PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
بخش منفی بازی به نظر من اینه که همش باید به هر گوشه و کناری سر بکشی و دنبال وسیله ، تیر یا قطعات آپگرید باشی. برای من آزار دهنده ست. روند بازی و کند و یکنواخت میکنه. دقیقاً مثل سری بازی های bioshock . هرچیزی زیادیش بده. تو اون بازی هم سر ما همیشه پایین روی زمین بود، دنبال وسیله و قطعه. تو هر اتاق ، تو هر راهرو و کلاً همه جا ..... اه اه . تو این بازی هم بیش از حد گوشه و کنار و توی هر اتاقی وسیله گذاشتن. بعضی موقع ها کلی راه و تا طبقه بالای خونه میری، کشو و را باز میکنی و توش هیچی نیست.
سازنده ها و کارگردان این همه زحمت برای بازی کشیدن و چطور با این موضوع بازی و تا حدی خراب کردند. به نظرم بیشتر واسه این اینکار و کردن که گیم پلی بخش داستانی بیشتر طول بکشه. چون بخش مولتی خاصی نداره.

بخش منفی بازی به نظر من اینه که همش باید به هر گوشه و کناری سر بکشی و دنبال وسیله ، تیر یا قطعات آپگرید باشی. برای من آزار دهنده ست. روند بازی و کند و یکنواخت میکنه. دقیقاً مثل سری بازی های bioshock . هرچیزی زیادیش بده. تو اون بازی هم سر ما همیشه پایین روی زمین بود، دنبال وسیله و قطعه. تو هر اتاق ، تو هر راهرو و کلاً همه جا ..... اه اه . تو این بازی هم بیش از حد گوشه و کنار و توی هر اتاقی وسیله گذاشتن. بعضی موقع ها کلی راه و تا طبقه بالای خونه میری، کشو و را باز میکنی و توش هیچی نیست.
سازنده ها و کارگردان این همه زحمت برای بازی کشیدن و چطور با این موضوع بازی و تا حدی خراب کردند. به نظرم بیشتر واسه این اینکار و کردن که گیم پلی بخش داستانی بیشتر طول بکشه. چون بخش مولتی خاصی نداره.

خب اتفاقا توی مضیقه بودن بعد 20 سال جنگ برای زنده موندن یه امر کاملا طبیعیه
منتهی با سلیقه بعضی جور درنمیاد و به دل بعضی ها هم میشینه
------------------------------------------
امروز رفتم بعد مدت ها مولتی به یارو مولوتوف زدم چیزیش نشد...پینگمم خوب بود چون سریع game seasion پیدا کرد

خب اتفاقا توی مضیقه بودن بعد 20 سال جنگ برای زنده موندن یه امر کاملا طبیعیه
منتهی با سلیقه بعضی جور درنمیاد و به دل بعضی ها هم میشینه
------------------------------------------
امروز رفتم بعد مدت ها مولتی به یارو مولوتوف زدم چیزیش نشد...پینگمم خوب بود چون سریع game seasion پیدا کرد

درسته که کل دنیا در این بازی نابود شده و "جول" از هر نظر در مضیغه هست. اما میشد بخش جمع اوری وسایل و مثل بازی evil 4 یا بازی های مشابه به جاهای کوچکتری محدود کرد. اتاق های خاص یا مهمات را از دشمنان کشته شده گرفت. صحبت جمع اوری مهمات و ادوات آپگرید از بخش پیدا کردن کتاب های کمیک، dog tags و ... جداست. دوتای اخری را باید در بازی مخفی کرد و جاهای دور از دید قرار داد. اما قرار دادن مهمات برای ساخت بمب در پست آپارتمان کنار سطل آشغال خیلی ضایع هست و در عجبم این فکر کی بوده !!!!
ضعف دوم بازی که در پست قبلی ام فراموش کردم بگم اینه که "جول" از سرعت بالایی برخوردار هست که مبارزات و لذت بخش میکنه. مخصوصاً زمانی که L1 و نگه میداری و با سرعت بیشتر شروع به دویدن میکنه. اما فقط زمانی که تنهاست. در سایر مواقع سرعت دویدن محدود میشه و این مسئله خیلی جلوی سرعت بازی و میگیره. شاید هر دو نقطه ضعف این بازی و بشه برای اولین بار تحمل کرد. اما گیمر اگر بخواد درجه سختی های دیگر را هم بازی کنه و دوباره و دوباره کل شهر و خونه ها و اپارتمان ها را زیر و رو کنه خیلی ستم هست.
از خرید بازی تا حدی پشیمون هستم، چون این دو مسئله برای من و مطمئن هستم برای خیلی ها عذاب اور میشه. the last of us مثل دیدن یک فیلم با داستان و جلوه های شنیداری و دیداری فوق العاده است، اما برای کش دادن زمان گیم پلی به بازی آب بستن مثل سریال های ایرانی و ترکی.

