The Last of Us: Remastered به طور رسمی برای PS4 معرفی شد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

the_last_of_us_remastered.jpg

بلاخره The Last of Us: Remastered برای PS4 معرفی شد .

++++++++
آپدیت : یه پیام تبلیغاتی امروز در Store آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .

بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .

منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
تاریخ عرضه همون 7 تیر باید باشه حالا شاید چند روز این ور اون ور داشته باشه برای اینکه حرف خرده فروش اسپانیاییه درست در نیاد...

می گم این نیل عاشقانه بازی می سازه ها...بازیساز مثل نیل و بروس کم دیدم که چیزی که میسازنو عاشقانه ستایش کنن از روی نمادهایی که همیشه از بازیهاشون رو تنو بدنشونه میشه این رو حس کرد...

مثل این عکس تصویر کارتونی جول و الی که زیبا کار شده:

تاریخ عرضه همون 7 تیر باید باشه حالا شاید چند روز این ور اون ور داشته باشه برای اینکه حرف خرده فروش اسپانیاییه درست در نیاد...

می گم این نیل عاشقانه بازی می سازه ها...بازیساز مثل نیل و بروس کم دیدم که چیزی که میسازنو عاشقانه ستایش کنن از روی نمادهایی که همیشه از بازیهاشون رو تنو بدنشونه میشه این رو حس کرد...

مثل این عکس تصویر کارتونی جول و الی که زیبا کار شده:

اینا درجه Nerd بودنشون خیلی بالاست:d
ولی برام جالب بود که قبل از The Last of Us من اسم این دوتارو نشنیده بودم، خیلی هارو توی Naughty Dog میشناختم ولی اینها جزوشون نبودن، این بازی خوب توی رادار انداختشون، الان دیگه حدودا همه گیمر ها میشناسنشون، اونروز خواهر زاده 13 ساله یکی از بچه ها ازم پرسید به نظرت کوجیما بازیساز بهتریه یا دراکمن! از خنده داشتم میمردم دیگه.:d

اینا درجه Nerd بودنشون خیلی بالاست:d
ولی برام جالب بود که قبل از The Last of Us من اسم این دوتارو نشنیده بودم، خیلی هارو توی Naughty Dog میشناختم ولی اینها جزوشون نبودن، این بازی خوب توی رادار انداختشون، الان دیگه حدودا همه گیمر ها میشناسنشون، اونروز خواهر زاده 13 ساله یکی از بچه ها ازم پرسید به نظرت کوجیما بازیساز بهتریه یا دراکمن! از خنده داشتم میمردم دیگه.:d

درسته البته من پیش از TLOU هم در جریان عالی کار کردن این دو بودم درست سر بازی Uncharted 2 وقتی که بازی رو تا آخر رفتم و تمام جایزه ها (Bonus) باز شد میون اونها یک ویدیو بود که تمام دستندرکاران سازنده بازی مصاحبه داشتند که اونجا نیل رو با دکوراسیون اون قطار معروف بازی دیدم که اگر اشتباه نکنم نیل همین شکلی بود با آستین کوتاه قرمز...دقیقن دراکمن و بروس از Uncharted 2 به بعد بود که سر زبونها اوفتادن که در نسخه سوم جاستین ریچمند و امی هنینگ کار ساخت Uncharted رو به دست گرفته بودن چون پروژه جدید نیل و بروس کلید خورده بود و دو سال پس از Uncharted 3 آی پی The Last of Us عرضه شد

گرافیک بهتر ، همه ی DLC ها و زنده شدن دوباره خاطرات چیز خاصی نیست؟:| خاص چیه؟​

left behind فریم ریت و رزولوشن و بافتهای بهبود یافته دلیل نیستن
:|
من هم دی ال سی و هم خط داستانی و هم انلایشو بازی کردم دلیل نمی بینم که بخوام دوباره بخرمش فقط بخاطر کیفیت بازی :|
من تو افزایش کیفیت بازی چیز ویژه ای نمی بینم :d اگه کراش بندیکوت بود میشد خاطره نه این بازی که همین الان دارمش داداش :d

