PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
دوستان با اکانت ریجن یکم میرم ارور میده
اکانت امارات و uk ساختم ارور wallet داد
پاک کردم دوباره نصبیدم اپدیتو گرفتم ولی بازم تو دانلود مپا ارور wallet داد
چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم همین مشکل رو دارم با چیلدرشکن هم نشد

عزیز سرور ها مشکل داره ! من اومدم اکانت بسازم تو Please Wait موند ! تا فردا صبر کن !

منم همین مشکل رو دارم با چیلدرشکن هم نشد

عزیز من چندبار راحت اکانت ساختم بدون هیچ مشکلی
فکر کنم اون از اینترنت شماست
پس بعضی از دوستان میگن با هیتلرشکن میشه
چی میگن؟

دیگه سونی هم داره مسخره بازی راه میندازه
یعنی چی آخه این
از صبح تا حالا نمیشه مپ رو دانلود کرد
حداقل طوری میذاشت بشه رفت بازی کرد..نه اینکه نه بشه مپ رو دانلود کرد نه بازی کرد
رو اعصابه این ارورِ ..چی باید کرد ؟؟ تا کی آخه
کی میخواد درست شه پس؟؟

دوستان خیلی ها هستن که روش وصل شدن با ***** شکن به ps4 رو بلد نیستم همینطور که گفتم یکی از دوستامون قبلا اموزشش رو گذاشته که میتونید از این لینک بگیرید. یک راه دیگه هم وجود داره که براتون توضیح میدم!
وسایل: لپ تاب دارای وایرلس + مودم لن دار + هات اسپات شیلد (یا هر *** دیگری) + نرم افزارConnectify

خب ابتدا نرم افزار رو دانلود کنید سپس نرم افزار هات اسپات شیلد رو دانلود کنید و طبق اموزش پیش برید!

1.هات اسپات شیلد رو باز کنید

2.نرم افزار Connectify Dispatch رو باز کنید و روی استارت کلیک کنید!
sq7y3ra3kw2adnzjqref.png

3.پس از استارت برنامه باید شبیه تصویر زیر باشد!
5u0ufuw1lniawmocjj3b.png

4.برنامه ی Connectify Hotspot رو باز کنید
تنظیمات برنامه باید دقیقا شبیه شکل زیر باشد (اگر شبیه شکل زیر نبود باید هات اسپات رو کرک کنید و پرو اش کنید که خیلی راحته و توی نت هست)
p3c238tsvby5zu9woe55.png

روی استارت کلیک کنید و کالکشن شما درست شد! از طریقwifi به ps4 بروید و مپ رو دانلود کنید:X

نکته:1. این روش برای من جواب داد برای یکی از دوستانم نیز جواب داد ولی ایشون هر چقدر مپ رو دان میکردن و نصبش میکردن بازی میگفت که باید دوباره دانلود کنید:| ولی این روش کاملا برای من درست بوده و من به راحتی دانلود کردم و الان هم بازی میکنم
2.از این روش میتونید برای شیر کردن سرویس کاهش پینگ هم استفاده کنید:D

نویسنده:nami1

موفق باشید:bighug:

لینک دانلود اموزش به صورت pdf

دوستان خیلی ها هستن که روش وصل شدن با ***** شکن به ps4 رو بلد نیستم همینطور که گفتم یکی از دوستامون قبلا اموزشش رو گذاشته که میتونید از این لینک بگیرید. یک راه دیگه هم وجود داره که براتون توضیح میدم!
وسایل: لپ تاب دارای وایرلس + مودم لن دار + هات اسپات شیلد (یا هر *** دیگری) + نرم افزارConnectify

خب ابتدا نرم افزار رو دانلود کنید سپس نرم افزار هات اسپات شیلد رو دانلود کنید و طبق اموزش پیش برید!

1.هات اسپات شیلد رو باز کنید

2.نرم افزار Connectify Dispatch رو باز کنید و روی استارت کلیک کنید!
sq7y3ra3kw2adnzjqref.png

3.پس از استارت برنامه باید شبیه تصویر زیر باشد!
5u0ufuw1lniawmocjj3b.png

4.برنامه ی Connectify Hotspot رو باز کنید
تنظیمات برنامه باید دقیقا شبیه شکل زیر باشد (اگر شبیه شکل زیر نبود باید هات اسپات رو کرک کنید و پرو اش کنید که خیلی راحته و توی نت هست)
p3c238tsvby5zu9woe55.png

روی استارت کلیک کنید و کالکشن شما درست شد! از طریقwifi به ps4 بروید و مپ رو دانلود کنید:X

نکته: این روش برای من جواب داد برای یکی از دوستانم نیز جواب داد ولی ایشون هر چقدر مپ رو دان میکردن و نصبش میکردن بازی میگفت که باید دوباره دانلود کنید:| ولی این روش کاملا برای من درست بوده و من به راحتی دانلود کردم و الان هم بازی میکنم

نویسنده:nami1

موفق باشید:bighug:

لینک دانلود اموزش به صورت pdf

به اون دوستون بگید یه بار از بازی کلا بیاد بیرون و دوباره ران کنه بازی رو درست میشه....واسه من هم دقیقا همین اتفاق افتاده بود

بعد این اپديته چرا fps بازی بهم ریخته خیلی با سرعت زیاد می پره از رو موانع کلا یک جوری شده شاید هم دستگاه من قاطی کرده :-/:d

این تفنگهای scope دار خیلی سریع میشه کشت همه را تو هدف میزنه راحت هست کار باش /:)به نظرم نبود بهتر بودb-)

فک کنم مشکل از استور ریجن 2 باشه!
چون من قبلا بازی کیلزون مپ مجانی دانلود کرده بودم یه ماه قبل دوباره مپ مجانی داد الان رفتم دان کنم همون اررور لست رو میده!

دوستان داستان بازی دقیقا مثل نسخه قبل هست یا نه؟

بله . درضمن ، نسخه ی قبلی اصلا در کار نیست ! این بازی همون The Last Of Usی هست که روی 3 اومد اما دوباره با تعدادی تغییرات ( گرافیک ، رفع باگ ها و ... ) به روی PS4 اومده . البته این نسخه ی PS4ی که اومده ، DLCها رو نیز به صورت رایگان داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or