بخش انلاین هم بالانس نیست، تا زمانیکه به سطوخ بالا برسی. من با سرور مشکلی نداشتم اما با کسانی که زره و کلاه خود داشتند زیاد به مشکل برخوردم :) آخه این وضعشه .... توی cod سطح 1 هم که باشی ، میتونی کسی که سطح 100 باشه را شکست بدی. فقط اگر در نشانه گیری حرفیه ای تر باشیم. اگر در بازی مثل TLOU و Destiny سطح یا لول گیمر ملاک اصلی هست نه مهارت شوتینگ. در بازی destiny که زیر level 25 - 26 باخت حتمی هست lol

گفتنی ها زیاده. کاش خودمون یه کارگردان بازی بودیم و کلی خدمه زیر دست داشتیم تا بهشون بگیم که یه بازی و چطور بسازند که تا این حد بد در نیاد

آخرین ویرایش:
دستینی و the last of us مولتیشون بالانس هست.ایراد الکی نگیر . چون خودم با لول های پایین که شروع میکردم تو زدن دشمنا مشکلی نداشتم.
حالا دستنی اگه طرف اسلحه های اگزوتیک داشته باشه،بالانس بازی به هم میخوره ولی بازم خوبه :d

دستینی و the last of us مولتیشون بالانس هست.ایراد الکی نگیر . چون خودم با لول های پایین که شروع میکردم تو زدن دشمنا مشکلی نداشتم.
حالا دستنی اگه طرف اسلحه های اگزوتیک داشته باشه،بالانس بازی به هم میخوره ولی بازم خوبه :d

ایرادات الکی تیست. فروم های خارجی را هم که بخونی نقد های مشابه و به این بازی دارند. نوع دید من و شما با هم فرق داره، باید به نظر همدیگه احترام بزاریم و نقد کسی و "الکی" خطاب نکنیم.

ایرادات الکی تیست. فروم های خارجی را هم که بخونی نقد های مشابه و به این بازی دارند. نوع دید من و شما با هم فرق داره، باید به نظر همدیگه احترام بزاریم و نقد کسی و "الکی" خطاب نکنیم.
معلومه که دید ما فرق داره . ما میخوایم از بازی لذت ببریم و دنبال ایراد نمیگردیم و اگر هم موردی پیش اومد میگذریم ازش نه اینکه چون طرف بازی بلد نیست هی به بازی ایراد وارد کنه. فروم هارو که خوندم موردش اینجوری بود. هی میگه : این قویه ، اون اسلحه OP هست و مولوتف چرا اینجوریه و از این چیزا.
اگه لینک یه نقد قوی رو داری بده که بخونم.تنها مورد درستی که خوندم matchmaking بد بازی بود که بعضی وقتها آن بالانس میشه تیم ها.
و اینکه این سبک مولتی به مزاج همه سازگار نیست که همه خوششون بیاد.
موفق باشی.

درسته که کل دنیا در این بازی نابود شده و "جول" از هر نظر در مضیغه هست. اما میشد بخش جمع اوری وسایل و مثل بازی evil 4 یا بازی های مشابه به جاهای کوچکتری محدود کرد. اتاق های خاص یا مهمات را از دشمنان کشته شده گرفت. صحبت جمع اوری مهمات و ادوات آپگرید از بخش پیدا کردن کتاب های کمیک، dog tags و ... جداست. دوتای اخری را باید در بازی مخفی کرد و جاهای دور از دید قرار داد. اما قرار دادن مهمات برای ساخت بمب در پست آپارتمان کنار سطل آشغال خیلی ضایع هست و در عجبم این فکر کی بوده !!!!
ضعف دوم بازی که در پست قبلی ام فراموش کردم بگم اینه که "جول" از سرعت بالایی برخوردار هست که مبارزات و لذت بخش میکنه. مخصوصاً زمانی که L1 و نگه میداری و با سرعت بیشتر شروع به دویدن میکنه. اما فقط زمانی که تنهاست. در سایر مواقع سرعت دویدن محدود میشه و این مسئله خیلی جلوی سرعت بازی و میگیره. شاید هر دو نقطه ضعف این بازی و بشه برای اولین بار تحمل کرد. اما گیمر اگر بخواد درجه سختی های دیگر را هم بازی کنه و دوباره و دوباره کل شهر و خونه ها و اپارتمان ها را زیر و رو کنه خیلی ستم هست.
از خرید بازی تا حدی پشیمون هستم، چون این دو مسئله برای من و مطمئن هستم برای خیلی ها عذاب اور میشه. the last of us مثل دیدن یک فیلم با داستان و جلوه های شنیداری و دیداری فوق العاده است، اما برای کش دادن زمان گیم پلی به بازی آب بستن مثل سریال های ایرانی و ترکی.