کاش یکم دیرتر بازیرو عرضه میکرد سونی یجورایی احساس میکنم خیلی زوده چون اینجور بازسازیارو معمولا دیر تر عرضه میکنن الان فقط یه سال از عرضه ی بازی واسه PS3 میگذره اگه دیرتر میومد خیلی جذابیت تکرار کردن بازی بیشتر میشد اگه بازیرو حدودا 2015 یا 16 عرضه میکرد بهتر بود شایدم از همین الان ساخت نسخه ی دوم استارت زدن که این داره اینقدر زود میاد

کاش یکم دیرتر بازیرو عرضه میکرد سونی یجورایی احساس میکنم خیلی زوده چون اینجور بازسازیارو معمولا دیر تر عرضه میکنن الان فقط یه سال از عرضه ی بازی واسه PS3 میگذره اگه دیرتر میومد خیلی جذابیت تکرار کردن بازی بیشتر میشد اگه بازیرو حدودا 2015 یا 16 عرضه میکرد بهتر بود شایدم از همین الان ساخت نسخه ی دوم استارت زدن که این داره اینقدر زود میاد
احتمالا تجربه ی این بازی رو PS4 میتونه کاملا متفاوت باشه برای همینه که می خوان زودتر منتشرش کنن
کاش تا زمان عرضه بازی بتونم هر طوری که شده یه PS4 جور کنم تا این شاهکارو رو از دست ندم:-ss

Arne Meyer استراتژیست ناتی داگ توی NeoGAF توضیحات جالبی رو در رابطه با نسخه PS4 بازی داده که از اینجا و اینجا میتونید گفته هاشو بخونید

یکی ازش پرسیده که آیا در میان پرده ها از همان ویدیوهای نسخه PS3 استفاده می کنید و آنها از پیش رندر شده هستند یا به صورت Real-Time رندر می شوند...

وی در پاسخ گفتند همه چیز فعلن در حال پیشرفت هست...اما دست کم شاید آنها در وضوح بالاتر از 1080 رندر شوند و به علاوه می توانیم چیزهای بیشتری به آنها اضافه کنیم.من شک دارم که بخواهیم آنها را بر اساس Real Time و cinematics گذشته انجام دهیم.

همچنین گفته پایبندی های بصری ما بر روی PS3 فوق العاده بود.من عاشق اینم که چیزی فراتر از آن را ببینیم اما این یک بار بسیار زیاد برای شروع است...همانطور که ما نزدیک به عرضه می شویم می توانیم همه اینها رو روشن تر کنیم...

اولین تریلر بازی اومد :d

چیز خاصی نیست جایزهارو به رخ میکشه + چند ثانیه از بازی!!! ( گیم پلی نیست )
نشون دادن Game of the Year ها با اون موسیقی و دیالوگ ها ابهت داده به تریلر :d
یکی از بهترین صحنه ها رو واسه نشون دادن 1080p بودنش انتخاب کردن :-s
the last of us remastered new accolades trailer in 1080p

it does tease us with a breathtaking scene
:d and yes you can see Joel’s beard in HD

آخرین ویرایش:
من که آرزو می کنم بازی 60 fps نباشه . چون تمام اون حس سینماتیک بازیو از بین می بره و هیچ لزومی هم نداره . همون 30 فریم به نظرم عالیه . به جاش افکتای بیشتر و بهتر و ترجیح می دم .

من که آرزو می کنم بازی 60 fps نباشه . چون تمام اون حس سینماتیک بازیو از بین می بره و هیچ لزومی هم نداره . همون 30 فریم به نظرم عالیه . به جاش افکتای بیشتر و بهتر و ترجیح می دم .

اتفاقن یکی از کاربرهای NeoGaf هم یه چیزی شبیه به اینو گفته که اگر فریم میان پرده ها 30 باشه با 60 فریم بازی جور در نمیاد و باعث می شه چشم اذیت بشه...همینطور گفته که ترجیح میده 30 فریم باشه در عوض جزییات بسیار بهتر و بیشتر شده باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or