PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
به اینترنت وصلش کردم الان صفحه منوی بازی هستم.منظورت اینه از بخش Downloadables باید دانلودشون کنم.چون این بخش میگه باید توی PSN ساین بشم که من عضو نیستم و اکانتی ندارم؟:|
باید اکانت بسازی و Sign in کنی تا اپدیت رو دانلود کنه

بجه ها من چجوری انلاین بازی کنم ؟

میرم fation mp بعد میگ باید نقشه دانلود کنی میزنم اوکی بعد میره تو play stion store بعد میگ الان امکان پذیر نیست !

درود
دوست عزیز ریجن بازیت با ریجن اکانتت یکی نیست !
برای اینکار باید یه PSN ID بسازی که ریجنش با ریجن بازی یکی باشه ! مثلا فکر کن الان ریجن بازیت 2 ه ولی ریجن اکانتت 1 هست ! یه اکانت ریجن 2 بساز بعد اکانت ریجن 1 ت رو Primary کن از تو قسمت Settings -> PSN !
بعد برو تو اکانت ریجن 2 و مپ هارو دانلود کن بعد برو از تو اکانت ریجن 1 ت بازی کن و حالشو ببر !
موفق باشی

درود
دوست عزیز ریجن بازیت با ریجن اکانتت یکی نیست !
برای اینکار باید یه PSN ID بسازی که ریجنش با ریجن بازی یکی باشه ! مثلا فکر کن الان ریجن بازیت 2 ه ولی ریجن اکانتت 1 هست ! یه اکانت ریجن 2 بساز بعد اکانت ریجن 1 ت رو Primary کن از تو قسمت Settings -> PSN !
بعد برو تو اکانت ریجن 2 و مپ هارو دانلود کن بعد برو از تو اکانت ریجن 1 ت بازی کن و حالشو ببر !
موفق باشی

خب اکانت ریجن 2 چجوری بسازم ؟ کدوم کشور باید بزنم ؟

دوستان. من كلا با بازي هاي ترسناك واقعا ميونم بده.. اصلا نميتونم تحمل كنم. حالا نميخام الكي بگيرمش. بنظرتون مشكلي باهاش نخواهم داشت؟؟

دوستان. من كلا با بازي هاي ترسناك واقعا ميونم بده.. اصلا نميتونم تحمل كنم. حالا نميخام الكي بگيرمش. بنظرتون مشكلي باهاش نخواهم داشت؟؟

والا من 20 سالمه تو بعضی مراحلش برام مشکل شد نتونستم ردش کردم رفت :|

ولی خدایش بازیه باحالیه :دی

ما هم بلاخره چشممون به جمال این بازی روشن شد .
داستان بازی و طراحی هنری فوق العاده است . ولی چیزی که منو خیلی آزار میده اینه که بازی بیش از حد خطی و از پیش تعیین شده است . و متاسفانه یکی از نقاط ضعف بازی های کامپیوتری همینه که وقتی بیشتر بخواد به خط داستانی وفادار بمونه ، محدود میشه .
خلاصه علی رغم این مشکل ، بازی بی نظیریه .

بازی ترسناک نیست. کلا بازیهای ناتی داگ فضای فانتزی داره. وحشت اصلا جزو اولویتهای بازی نیست. اگر استرسی هست سر گیم پلیه مثل بقیه بازیها. تازه اونم هربار که میبازی دلت میخواد بیشتر بازی کنی!

خب اکانت ریجن 2 چجوری بسازم ؟ کدوم کشور باید بزنم ؟

سلام ! یه یوزر جدید بساز ( همونجا که کنسول روشن میشه میاد بزن یدونه جدید بساز ) بعد PSN بساز! که برای ریجن 2 باید UK رو انتخاب کنی ! ریجن 1 هم USA هست !

آخرین ویرایش:
Genre بازي در واقع Action-adventure, survival horror هست و اين بازي يه survival horror صرف نيست و به هيچ وجه اين بازي در دسته بازي هايي كه در ژانر وحشت هستن طبقه بندي نميشه .....اين بازي يه اكشن ادونچر با يه تم survival كه هدفش اصلا ترسوندن نيست هدفش روايت يه داستان دراماتيك و واقع گرايانه در دنيايي خشن و بي رحم هست ...پس حتما اين بازي رو تجربه كن :d
نقطه قوت بازي هم گيم پليش هست به قدري گيم پليش اعتياد اور هست كه راحت سه يا چهار بار دوست داري بازي رو تموم كني خودت ببين گيم پليش در چه حدي هست كه Eurogamer راجبش اينو ميگه
. Gameplay truly is king and you'll struggle to find any game on PlayStation 4 or Xbox One that matches up to the sheer quality on offer here.
حالا خوبيش اينه يه همچين گيم پلي بي نقصي رو تو بازي در محيط هاي به نسبت بزرگي تجربه ميكني كه ميتوني به خوبي توش مانور بدي مثلا ميخواي از نقطه a به نقطه b بري به دل خواهت ميتوني با پلن هاي مختلفي اين كار انجام بدي به عنوان مثال اگر دوست داشته باشي با مخفي كاري ميتوني در اكثرمراحل بدون اينكه بخواي همه npc هارو بكشي تو بازي پيش روي داشته باشي يا اينكه از اول شمشير از رو ببندي و با جمع كردن محمات اكشن بري جلو و ....البته لذت گشتن تو محيط ها هم خالي از لطف نيست همون طور كه گفتم محيط هاي بازي بزرگ و جوري هست كه دوست داري همه سوراخ سمبه هاشو بگردي....
تازه بعد اتمام بخش تك نفر با توجه به قوي بودن مالتي پلير اين بازي ميتوني حداقل چندين ماه با مالتي پلير ش سرگرم باشي
خلاصه حتما اين عنوان رو تجربه كن كه اگر نكني از كفت رفته:d

دوستان من هر وقت میخوام وارد قسمت factions mp بشم بهم میگه باید چند تا مپ فری دانلود کنم ولی وقتی وارد استور میشم با این ارور مواجه میشم :
this content cannot be selected at this time

کسی این مشکلو داشته ؟

دوستان من هر وقت میخوام وارد قسمت factions mp بشم بهم میگه باید چند تا مپ فری دانلود کنم ولی وقتی وارد استور میشم با این ارور مواجه میشم :
this content cannot be selected at this time

کسی این مشکلو داشته ؟

برای دانلود مپا باید ریجن اکانت با ریجن بازیتون یکی باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or