The Last of Us: Remastered به طور رسمی برای PS4 معرفی شد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

the_last_of_us_remastered.jpg

بلاخره The Last of Us: Remastered برای PS4 معرفی شد .

++++++++
آپدیت : یه پیام تبلیغاتی امروز در Store آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .

بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .

منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
دوستانی که انتظار تغییر بزرگ نسبت به نسخه PS3 (مثلاً یه چیزی شبیه تفاوت Tomb Raider های نسل قبل نسبت به این نسل) رو دارن ، کلهم ناامید میشن ! :دی جریان اون بازی خیلی با TLoU متفاوته. اونجا نسخه PC در کار بوده که از اول متناسب با سخت افزارهای قدرتمند طراحی شده و یه نسخه سطح پایین تر هم برای PS3 , 360 منتشر شده. برای عرضه نسخه های PS4 , X1 هم اومدن نسخه PC که آماده و حاضر بوده رو یه کم دستکاری کردن و تبدیل شده به نسخه های این نسل. ولی TLoU از اول بر مبنای سخت افزار PS3 طراحی شده و قرار نیست یه دفعه توی نسخه PS4 زیر و رو بشه و یه گرافیک متفاوت رو شاهد باشیم. احتمالاً مهم ترین تغییراتش بالا رفتن رزولوشن و فریم ریت (البته هنوز تأیید رسمی نشده که چقدر هست) و چیزهایی مثل سایه ها و AA و بعضی تکسچرها هست. یعنی همون اتفاقی که برای بازی های PS2 که بعداً برای PS3 به صورت HD عرضه شدن اتفاق افتاد ، حتی شاید کمتر از اون ها. چون اونجا بازی یه دفعه از حالت SD تبدیل به HD میشد و تفاوت بیشتر بود ، ولی الآن HD هست و از 720p میرسه به 1080p.

کلا از همون اول که شایعاتش بود خوشحال نبودم از این اتفاق. تمرکز استدیو نباید رو این چیزای حاشیه ای باشه. بعد تایید رسمی هم ضد حال خوردم بازی رو هم نخواهم خرید چون رو پلی3 به اندازه کافی بازی کردم و بعید هم هست برای منی که تفاوت گرافیکی توم ریدر نسل جدید و نسل قبلی براش کم بود تفاوت گرافیکی این بازی رو پلی4 چیز شاخی باشه! کلا امیدوارم سونی دوباره شروع نکنه به انتقال بازیای قدیمی رو کنسول جدیدش مثل کاری که با ویتا داره میکنه.

من از اول هم کاری به گرافیک بازی نداشتم, چون همون Full HD و 60fps بودن کافیه
فقط میخوام دوباره بازی رو Survivor رو برم و تروفی های بازی رو بگیرم, در کل دوباره توی جو بازی غرق شم همین :d Left Behind هم بازی نکردم و این دیگه خریدش رو 100% میکنه
60$ رو هم با میل خودم تقدیم میکنم هرکس فکر میکنه دزدیه میتونه نگیره :d

کلا از همون اول که شایعاتش بود خوشحال نبودم از این اتفاق. تمرکز استدیو نباید رو این چیزای حاشیه ای باشه.
مرتضی تمرکز کل استدیو روش نیست که :d بازی عرضه شده و الان کافیه بچه های ICE Team بازی رو برای PS4 آماده کنن, اونقدرا هم کار سختی نیست مشکلی پیش نمیاد تازه به آشناییشون با سخت افزار PS4 هم کمک میکنه , جفت تیم ها هم روی ایده هاشون کار میکنن و اصلاً دخلی توی پورت کردن این بازی ندارن :d

آخرین ویرایش:
کاش می ذاشتن این بازی رو ps3 بمونه که ابهتش حفظ شه. حالا که دارن میدن رو ps4 به احتمال قوی با گرافیک بازی های دیگه خیلی فرق خواهد کرد( پایینتر خواهد بود)
به قول دوستان : رو ps3 بازیش کردیم اگه گرافیکش در این حد باشه دیگه لازم نیست دوباره بازیش کرد.

