erfan.n کاربر سایت Aug 9, 2013 #136 اقایون از فردا شب ما هم هستیم:d دوباره هم میگم.... و گر نه کی جلوی عرفانه کبیر میتونه وایسه؟؟!؟!؟!؟!؟! Spoiler شوخی کردم:dما جلوی شما بزگوارا (اقا MH_MSV و امیر حسین و ناصر و مرتضی و...) هنوز بچم
اقایون از فردا شب ما هم هستیم:d دوباره هم میگم.... و گر نه کی جلوی عرفانه کبیر میتونه وایسه؟؟!؟!؟!؟!؟! Spoiler شوخی کردم:dما جلوی شما بزگوارا (اقا MH_MSV و امیر حسین و ناصر و مرتضی و...) هنوز بچم
A AhN کاربر سایت Aug 10, 2013 #137 نوشته شده توسط hosseinl: سلام دوستان من هم به the last of us پیوستم لطفا add کنید ممنون بیشتر... شما ادد کن برادر
نوشته شده توسط hosseinl: سلام دوستان من هم به the last of us پیوستم لطفا add کنید ممنون بیشتر... شما ادد کن برادر
A AhN کاربر سایت Aug 13, 2013 #141 سلام دوستان عزیز این تورنومنت تموم شده اما برای ثبت نام در تورنومنت زیر که با جوایز خیلی نفیس هم هست میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید : لینک
سلام دوستان عزیز این تورنومنت تموم شده اما برای ثبت نام در تورنومنت زیر که با جوایز خیلی نفیس هم هست میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید : لینک
salar_dariush کاربر سایت Aug 15, 2013 #145 نوشته شده توسط HoSIs: ما رو هم ادد کنید: HoSIs-Dahaka بیشتر... نه آقا نمیشه شما به دلیل ندادن شیرینی از تورنومنت حذف شدی دوستان ادش نکنید شیرینی نمیده:d
نوشته شده توسط HoSIs: ما رو هم ادد کنید: HoSIs-Dahaka بیشتر... نه آقا نمیشه شما به دلیل ندادن شیرینی از تورنومنت حذف شدی دوستان ادش نکنید شیرینی نمیده:d
footsoldier کاربر سایت Aug 15, 2013 #146 نوشته شده توسط salar_dariush: نه آقا نمیشه شما به دلیل ندادن شیرینی از تورنومنت حذف شدی دوستان ادش نکنید شیرینی نمیده:d بیشتر... اقا احسان 5:30 صبح
نوشته شده توسط salar_dariush: نه آقا نمیشه شما به دلیل ندادن شیرینی از تورنومنت حذف شدی دوستان ادش نکنید شیرینی نمیده:d بیشتر... اقا احسان 5:30 صبح
mohamada کاربر سایت Aug 15, 2013 #148 نوشته شده توسط AhN: سلام دوستان عزیز این تورنومنت تموم شده اما برای ثبت نام در تورنومنت زیر که با جوایز خیلی نفیس هم هست میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید : لینک بیشتر... چرا تورنومت تموم شده؟!!! هنوز که برنده نهایی مشخص نشده؟!
نوشته شده توسط AhN: سلام دوستان عزیز این تورنومنت تموم شده اما برای ثبت نام در تورنومنت زیر که با جوایز خیلی نفیس هم هست میتونید از لینک زیر ثبت نام کنید : لینک بیشتر... چرا تورنومت تموم شده؟!!! هنوز که برنده نهایی مشخص نشده؟!
A AhN کاربر سایت Aug 15, 2013 #149 نوشته شده توسط mohamada: چرا تورنومت تموم شده؟!!! هنوز که برنده نهایی مشخص نشده؟! بیشتر... همه اینجا ثبت نام کنند : http://forum.bazicenter.com/thread80843/
نوشته شده توسط mohamada: چرا تورنومت تموم شده؟!!! هنوز که برنده نهایی مشخص نشده؟! بیشتر... همه اینجا ثبت نام کنند : http://forum.bazicenter.com/thread80843/
N naser36 کاربر سایت Aug 15, 2013 #150 دوستان تورنمنت تموم نشده ولي ادامه دادنش مسخره بود ( واقعا) من تو فكر يه clan war واقعي ام يعني تيم ها از خودمون باشه ازتون معذرت ميخوام كه تورنمنت نصفه موند اگه موافق باشين همين رو ميتونيم ادامه بديم ميتونيمم يه clan war واقعي و كل كلي رو شروع كنيم
دوستان تورنمنت تموم نشده ولي ادامه دادنش مسخره بود ( واقعا) من تو فكر يه clan war واقعي ام يعني تيم ها از خودمون باشه ازتون معذرت ميخوام كه تورنمنت نصفه موند اگه موافق باشين همين رو ميتونيم ادامه بديم ميتونيمم يه clan war واقعي و كل كلي رو شروع كنيم