Multi Platform The Lords of the Fallen

سازنده
Hexworks
تاریخ انتشار
2023
ناشر
CI Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
1661345275438.png

The Lords of the Fallen

Developer: HEXWORKS
Publisher: CI Games
Platforms: PC, PS5, XBOX series
Release Date: 2023
شب گذشته و در طی مراسم زنده شروع گیمزکام، ادامه بازی The Lords of the Fallen، معرفی شد.
این عنوان که با نامی مشابه با شماره اول معرفی شده است را می توان یک سافت ریبوت از این سری دانست که با تغییر سازنده بازی از استدیو Deck 13 به استدیو تازه تاسیس HEXWORKS رخ داده است.
جریانات بازی در دو جهان موازی زندگان و مردگان رخ می دهد و بازیکنان در هر دو جهان فرصت پیشروی خواهند داشت. به گفته سازندگان در TloF جدید، با دنیایی 5 برابر بزرگتر از قسمت قبلی رو به رو هستیم .
در زمینه داستان، این عنوان بیش از 1000 سال پس از شماره اول رخ می دهد.
پس از گذراندن دورانی تاریک، سرانجام خدای شیطانی، آدیر، سقوط کرد (در شماره پیشین به این موضوع پرداخته شده است). با این حال خدایان برای همیشه نابود نمی شوند...
اکنون پس از گذشت قرن ها، آدیر در حال بازگشت است.
به عنوان یکی از صلیبیون تاریک، وظیفه شخصیت اصلی، سفر در سرزمین ها و مقابله با نیروهای آدیر است...

همانطور که پیشتر ذکر شد، بازی در دو جهان موازی رخ می دهد که قدم گذاشتن در هر کدام، چالش های خود را خواهد داشت.
در بازی جدید دیگر با شخصیتی از پیش تعیین شده رو به رو نیستیم و می بایست در ابتدای بازی کاراکتر خود را ساخته و شخصی سازی کنیم. به گفته سازندگان گزینه های متعددی برای شخصی سازی وجود خواهد داشت و همچنین 9 کلاس ابتدایی در بازی برای انتخاب وجود دارد.
The Lords of the Fallen جدید، کماکان یک بازی سولز لایک به شمار می آید با این تفاوت که جهان بازی تاریک تر از بازی اول و همچنین مبارزات بازی سریعتر از گذشته هستند. به گفته سازندگان صد ها سلاح در بازی برای انتخاب وجود خواهد داشت.
در این عنوان امکان تجربه بازی به همراه یک نفر دیگر به صورت آنلاین و یا تهاجم به سرزمین سایر بازیکنان نیز وجود دارد.
فانوسی که در تریلر بازی قابل مشاهده بود، وسیله ای است که به وسیله آن می توان بین دو جهان بازی جا به جا شد.

Last edited by a moderator:
فکر کنم رییس استدیو ، خانواده های تیم سازنده را گروگان گرفته که انقدر چپ و راست دارن پچ میدن:D
🤣بیگ لایک👍خدا رحم کنه هنوز نیومده بازی پچ بارونه جالب چیزی هم به حجمش زیاد نمیشه فک کنم حمش باگ فیکسه،حالا خدا کنه پروفمنس بده .

فکر کنم کلا یسری سایت ها و منتقدین کمر بستن باز بکوبن بازیو از اونجایی میگم که یک مثل ign 8 داده یک مثل نقد Eurogamer که اعتقاد داره که بازی یه کپی ضعیف از الدن رینگه با رنگ های بی روح و قهوه ای فقط براش تا نیمه بازی جذاب بوده چون دشمنان و مکان ها و جست و جو براش تکراری نبوده و از نیمه بازی به بعد همچیز برایش تکراری شده و گفته هوش مصنوعی عجیب تو فایت ها هست و طراحی یسری باس ها از وسط بازی به بعد و داشتن مینی باس زیاد تو بازی رو اوکی نمیدونه و میگه که گاها نمیتونی تشخیص بدی یسری حرکاتو تو مبارزه با دشمنان و یه جاهایی چند نفره بهت حمله میکنند که بالانس نیست بنظرش و اینکه از لاک کردن رو دشمنای بازی گفته که دوربین تو این وضعیت اصلا خوب نیست عصبانیت دیگه ای هم که داره پرفورمنس بازی رو ps5 هست که اوایل صدا نداشته بازیش و با پچی که بعدا ریلیز شده اوکی شده و میگه گاها خیلی فریم بازی بالا پایین میشه و بعضی جاها فاجعس جوری که بخاطر پرفورمنس داغون قلعه از یجا به بعد رو بدون زدن دشمنا فقط دوییده و تا پایان بازی رفته و امتیازش 2 از 5 بوده به بازی
فعلا با 42 نقد متا 77
IGN
8 / 10
PC Gamer
79 / 100
Eurogamer
2 / 5
Game Informer
6 / 10
TheSixthAxis
4 / 10
Attack of the Fanboy
4.5 / 5
VideoGamer
8 / 10
GamingTrend
75 / 100