بخش انلاین هم بالانس نیست، تا زمانیکه به سطوخ بالا برسی. من با سرور مشکلی نداشتم اما با کسانی که زره و کلاه خود داشتند زیاد به مشکل برخوردم :) آخه این وضعشه .... توی cod سطح 1 هم که باشی ، میتونی کسی که سطح 100 باشه را شکست بدی. فقط اگر در نشانه گیری حرفیه ای تر باشیم. اگر در بازی مثل TLOU و Destiny سطح یا لول گیمر ملاک اصلی هست نه مهارت شوتینگ. در بازی destiny که زیر level 25 - 26 باخت حتمی هست lol

گفتنی ها زیاده. کاش خودمون یه کارگردان بازی بودیم و کلی خدمه زیر دست داشتیم تا بهشون بگیم که یه بازی و چطور بسازند که تا این حد بد در نیاد
دقیقا توی TLOU حرف اول رو مهارت می زنه! ولی خوب عادت کردین وقتی تو یه بازی خوب نتیجه نمی گیرین شروع میکنین به ایرادات الکی گرفتن...

معلومه که دید ما فرق داره . ما میخوایم از بازی لذت ببریم و دنبال ایراد نمیگردیم و اگر هم موردی پیش اومد میگذریم ازش نه اینکه چون طرف بازی بلد نیست هی به بازی ایراد وارد کنه. فروم هارو که خوندم موردش اینجوری بود. هی میگه : این قویه ، اون اسلحه OP هست و مولوتف چرا اینجوریه و از این چیزا.
اگه لینک یه نقد قوی رو داری بده که بخونم.تنها مورد درستی که خوندم matchmaking بد بازی بود که بعضی وقتها آن بالانس میشه تیم ها.
و اینکه این سبک مولتی به مزاج همه سازگار نیست که همه خوششون بیاد.
موفق باشی.

دقیقا توی TLOU حرف اول رو مهارت می زنه! ولی خوب عادت کردین وقتی تو یه بازی خوب نتیجه نمی گیرین شروع میکنین به ایرادات الکی گرفتن...

شما ها مثل اینکه با بازی عروسی می کنید و بهش دل میبندید، که تحمل یه نقد ساده را هم ندارید. از کسی نظر خواهی نکردم، نظر خودم و گفتم. جنبه ندارید نخونید. سن من از اکثر بچه های سایت بیشتره و تجربه بازی و از کنسول آتاری به اینطرف دارم.
اصلاً بیخیال ... شما حرفه ای تر و بازی بلدتر، من آماتور، از بازیتون لذت ببرید، من که جلوتون و نگرفتم.

شما ها مثل اینکه با بازی عروسی می کنید و بهش دل میبندید، که تحمل یه نقد ساده را هم ندارید. شما حرفه ای تر و بازی بلدتر، من آماتور، از بازیتون لذت ببرید، من که جلوتون و نگرفتم.
نخیر دوست عزیز اصلا همچین چیزی نیست
این که شما خوشت نیومده خوب نظر شخصی خودت و محترم ولی لول توی این بازی اصلا و ابدا مهم نیست ، نمی دونم چطوری به این نتیجه رسیدی

اگر قرار بود مثل بازیهای مثل re4 بره دیگه اون حسه survival رو نمیداد !!!! RE4 به نسبت الان سیستمش دیگه خیلی old school شده ... 4 تا جعبه شکوندن دیگه تکراری میشه برای جمع اوری مهمات ... جاش توی این حالت کسی شما رو روی تیغ نمیزاره که حتما حتما باید پیدا کنی . میتونی به اندازه لازمه برداری ! و اینطوری به بازیباز فشار هم میاره که به درستی روی مهماتش مدریت داشته باشه ( البته این توی درجه سختی پایین خیلی نشون نمیده خودش رو ) ... روی درجه سختی بالا ( حالا نه grounded ... حتی یه دونه پایینترش ) بازی حسه واقعی گرانه تری داره .
و من شخصا فک میکنم این تصمیمه درستی بود که ND گرفته . همون Bioshock که اشاره کردی از انقلابی ترین و بزرگترین FPS هایی هست که تا به امروز عرضه شده به خاطره همین مواردی که شما باهاش مخالف هستی .
نه تنها به این طریق بازیباز رو از اون حالت تنبلی بیرون میکشن که همه چیز حاضر و اماده مثل cod جلو ادم باشه بلکه بازیباز رو توی دنیای بازی بیشتر غرق میکنن و به دنیای بازی بازیباز رو با این طریق نیز معرفی میکنن ....
در مورده قضیه Joel هم ایشون سنشون 18 سال نیست که از پسه همه چیز بر میاد. سیستم حرکتیش بر حسبه موقعیت و mood اش طراحی شده که واقعا این کار توی ساختن بازی فوق القعاده کاره پیچیده و سختی هست و کاره هر سازنده ای نیست ....
در کل که از زمانی که tlou اومده شما سوم نفری هستی که میشنوم با بازی حال نکرده ....

شما که فرومها رو خوندی بد نبود یه نگاه به متا بندازی که user score بازی 87 هست و این نشون میده نه تنها در کناره منتقدین بلکه برای مردم هم فوق القعاده عملکردش خوب بوده...

کارگردانی بازی مثل tlou شدن همچین کاره اسونی نیست عزیز :) پس بیخیالت اینطور نظرها D: به نظرم مشکل از خودت هست که حال نکردی مگرنه بازی اصلا مشکلی نداره انچنان که شما توصیف کردی :d البته نظره شخصی همیشه مورده احترام هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or