من روز اول چي بهتون گفتم؟:d اگر تيمتونو خودتون برميداشتيد بهتر بود.دوستان تورنمنت تموم نشده ولي ادامه دادنش مسخره بود ( واقعا)
من تو فكر يه clan war واقعي ام يعني تيم ها از خودمون باشه
ازتون معذرت ميخوام كه تورنمنت نصفه موند
اگه موافق باشين همين رو ميتونيم ادامه بديم ميتونيمم يه clan war واقعي و كل كلي رو شروع كنيم
من ديگه بازي نميكنم ولي بله نگران نباش :d stats مارو چك كن. البته منظوري ندارم ناراحت نشي خودت پرسيدي:dصادق اگه ما تيم خودمون باشيم
شما ( تو و اصلان ) ميتونين جلوي ما وايسين؟
نه نفروختم :d فعلا وقت ندارم و حوصلشم ندارم زياد بازي كردم.فروختي؟؟؟؟؟؟؟
چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من كه هيچي نيستم جلوي شما ولي اگه مهيار تو تيم ما باشه ميتركونه
سلام بچه ها من می خوام شرکت کنم ولی یه مشکلی دارم وقتی در بازی به قسمت انلاین میرم اون خطی که باید در قسمت conecting بره جلو نمی ره همون اولاش می ایسته تمام سیو های بازی رو هم پاک کردم فقط اپدیت بازی نگه داشتم ولی باز نمی تونم انلاین بازی کنم ممنون میشم کمکم کنید
سلام اگه رو همون كانكتينگ اولش ميمونه بايد صبر كني١٥ دقيقه درست ميشهسلام بچه ها من می خوام شرکت کنم ولی یه مشکلی دارم وقتی در بازی به قسمت انلاین میرم اون خطی که باید در قسمت conecting بره جلو نمی ره همون اولاش می ایسته تمام سیو های بازی رو هم پاک کردم فقط اپدیت بازی نگه داشتم ولی باز نمی تونم انلاین بازی کنم ممنون میشم کمکم کنید
نظرمخوبه فقط تيم ها از خودمون باشه ها نميخوايم تيم هاي متعادل بچينيماین Clan War رو اگه میخواید بیارید تو این تاپیک که به تیم برنده هم یک جایزه برسه
نظرتون چیه ؟
http://forum.bazicenter.com/thread80843/
صادق جان لطفا حوصله كن بيا بازي كنيم ممكنه جايزه هم ببريننه نفروختم :d فعلا وقت ندارم و حوصلشم ندارم زياد بازي كردم.
اين حرفا چيه.
بعد ما ٢ نفريم ٢ تا ديگه اضافه ميشن ميتركين:d
سلام اگه رو همون كانكتينگ اولش ميمونه بايد صبر كني١٥ دقيقه درست ميشه
- - -ویرایش - - -
نظرمخوبه فقط تيم ها از خودمون باشه ها نميخوايم تيم هاي متعادل بچينيم
- - -ویرایش - - -
صادق جان لطفا حوصله كن بيا بازي كنيم ممكنه جايزه هم ببرين
بچه ها من مشکلم حل شد فقط راهنماییم کنید که چجور باید توی تورنمنت ثبت نام کنم