین بازی هم خیلی تعریف کرد و گفت کاملا امکان داره گم بشید سر از مناطق Late Game در بیارید یه چیزی شبیه دارک یک.
--------------------------------

اگه کابوی میگه خوبه حتما خوبه . بچه ها هم که بازی کردن انگار همه راضی ان .

فقط بچه ها به نظرتون بهتر نیست یک ماهه دیگه بازی رو شروع کنم که همه ی پچ ها و آپدیت ها اومده باشه؟؟

من دارم بازی می کنم الان. شدیدا توصیه می کنم سه تا گزینه آخر تنظیمات گرافیکی را خاموش کنید. بازی داره به من روی های ،۶۰ فریم را تقریبا ثابت می‌دهد. گرافیکم هم ۳۰۶۰ لپ تاپه.
بازی خوبه در کل اما پولیش نیاز داره.
بازی در کل روی PC وضعش از خیلی بازیهای امسال بهتره.:D با 3080 روی 1440p و High فریم 60 قفل کردم فیکس هست البته تو مناطق بعدی ممکنه بترکه ولی اینی که الان دیدم جز بازی بهینه‌های امسال میشه محسوبش کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or