PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
سلام دوستان
اخیرا تو دو هفته گذشته علاوه بر اون مپ های مجانی قبلی بازم مپی چیزی اضافه کردن؟
من اکانتم ریجن1 هست و باری ریجن 2 بعد همون موقع یه اکانت ریجن2 ساختم و دانلود کردم مپ ها رو بعدم پاک کردم اکانت رو و بازی میکرم راحت ولی الان که دوباره اومدم سراغش باز میزنه باید دنلود کنی مپ فیری رو!! در صورتی که اصلا تو بخش دانلودهامم هست هنوز اون مپ پک!! حالا هم میخوام یه اکانت ریجن2 بسازم که هی please wait میده!!! خواهشن یه کمکی به ما بکنید!

ممکنه همین پاک کردنه بعد یه مدت مشکل ایجاد کرده ! راهی ندارید جز اینکه یه اکانت ریجن 2 بسازید و دوباره مپ هارو دانلود کنید !
برای Please Wait سعی کنید صبح یبار امتحان کنی ببینی میشه اگه نشد DNS رو 8.8.8.8 و 8.8.4.4 بزار تست کن

آخرین ویرایش:
من این بازی رو 1 بار روو PS3 تموم کرده بودم ولی چند روز پیش نسخه ی PS4 رو گرفتم ببینم چجوریه و باید بگم کاملآ غافلگیر شدم! فکر نمیکردم انقدر فاصله وجود داشته باشه بین نسخه ی PS3 با PS4! انقدر با نسخه ی PS4 حال کردم و خوشم اومد که یکبار دیگه بازی رو تا آخرش رفتم در صورتی که اصلا قصد همچین کاری رو نداشتم.

در یک کلام باید بگم که این بازی بدون شک بهترین عنوان تاریخ PS3 و یکی از برترین عنوان های تاریخ PS4 میشه. هیچ چیز این بازی نقص نداره و بدون شک میتونه یک الگوی کامل باشه برای تمام بازی سازای دنیا که یکم از ناگتی داگ بازی ساختن رو یاد بگیرن. افکت نور، صدا گزاری، صحنه های فان و غم انگیز، اکشن، فریم ریت، داستان همه و همه به بهترین نحو ممکن توو این بازی کار شده.

اگر کسی هست که نسخه ی PS4 رو تجربه نکرده باشه بدونه که یه چیز هیولا رو از دست داده ...

امیدوارم نسخه ی دومش هم ساخته بشه. با شخصیت جوئل شدیدا حال کردم.

منم نسخه ps4 رو گرفتم.پیشرف گرافیکی خوبی داشت.از نظر افکتهای صوتی هم بازی پیشرفت داشت .ولی نسخه ps4 یکسری باگهای عجیبی داشت که نسخه ps3 نداشت.مثلا بعضی انیمیشنها در مبارزات تن به تن مشکل داشت.برای منی که نسخه ps3 رو بارها بازی کرده بودم خیلی تو ذوقم خورد.کاشکی یک اپدیتی میدادن این باگها رفع میشد.البته اخرین اپدیت رو هم نصب کردم ولی مشلات همچنان پا برجاست:|

سلام

آنلاینش حتما باید مپهای جدیدش دانلود بشه تا بشه بازی کرد؟

من شنیدم برای آنلاین و دانلود آپدیت ها و مپ هاش باید از *** استفاده کرد درسته؟:(

سلام

آنلاینش حتما باید مپهای جدیدش دانلود بشه تا بشه بازی کرد؟

من شنیدم برای آنلاین و دانلود آپدیت ها و مپ هاش باید از *** استفاده کرد درسته؟:(

بله باید دانلود بشه
خیلی لازم نیست. ریجن اکانت با بازی یکی باشه راحت میتونید دانلود کنید

امروز داشتم ويدئو هاي قديمي ايم رو ميديدم كه گنج رو پيدا كردم :d
ويدئو هاي اول تا اخر TLOU !:d

كاملا" ميشد پيشرفت و تغييرات زياد رو در بازي ديد از تغيير HUD كه در بعضي جاها به نظر من قديمي تره بهتر بود تا تغييرات گيم پلي
يه نكته جالب ديگه اين كه جوئل در اون اوايل و در نمايس E3 ميتونسته در حالت نيم خيز و CROUCH بدوه و حركت سريعتري داشته باشه اما برش داشتن :d و فقط دويدن در حالت ايستاده باقي مونده :d
نكته ديگه كوتاهتر شدن REVOLVER جوئل بود كه براي خودم هم عجيب بود :d

تغيير در INFECTED ها كه ديگه كاملا" مشخص بود :d توي VGA صدا و حركت كردن INFECTED ها با بازي نهايي تفاوت زيادي داشت يعني سريعتر بودن و اينكه صداشون بيتشر جيغ بود تا اوني كه ما ديديم :d البته تغييرات در INFECTED ها كاملا" در ART هاي بازي مشخصه و خدارو بايد شكر كرد كه يه سري ارت هاي INFECTED ها نهايي نشدن :|

خدایشش آدم تعجب میکنه بعضی چطور میتونند 100% ترفی رو بگیرند:|
خیلی آدم باید حوصله داشته باشه

رفت تو ارشیو واقعا بازی خوبیه
در حد اسمش هست و نسل جدید من تازه گرفتمش
فقط یک سوال الان این تروفی ها به چه دردی میخوره؟

امتیاز های بازی هستند
باعث میشه لول اکانت psn بالا بره

مرسی دوستان یادم رفت بگم بیام بگم اوکی شد
مپ ها بود ولی وقتی ریجن دو رو دوباره ساختم اوکی شد
برای این مشکل please wait هم نت سیم کارت رو شیر کردم رو دستگاه! به نظرم راحت ترین کار هست!

به اینترنت که وصل باشید بازی رو اجرا کنید خودش میاد واسه دانلود.
به اینترنت وصلش کردم الان صفحه منوی بازی هستم.منظورت اینه از بخش Downloadables باید دانلودشون کنم.چون این بخش میگه باید توی PSN ساین بشم که من عضو نیستم و اکانتی ندارم؟:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or