PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
بچه ها یه سوال داشتم... البته بیشتر یه درخواسته :d کسی میتونه لطف کنه و یه لینک برای دانلود کمیک های The Last of Us بده؟ اسمش اینه:
The Last Of Us: American Dream که فکر میکنم 4 قسمته.
اگر بتونید یه app هم برای Adroid معرفی کنید که بشه با موبایل هم خوندش خیلی عالی میشه!!! منظورم خوندن فایل های cbr هستش.
پیشاپیش ممنونم...

سلام به همه
سوالي داشتم از اساتيد محترم.
من الان اكانتم ريجن ٢ هستش
از طريق اكانت ژاپنم انلاين ميرم :d
پس يعني اكانت ژاپنم پرايمري هست
الان من اگه ريجن ١ بازي رو بخرم ميتونم انلاينشو برم ؟ اخه دوتا مپ مجاني دادن كه بايد حتما دانلود شن و ريجن اكانتم و بازي يكي نيست
بعد يه سوال ديگه:
قيمت ريجن ١ كاركرده چنده ؟ ( قيمت منصفانه )
ممنون ميشم سريع جواب بديد تا امشب.

من تازه دارم تجربه اش میکنم اوایل خیلی شاخ به نظر نمی رسید ولی درست زمانی که پاییز شروع شد درگیرش شدم داستانش به شدت عالی و جذاب هست و همچنین استرس توی.تک تک مراحل بازی میاد سراغتون الان هم که توی زمستونم بازی توی اوج خودشه در کل به دوستانی که تجربه نکردند توصیه شدید میکنم این بازی رو تجربه کنن یه نکته دیگه هم اینکه من از این سبک بازی زیاد خوشم نمیاد ولی دارم از این بازی لذت میبرم

من تازه دارم تجربه اش میکنم اوایل خیلی شاخ به نظر نمی رسید ولی درست زمانی که پاییز شروع شد درگیرش شدم داستانش به شدت عالی و جذاب هست و همچنین استرس توی.تک تک مراحل بازی میاد سراغتون الان هم که توی زمستونم بازی توی اوج خودشه در کل به دوستانی که تجربه نکردند توصیه شدید میکنم این بازی رو تجربه کنن یه نکته دیگه هم اینکه من از این سبک بازی زیاد خوشم نمیاد ولی دارم از این بازی لذت میبرم
اصلا از winter به بعد من خودم رسما منفجر شدم
به نظرم اون قسمت به بعده بازی یه طرف بقیش یه طرف
قبلیش بیشتر اشنایی با دنیای بازی و توسعه شخصیتهای بازی هست ولی از winter یک چیزه دیگه میشه
پیشنهاد میدم سره dlc هم حتما برو D:

سلام.
مشکلی نیست. یه اکانت رجین 1 می‌سازین بعد با اون مپ‌ها رو دانلود کنین بعد Primary کنید تا درست بشه. اگر هم مشکلی پیش اومد و دوباره گفت باید دانلود بشه، یه چند بار Restore License بزنید درست می‌شه.

برای بار اول که می‌خواید به سرورای بازی کانکت بشید طول می‌کشه یکمی، اما اگه بازم خیلی صبر کردید درست نشده احتمالاً یا ISP رو باید عوض کنید تا درست بشه یا مشکل از پینگ هست؛ اگه مشکل از پینگ باشه یه سرویس کاهش پینگ استفاده کنید درست می‌شه. دوستان دیگه اگه راه‌‌حل دیگه‌ای هست بگن.
داداش من الان اكانت ژاپن م پرايمريه ميتونم چنتا رو پرايمري كنم؟

خب بالاخره بازی اصلی تموم شد یکم از Left Behind هم رفتم
پایان بازی خیلی جالب بود برای من همچنین احساسات جوئل تو بازی زمانی که گارد FireFly رو میگیره دم دیوار و از روی حرص گلوله رو خالی میکنه تو شکمش خیلی جالب بود و یا حتی وقتی اون دو نفر رو میبره و ازشون حرف میکشه! قشنگ نشون میده الی رو به اندازه سارا دوست داره و جای دخترشو براش پر کرده همین که جون الی رو به نجات دادن دنیا ترجیح میده نشون دهنده اینه! حالا می فهمم چرا انقدر از بازی تعریف میکردن

سلام به همه يه سوال خيلي مهم دارم واقعا به جوابش تا امشب نياز دارم
من الان يه بتل ٤ ريجن يك دارم ميخوام عوضي كنم با دلست ريجن ٢
اختلاف قيمتشون چقدره؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or