PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
بازی ریجن ۲ هست
ولی چه ربطی داره میگه برو مپ های فری رو دان کن بعد که میرم میگه تو این زمان نمیشه!!!
کمک کنید ...اکانت ریجن دو کدوم کشور رو بزنم
کمککککک
بازی من ریجن دویه و اکانتم ریجن یک.برای منم وقتی با اکانت ریجن یک بخوای دانلوود کنی این ارور شمارو میده.یه اکانت ریجن دو بساز.یه کشور اروپایی.
من یتالیا و uk امتحان کردم و ارور میده کلا.دم سونی هم گرم که هیچ اهمیتی نمیده

یه نکته بگم

برای خریدن وسایل داخل بازی و دانلود کردن مپ یا dlc هر بازی ای باید اکانت شما با ریجن بازی شما یکی باشه! در مورد این مپ فری هم این قانون صدق میکنه! حالا هر کسی که ریجن بازی و اکانتش دو هستش به ارور والت میخوره که من تونستم با استفاده از فیل.تر شکن رد بشم شماها هم امتحان کنید ببینید درست میشود یا خیر!

اقا من تو گوشیم hot spot دارم میشه شیر کرد؟

Nami1شما چیتلر رو برداری هم میتونی دان کنی!
ما اینجا پدرمون در میاد ایپی مون رو تبدیل یه ایپی یه کشور دیگه کنیم ... بدون اینکه بدونیم همون کشور هم مشکل مارو داره!
من روزی سی چهل دقیقه میتونستم بازی کنم که امروزم تموم شد:(

Last edited by a moderator:
ریجین 2 کسی مپارو امروز نتونسته بگیره ؟؟
اصلا سونی میدونه مشکل وجود داره تو استور اروپا ؟؟
اگه میدونست فک کنم تو سایتش باید میگفت ...

یه نکته بگم

برای خریدن وسایل داخل بازی و دانلود کردن مپ یا dlc هر بازی ای باید اکانت شما با ریجن بازی شما یکی باشه! در مورد این مپ فری هم این قانون صدق میکنه! حالا هر کسی که ریجن بازی و اکانتش دو هستش به ارور والت میخوره که من تونستم با استفاده از فیل.تر شکن رد بشم شماها هم امتحان کنید ببینید درست میشود یا خیر!
جواب نداد برای من.....

جواب نداد برای من.....

کلا این اکانت من مثل اینکه ویژه هست:D خون من رنگین تره:D اقا برای من و یکی دیگه از دوستانم شد الان هم با هم بازی کردیم و کاملا جواب دادش:|
جالب بود که اون مپ هارو دان میکرد اینستال هم میشد ولی وقتی میرفت توی بازی میگفت باید دوباره دان کنی:| من بهش اکانتم رو دادم با اون رفت درست شد:|

- - -ویرایش - - -

Nami1شما چیتلر رو برداری هم میتونی دان کنی!
ما اینجا پدرمون در میاد ایپی مون رو تبدیل یه ایپی یه کشور دیگه کنیم ... بدون اینکه بدونیم همون کشور هم مشکل مارو داره!
من روزی سی چهل دقیقه میتونستم بازی کنم که امروزم تموم شد:(

بله عزیز فقط همون اولش چیلتر شکن میخواد:|

nami1 داداش الان کابل لن و مودم وایرس دار برا چیه!؟
من میخوام چیز شکن رو امتحان کنم!
یک کم بیشتر توضیح میدی
لبتاپ با کابل لن به پلی 4 وصل باشه؟
لینک اسپات شیلد کرک پروش رو میدی لطفا؟
مرسیییی

کلا این اکانت من مثل اینکه ویژه هست:D خون من رنگین تره:D اقا برای من و یکی دیگه از دوستانم شد الان هم با هم بازی کردیم و کاملا جواب دادش:|
جالب بود که اون مپ هارو دان میکرد اینستال هم میشد ولی وقتی میرفت توی بازی میگفت باید دوباره دان کنی:| من بهش اکانتم رو دادم با اون رفت درست شد:|

- - -ویرایش - - -

بله عزیز فقط همون اولش چیلتر شکن میخواد:|

بابا special
منم کردم نشد برای همه کار نمیکنه
فردا ببرم بفروشمش

nami1 داداش الان کابل لن و مودم وایرس دار برا چیه!؟
من میخوام چیز شکن رو امتحان کنم!
یک کم بیشتر توضیح میدی
لبتاپ با کابل لن به پلی 4 وصل باشه؟
لینک اسپات شیلد کرک پروش رو میدی لطفا؟
مرسیییی

نه عزیز ! باید لپ تابت وایرلس داشته باشه. با لن به لپ تاب وصل بشید و بعدش با ایتفاده از کانکتیفی نت لپ تاب رو باید شیر کنی هات اسپات من پرو نبود!

دوستان نمیدونم چرا برای شما نمیشه ولی برای من میشه:| بهترین کار اینه یا صبر کنید یا اینکه ریجن یک بگیرید!

سلام.این بیل چرا به جوئل و الی کمک کرد تا باطری و ماشین پیدا کنن؟خودش چرا با جوئل و الی نرفت؟

از قبل به جوئل یه بدهکاری داشت که وقتی این کارو براش کرد گفت دیگه بی حساب شدیم؛ کجا می رفت دنبال اونا؟ واسه خودش شهر درست کرده بود کلی تله و اسلحه و غذا ذخیره کرده بود می رفت دنبال اونا بگرده فایرفلایارو پیدا کنه؟:d

واسه من بازی و اکانتم ریجن 1 هست راحت دانلود کردم ....واسه ریجن 2 چرا مشکل داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ایراد از استور اروپاس انگار
ای کاش میموندم ریجین 1 بازی رو میگرفتما
دیگه رَد دادم اصلا
چرا درستش نمیکنن آخه

سلام
برا این مپا یا باید چیز شکن شیر کنم یا بازیمو عوض کنم؟ راهی دیگه نیست؟
نمیشه بازی دوستمو که ریجن 1 هست قرض بگیرم بعد با بازی اون مپا رو دی ال کنم دوباره بازی رو بهش پس بدم با بازی ریجن 2 خودم بازی کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or