The Lord of the Rings: Conquest

• Thread starter Thread starter Buyma
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
الان بحث سر مرحله آخر Rise Of Sauron و کشتن گندالف با خود سائرون هست.

شاید تو شایر به خاطر اینکه مرحله آخر بود می شد این کارو کرد ولی ریوندل چطور؟ من اونجا هم در کل 2-3 بار تونستم از سائرون استفاده کنم!

کلا قسمت Rise Of Sauron هم راحت تره و هم باحال تر. من تا الان کلی از نکات منفی بازی گفتم ولی تو این بخش چند تا نکته مثبت هست. یکیش امکان استفاده از Troll ها هست که نسبت به بخش های دیگه بازی خیلی هیجان انگیز تره. تو قسمت موریا هم اون شاخ هایی که جمع می کنی و بهت قدرت بیشتری می دن هم خیلی جالب بودن مخصوصا دومیش!

البته یه نکته ی خیلی مسخره هم تو این بخش بود:
آره من هم باهات در مورد پاراگراف آخرت موافقم. راستی من الان آخر مرحله Rise Of Sauron هستم. توی مرحله ای هم که با Elf ها حمله میکردی برای من هم Hero م مرد ولی دیگه بر نگشت. و با Archer الروند رو کشتم. لگولاس رو هم قبلش کشته بودم با Sauron ولی بعد از این که Hero l مرد دیگه بر نگشت;)

دوست عزیز در مرحله آخر War Of The Ring شما 4 Hero می تونستی انتخاب کنی که اگه میمردی هم باز بر میگشتن. من فکر کنم چون Shire هم مرحله آخر Rise Of Sauron هست می تونی دوباره اون رو انتخاب کنی.;) راستی بخش Rise Of Sauron خیلی راحته من الان آخر Mines Of Moria هستم:biggrin1:

نه برهان جان اينجوريام نيستش !!!
مرحله ي آخر Rise Of Sauron مثل مرحله ي آخر War Of The Ring نيست كه بتوني
Hero انتخاب كني !!!ولي خب خدا كنه منم مثل 3epehr جان شانس بيارمو دوباره بزاره
Sauron رو انتخاب كنم !!!
من 2تا achive ديگم موندم !!!
يكي اون كه ميگه با آراگون 3بار Nazgul رو بكش !!!
يكيم اون يكي كه ميگه با اون بارو كه اسمش يادم نيست Witch King رو بكش ...

نه برهان جان اينجوريام نيستش !!!
مرحله ي آخر Rise Of Sauron مثل مرحله ي آخر War Of The Ring نيست كه بتوني
Hero انتخاب كني !!!ولي خب خدا كنه منم مثل 3epehr جان شانس بيارمو دوباره بزاره
Sauron رو انتخاب كنم !!!
من 2تا achive ديگم موندم !!!
يكي اون كه ميگه با آراگون 3بار Nazgul رو بكش !!!
يكيم اون يكي كه ميگه با اون بارو كه اسمش يادم نيست Witch King رو بكش ...
آره نوید جون الان که این مرحله رو دارم میرم فهمیدم. راستی تو همه آچیومنت ها رو به جز این گرفتی یعنی بگیری میشه 1000؟ من الان بازی رو تموم کنم میشه نزدیک 700 تا;)

آره نوید جون الان که این مرحله رو دارم میرم فهمیدم. راستی تو همه آچیومنت ها رو به جز این گرفتی یعنی بگیری میشه 1000؟ من الان بازی رو تموم کنم میشه نزدیک 700 تا;)

نه بابا !!!
منظورم Achive هاي offline هستش !!!
همه Offline ها با هم ميشه 670 تا:cool:

نه اصلا هيچ تاثيري نداره !!!
منم برا همين خودمو خسته نكردمو با Casual رفتم !!!:biggrin1:
مرد مومن زودتر اعلام می کردی. من داشتم زور می زدم بازی را روی سخت تموم کنم. باید اینجوری می نوشتی:

درجه های سختی مختلف ، روی اچیومنت های این بازی تاثیری نداره ، لذا می توانید با casual بازی را کامل و 1000 gs شوید.

خوب دوستان من هم بازی رو تموم کردم و الان آچیومنت بازی 675 هست و تا آخر امشب میشه 700 تا:biggrin1:

چجوري 675تا ؟؟؟:confused:
من الان حساب كردم كلش ميشه 680تا !!! OffLine !!!
يكي بگه من درست ميگم يا نه :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or