PlayStation The Last of Us Remastered

سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
July 2014
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
توجه:

در این تاپیک بحث:
در مورد ریجن ممنوع!
در مورد قیمت بازی ممنوع!
در مورد کدام فروشگاه بازی رو آورده و کدام فروشگاه معتبره ممنوع!

the_last_of_us_remastered.jpg
درود
فکر می‌کنم دیگه همه با بازی فوق العاده The Last of Us که نسل قبل به صورت انحصاری برای PS3 منتشر شد آشنا باشیم.
حالا نسخه بهبود یافته این بازی قرار است برای PS4 نیز منتشر شود.
یه پیام تبلیغاتی امروز در PSN آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .
بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .
منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2
The Last of Us on PS4 will run in 1080p, "with a list of upgrades including higher resolution character models, improved shadows and lighting, upgraded textures, along with even more improvements." TLoU Remastered will also include a director's commentary for every in-game cinematic.

همین الان از ign :
The Last Of Us به صورت 1080 روی ps4 اجرا خواهد شد . یه سری upgrade ها شامله کارکترها به جزییات بیشتر - بهبود نورپردازی - texture های بهبود یافته با تعداده بیشتری بهبودها که احتمالا بعدا اعلام میکنن . هنوز تاریخ انتشار معلوم نیست . director commentary هم گذاشتن. شامله left behind و dlc های multi هم میشه. پیش خریدش هم یه سری Bonus برای بخشه مولتی و یه سری امکانات مثل crafting سریعترو ... برای بخشه تک نفره.
-------------
طبق گفته بلاگ رسمی سونی، بازی تابستان 2014 منتشر خواهد شد.
5lpa6zyzw6x44e1m5h.jpg

با تشکر از Blood Brothers
---------------
13741140134_b76a95187d_z.jpg
The Last of Us Remastered Debut Trailer
720p - FireDrive / UPL - 15 MB​

Last edited by a moderator:
New The Last of Us update improves matchmaking, adds two new maps - PlayStation.Blog.Europe
کامنت ها رو بخونید ! مشکل از استوره اروپاست ! خارجی ها هم مشکل دارن .......

من راحت دان کردم:d بازی ریجن دو بود اکانت هم دو
ولی کاملا معلومه که استور اروپا خرابه:| دوستانم دیروز رفتن بازی رو با ریجن یک عوض کردن به اسونی تونستن نصب کنن:x

ما هم مثل دوستان به همین مشکل دچار شدیم...
من اکانتم ریجن دو هستش و بازی هم ریجن دو ولی موقعی که میخوام دانلود کنم ارور میده:
"the funds could not be added to your wallet"

مولتی بازی کم کم داره حالت اخرالزمانی خودش رو از دست میده همین مونده که یه ار پی جی هم بدن به قیمت فلان!!!!
کاری ندارم ND چقد تو ساخت بازی سخاوتمنده ولی وقتی بحث پول میشده ND هم کم نمیزاره...
ای کاش بجای این همه کلاه و دلقک بازی ها اسلحه جدید یکم به فکر باگهای مسخره بازی باشن...

این سونی هم مسخره کرده دیگه. به روی خودشون هم نمیارن که اقلا ما بدونیم که اینا فهمیدن مشکل داره دانلود مپ. یا اینکه این اجباری بودن دانلود مپ رو بردارن بشه بازی کرد.

Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD

هزار بار گفتم بازم میگم:| با *** یا فیل.تر شکن وصل بشید درست میشه:|

این ***** شکنم شیر کردنش رو ps4 داستانی داره واسه خودش
واسه یکی جواب میده برای یک نه
خودم 4 تا روشو رفتم رو تست اینترنت ارور میداد
اصلا چه ربطی داره به ***** شکن ؟؟ خارجی ها هم همین مشکل رو دارن
ربطشو متوجه نمیشم !!

خواهشا جواب بدید

ریجن اکانت با بازی یکی هست؟

- - -ویرایش - - -

این ***** شکنم شیر کردنش رو ps4 داستانی داره واسه خودش
واسه یکی جواب میده برای یک نه
خودم 4 تا روشو رفتم رو تست اینترنت ارور میداد
اصلا چه ربطی داره به ***** شکن ؟؟ خارجی ها هم همین مشکل رو دارن
ربطشو متوجه نمیشم !!

منم متوجه نمیشم:D ولی کاملا جواب دادش برای من:D
دیگه تنها راهش همینه یا اینکه صبر کنید تا درست کنن و یا با ریجن یک عوض کنید چون دوستانم گرفتم تعویض کردن و درست شده

بازی ریجن ۲ هست
ولی چه ربطی داره میگه برو مپ های فری رو دان کن بعد که میرم میگه تو این زمان نمیشه!!!
کمک کنید ...اکانت ریجن دو کدوم کشور رو بزنم
کمککککک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or