آخرین ویرایش:
به نظرم نمره اصلا ملاک نیست، چه بسا بازی های که بالای 90 شدن و من خوشم نیومده و ghost of tsushima که زیر نوده، darksiders ها و ... که برام هیچوقت تکرار نمیشه ... مطمئنم حداقل ارزش یکبار تجربه رو داره و قطعا لدتش رو میبرم

من با همه تفکراتی که این دو ماهه داشتم و مورد علاقه ترین بازی برام بود از نمایش ها ترجیح میدم به ۸ ign بسنده کنم و گیم را شیاف کنم😎 .اصلا نمیخوام امید هام نقش بر آب بشه و بازی معمولی در بیاد😐

• Like
Reactions: reza8
منم واقعا این نقدها برام اهمیت نداره و خیلی مشتاقم بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن تجربه کنم و لذت ببرم چون بعد این همه سال بهم ثابت شده که ملاک لذت بردن از بازی نمره بعضی سایت ها و منقدین نیست یه مثال خیلی شفافشم برای DAYS GONE و خیلی عناوین دیگه بود که خیلی عالی بودن که کم لطفی شد بهشون

منم واقعا این نقدها برام اهمیت نداره و خیلی مشتاقم بازی رو با بالاترین کیفیت ممکن تجربه کنم و لذت ببرم چون بعد این همه سال بهم ثابت شده که ملاک لذت بردن از بازی نمره بعضی سایت ها و منقدین نیست یه مثال خیلی شفافشم برای DAYS GONE و خیلی عناوین دیگه بود که خیلی عالی بودن که کم لطفی شد بهشون
دقیقا باریکلا هدف فقط لذت بردن هستش یه مثال دبگه هم من بخوام بزنم میتونم به دارکسایدرز سه اشاره کنم که واقعا لذت بردم با گیم خیلی خفن بود و اجحاف شده بود در حقش بابت نمرات..

دلیل اصلی پایین بودن متا به خاطر بهینه افتضاح بازی هست
بازی داره چوب بهینه نبودن رو میخوره و موندم چه عجله ای بود که تو این تاریخ شلوغ، منتشرش کنن

یعنی توی اون چهارصد نفر توسعه دهنده بازی یکنفر خوب نبود بگه اقا بازیمون هنوز پرفومنسش مشکل داره الان ریلیز نکنیم بذاریم یه ماه بعد دو ماه بعد که متای بازی روی کنسول ها بخاطر این قضیه پایین نیاد؟که مجبور نشن هر روز کلی پچ بدن فقط برای فیکس کردن باگای بازی و غیره؟نمیدونم واقعا این چه داستانیه گریبان گیر بازی این دوره شده بازی ناقص میدن بیرون بعد کلی پچ و اپدیت میدن که بازیه نود ذرصد تکمیل شده بکنن صد در صد که بازی کامل بشه در صورتی که با تاخیر همه چیز اوکی میشه
در کل من هنوز نرسیدم خونه ولی قبل اینکه بخوابم یه سر میرم گیم واقعا ذوق دارم :D

یعنی توی اون چهارصد نفر توسعه دهنده بازی یکنفر خوب نبود بگه اقا بازیمون هنوز پرفومنسش مشکل داره الان ریلیز نکنیم بذاریم یه ماه بعد دو ماه بعد که متای بازی روی کنسول ها بخاطر این قضیه پایین نیاد؟که مجبور نشن هر روز کلی پچ بدن فقط برای فیکس کردن باگای بازی و غیره؟نمیدونم واقعا این چه داستانیه گریبان گیر بازی این دوره شده بازی ناقص میدن بیرون بعد کلی پچ و اپدیت میدن که بازیه نود ذرصد تکمیل شده بکنن صد در صد که بازی کامل بشه در صورتی که با تاخیر همه چیز اوکی میشه
در کل من هنوز نرسیدم خونه ولی قبل اینکه بخوابم یه سر میرم گیم واقعا ذوق دارم :D
یکی از reviewer هایی که با سازنده ها در ارتباط بوده، تو ردیت گفت از طرف ناشر تحت فشار بودن که بازی را این تاریخ عرضه کنن.

FightinCowboy هم که از معروفترین سولز بازهاست هم ویدیو ریویو گذاشته و آخرش هم به بازی 8 داده و ‌میگفت خیلی خوشم اومده. لول دیزاین بازی هم خیلی تعریف کرد و گفت کاملا امکان داره گم بشید سر از مناطق Late Game در بیارید یه چیزی شبیه دارک یک.
--------------------------------

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or