The Last of Us: Remastered به طور رسمی برای PS4 معرفی شد .

Daemonis

Run Baby Run
کاربر سایت

the_last_of_us_remastered.jpg

بلاخره The Last of Us: Remastered برای PS4 معرفی شد .

++++++++
آپدیت : یه پیام تبلیغاتی امروز در Store آمریکا ظاهر شد و به طور رسمی از بازی با قیمت 59.99 دلار رو نمایی کرد . همچنین تایید شد که از روز اول به صورت دیجیتالی نیز قابل دانلود خواهد بود و این یعنی نسخه فیزیکی هم وجود دارد .

بعد از گفته ی رئیس شعبه ترکیه در مورد نسخه PS4 از این بازی ، تایید این خبر دور از انتظار نبود .

منتظر تاییدیه ی رسمی از طرف سونی در ساعات آینده باشید ...

منبع

منبع 2

آخرین ویرایش:
کلا از همون اول که شایعاتش بود خوشحال نبودم از این اتفاق. تمرکز استدیو نباید رو این چیزای حاشیه ای باشه. بعد تایید رسمی هم ضد حال خوردم بازی رو هم نخواهم خرید چون رو پلی3 به اندازه کافی بازی کردم و بعید هم هست برای منی که تفاوت گرافیکی توم ریدر نسل جدید و نسل قبلی براش کم بود تفاوت گرافیکی این بازی رو پلی4 چیز شاخی باشه! کلا امیدوارم سونی دوباره شروع نکنه به انتقال بازیای قدیمی رو کنسول جدیدش مثل کاری که با ویتا داره میکنه.
این نگارش صرفاً برای کسانی هست که نسل قبل به هر دلیلی نتونستن tlou رو تجربه کنن و به عنوان بهترین گیم ps3 و 7th gen لیاقت پورت شدن رو داره. کسی واسه شما این بازی رو remastered نکرده :دی.

حکم تیره شما در اومد. چطور ممکنه کسی کارگردان U2 رو نشناسه !!! :دی.

من اینقدر تحت تاثیر Uncharted 2 قرار گرفته بودم و تا یک سال بعد تو کفش بودم(بعد دو سال عرضه هنوز آنلاینش رو هرشب بازی میکردم) اصلا بعد از تموم کردن ننشستم Credits رو بخونم یا Bonus video هایی که باز میشه رو نگاه کنم. کلا اون بازی من رو از خود بیخود کرده بود. هنوزم که هنوزه هروقت بحث میشه میگم که کلا بقیه استدیو ها توی این نسل باید جلوی اینا بوغ بزنن چون 2 تا از 5 بهترین بازیهای این نسل مال این استدیو بود.
Uncharted 2 یه شاهکار بود که هر ده سال نمونه اش رو آدم میبینه
The Last of Us یه چیزی فراتر از یه شاهکار

عزیزانی که گرافیک خفن میخوان منتظر TLOU2 بمونن و زیاد پیگیر این نسخه روی پلی 4 نباشن . ما به خاطر بـُـعد معنویش میخوایم بازی رو برای پلی 4 بگیریم + DLCهاش :d

من بشخصه این بازیو بازی نکردم ولی فیلم واکترو هاش رو دیدم! بازی عالیه. من خودم بشخصه به علت جنگ های طولانی و خشونت زیادش و مخصوصا سبک ترسناکش باهاش یکم مشکل داشتم (نمی تونم بازی و فیلم های ترسناک رو تحمل کنم. فوبیا!) ولی خوب اگه یک ps4 بگیرم و اگه این بازی بصورت فیزیکی هم منتشر بشه، چرا که نه؟ بازیش م یکنم

البته من بیشتر دوست دارم که uncharted trilogy برای ps4 تایید بشه (که فکر کنم شده). قطعا قطعا اگر که بیاد (اگه فیزیکی باشه) قطعا یک ps4 براش می خرم

استقبال میشه!! دلم واسه ellie تنگ شده!!
ولی بعید بدونم اونایی که روps3 تجربه کردن دوباره امتحانش کنن رو ps4.!!
یه نظر سنجی بزارید:d

آخرین ویرایش:

بنده خودم رو ps3 چندین و چند بار تموم کردم با هر حالت و کلا فول کردم .

همچنان منتظرم تا تابستون بیاد و دوباره برای ps4 بخرم اینو :d اصلا مورد انتظار ترین بازی من برای 2014 هستش:d

من رو PS3 که روزه اول خریدم و 4 بار رفتم و DLC LB هم باز همون روز خریدم ولی بازم نسخه ی PS4 اگه کاملا همون هم باشه باز بخاطره باکس آرتش میخرم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or