به به دوباره id هاي جديد و نوظهور و نظرات شاز ;;)
الان دارم به اين فكر ميكنم كه اين بازي چه بلايي سر بعضي ها اورده كه مجبورشون ميكنه به خاطر چيزي كه هنوز مشخص نيست سريع برن يه id جديد بسازن و شعر تلاوت كنن:-j
اين نسخه هم اگر همون ورژن ps3 رو 1080p و 60fps كنن كافي هست
فقط همين بگم در مورد گرافيك dlc بازي يعني left behind كه رو ي سيستم 8 سال پيش داشت اجرا ميشد مجله معتبر gameinformer اينو گفته
Graphics:These visuals still look better than some PS4 and Xbox One games
پس فقط كافيه همين 1080p و 60fps بشه :bighug:

آخرین ویرایش:
صبر کنید با یه تریلر دوباره نظرتون 180 درجه چرخید؟ تا زمانی که 1080 رویTVنبنید متوجه نمیشید فریم هم که 60 شدهAAرو هم که درست کردن چی میخواین دیگه؟انتظار داشتین کلا بازی رو زیر و رو کنن؟

مقایسه ای از بخشی از بازی که در تریلر نسخه PS4 وجود داره با همون قسمت در نسخه PS3 شده توسط کاربری در NeoGaf که ازتون دعوت می کنم ببینید: (تصویر بالا نسخه PS4 و تصویر پایین نسخه PS3 می باشد)

the-last-of-us-remastered-ps3-vs-ps4-comparison-screen.jpg

تریلر رو ببینید عکس پایین برای PS4 هست

تفاوت در همین حدوداست، انتظارات رو الکی بالا نبرین . این نسخه بخاطر موفقیتش از هر نظر(منتقدین و عموم) قرار هست عرضه بشه . اکثر بازی های Cross-Gen هم تفاوتشون در حد همین هست . دیگه TLoU که فقط برای سخت افزار PS3 ساخته شده بوده و حتی Cross-Gen هم محسوب نمیشه ! از 1080p/60fps و AA و Left Behind و محتویات مولتی پلیر لذت ببرین . همچین چیزی تو نسل بعد هم حتی جزو بهترین هاست ،حتی اگه پیشرفت گرافیکی نداشته باشه; فقط کافیه به خیلی از بازی های نسل بعد خصوصا میان نسلی ها نگاه بندازین تا متوجه شید .

یه نکته رو من اشاره کنم برای اون دسته از دوستانی که تا بازم اسم TLOU اورده شد تصمیم به ساخت یوزر جدید گرفتن؛ یه سر به نظرسنجی این تاپیک بزنن ، با اینکه TLOU کلی جایزه ی بهترین گرافیک کنسولی رو برد ولی طرفدارای این بازی کمترین رأی رو به گرافیک به عنوان شاخص ترین مورد TLOU دادن! این یعنی TLOU چیزهای بیشتری از یه گرافیک دندان شکن داره :)
http://forum.bazicenter.com/thread53714/page494/
نکته ی مثبتی که اومدن TLOU برای PS4 داره اینه که اون دسته از عزیزانی که به هر دلیلی نتونسته بودن رو PS3 بازی کنن الان میتونن این بازیو + Left Behind که خودمم هنوز بازیش نکردم تجربه کنن.
خواهشاً اینقدر در مورد گرافیک هم بحث نکنید چون واقعاً نمیشه انتظار پیشرفت گرافیکی در حد یه نسل رو داشت چون فقط یه پورت داره صورت میگیره و بازسازی در کار نیست.

اگه اینقدر گرافیکش بهتر شده باشه که ps4 منفجر میشه =)) . داداش ما رو گرفتی این که عکس بالایی بهتره!!!! در ضمن من تریلرشو دیدم بیشتر یه تریلر سینماتیک بود تا گیم پلی ( اگه واقعا این قدر افتضاح باشه که دیگه هیچ)

هیت ورزی تا چه حد ؟ :)
افتضاح؟؟؟؟ :))

Sent from my LG-P715 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or