PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
روی Grounded قسمت آخری که با David هستیم ( Bloater میاد ) واقعاً نامردیه :d البته روی Grounded یبار رد کردم اما این سری روی +Grounded رسماً داره دیوونه ـم میکنه :bighug:

روی Grounded قسمت آخری که با David هستیم ( Bloater میاد ) واقعاً نامردیه :d البته روی Grounded یبار رد کردم اما این سری روی +Grounded رسماً داره دیوونه ـم میکنه :bighug:
واقعا اعصاب ادم خورد ميشه من كه همون اولاش بيخيال گروندد شدم

سلام
من توی مولتی بازی یه مشکلی دارم وقتی مخوام با دوستام بازی کنم مئقعی که خودم لیدر باشم مشکلی ندارم ولی موقعی که یکی از دوستام لیدر باشه موقع سرچ کردن وقتی زمان انتخاب مپ میشه منو میندازه بیرون می خواستم بدونم مشکل از بازیمه یا نت مشکل داره ؟؟
این مشکل از نت شما هست به احتمال خیلی زیاد

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

خیلی لذت بخشه واقعا روی گروندد پلاس تازه این بازی معنی پیدا میکنه

Last edited by a moderator:
خیلی لذت بخشه واقعا روی گروندد پلاس تازه این بازی معنی پیدا میکنه

اره ..خیلی حال داد....به هزار بدبختی تمومش کردم.
یعنی رسما کوفت هم بهمون نمیده ....باید تماما مخفی کاری بریم جلو

اگه کسی پایه boosting هست خبر بده .یا منو ادد کنه

Grounded که زیاد سخت زیست بشرطی که مهمات و بمب و مولوتوف ها رو نگه دارین برای Bloater ــها :d من دور اول 15 ساعت و 53 دقیقه تموم کردم. سخت ترین قسمت بازی هم زمستونه 2 قسمتی که با David هستیم اونم چون تفتگ Crosshair نداره آدم نمیفهمه داره کجا رو میزنه :d. بقیه ـش میتونین از کنار و سوراخ سمبه ها دربرید و درگیر نشید
اما بعد از بازی کردن Grounded تازه فهمیدم که یک تیر و یک بمب و ... چقدر میتونه ارزشمند باشه :d بطرز خیلی خفنی آدمو به چالش میکشه

بیچه ها امروز سرورا قاطی کرده؟؟
من همهدوستام انلاینن ولی براشون playing another game میزنه
اینوایت هم که میکنن نمیتونم جوین بشم :(
تست و کلوس اپلیکیشن و خاموش کردن دستگاه و اینارو همه رو انجام دادم ولی نتیجه نداد
چیکتر کنم؟
لطفا راهنمایی کنید

Grounded که زیاد سخت زیست بشرطی که مهمات و بمب و مولوتوف ها رو نگه دارین برای Bloater ــها :d من دور اول 15 ساعت و 53 دقیقه تموم کردم. سخت ترین قسمت بازی هم زمستونه 2 قسمتی که با David هستیم اونم چون تفتگ Crosshair نداره آدم نمیفهمه داره کجا رو میزنه :d. بقیه ـش میتونین از کنار و سوراخ سمبه ها دربرید و درگیر نشید
اما بعد از بازی کردن Grounded تازه فهمیدم که یک تیر و یک بمب و ... چقدر میتونه ارزشمند باشه :d بطرز خیلی خفنی آدمو به چالش میکشه
مطمئنی ؟ :| من همچین چیزی یادم نمیاد :|

مطمئنی ؟ :| من همچین چیزی یادم نمیاد :|

توی Grounded خبری از اون نقطه سفید جلوی تفنگ ( همون نشونه گیری خودمون :d ) نیست.
باید صلوات بفرستی بعد شلیک کنی تا به طرف بخوره :d البته با یکم تمرین راحت تر میشه اما وقتی یه لشکر Runner ریختن سرت باید 90% تیر ها رو درست بزنی :d

توی Grounded خبری از اون نقطه سفید جلوی تفنگ ( همون نشونه گیری خودمون :d ) نیست.
باید صلوات بفرستی بعد شلیک کنی تا به طرف بخوره :d البته با یکم تمرین راحت تر میشه اما وقتی یه لشکر Runner ریختن سرت باید 90% تیر ها رو درست بزنی :d
فقط برای ps4 ؟ چون رو ps3 رفته بودمش ولی همچین چیزی یادم نمیاد :|

فقط برای ps4 ؟ چون رو ps3 رفته بودمش ولی همچین چیزی یادم نمیاد :|
خدار و شکر دیروز پی اس ان چار پنچ ساعت قطع شد تونستم برم سینگلو رو گرندد تموم کنم , اقا قشنگ اون نشونه وجود داشت, منم تعجب میکنم دوستمون نشونه نداره؟!!!

خدار و شکر دیروز پی اس ان چار پنچ ساعت قطع شد تونستم برم سینگلو رو گرندد تموم کنم , اقا قشنگ اون نشونه وجود داشت, منم تعجب میکنم دوستمون نشونه نداره؟!!!

درسته :d

اشتباهی توی تنظیمات گزینه Show Reticle رو off کرده بودم فکر کردم بخاطر درجه سختیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or