Victor Sullivan
کاربر سایت
تفنگ هاش خریدنی نیست برای من که همشان باز بود
مطمئنی؟!
اخه من 100% مطمئنم که روی تمام تفنگ جدید ها ش نوشته بود purchase بعدشم عکس یه قفل روش بود
تفنگ هاش خریدنی نیست برای من که همشان باز بود
بازی شروع کردم رفتم جلو دیدم 1بابایی داره میدوه میاد طرفم...گفتم این بابا دیگه عجب اسب تکشاخیه مگه بتلفیلده؟ دیدم اومد جلو تق تق تق .... همونجا بود که فهمیدم که دایس این dlc داده نه ناتی!!...اصلا این لانچره با اون یکی رگباریه توی کتم نمیره اخه مگه بتله!!!...سبک بازی بقا بود نه شوتر بزن برو دستت بزار روی R1 طرفو سوراخ کن...جالبه با هر گروهی بازی می کردم بیشترشون همین رگباری برمیداشتن و 1ماراتن لول2 دیگه فقط میدویدن و تیر میزدن همین! جالبه 1کی از بچه ها توی سرچ می گفت این رگباریه خیلی باحاله ادمو میبره توی فضای بتل و طرفو ابکش می کنی
با وجود این لگ و استاپهای مداوم توی بازی دیگه فقط باید حرص بخوری...طرف 1دقیقه قبل زده نفلت کرده بعدش داری میدوی می میری یا توسط خورزوخان شیو میشی خیلی شیک و مجلسی
الان فقط پرایوت حال میده...وگرنه فقط باید حرص بخوری!
/
پارسا جان فکر کنم چون ما کپی خوریم و dlcهای قبل فیکس کردیم اسکیلها و اسلحه ها برامون بازه....ولی شما چون اوریجی باید پول بدی و طبیعتا قفله...ولی هنوز فیکس مپها برای ما نیومده
/
محمد اگه دیدی چندتا کامنت دادم خواستم به شرطمون احترام بذارم
وگرنه ,U منو بهتر میشناسی که به این سادگیا دم به تله نمیدم:d
خداخدا کن اتو به من ندی چون برات 1مراسمی میگیرم که محسنم منو همراهی میکنه:d+ALL BARCA FAN:bighug:
برا من همه ي ايتم هاي بازي انلاكه!، پارسا براي اينكه بتوني همه ي ايتم ها رو داشته باشي، بايد سيزن پس ميخريدي ! كه ديگه الان مهلت خريدش تموم شده و بايد ايتم ها رو جدا جدا بخري كه قيمتش گرون در مياد
برا من همه ي ايتم هاي بازي انلاكه!، پارسا براي اينكه بتوني همه ي ايتم ها رو داشته باشي، بايد سيزن پس ميخريدي ! كه ديگه الان مهلت خريدش تموم شده و بايد ايتم ها رو جدا جدا بخري كه قيمتش گرون در مياد
اصلاًًنتونستم يك دست رو به پايان برسونم تنها چاره اينه كه جمع شيم پرايوت بازي كنيممحمد تو لگ نداری؟
من که دیوونه شدم اینقدر لگ داشتم
این pistol خیلی برا اسنایپرا خوبه یه gunslinger بردارن تیرهاش دو برابر هم میشه :d
اصلاًًنتونستم يك دست رو به پايان برسونم تنها چاره اينه كه جمع شيم پرايوت بازي كنيم
محمد خدارو شکر دیروز نت خیلی بهتر بود و از سر شب که با بچه ها بازی می کردیم(محسن.رضا.عرفان.پوریا.حامد...) دیگه اون لگها و استاپهای وحشتناک ازشون خبری نبود...کلا خیلی خیلی بهتر شده بود...خدا کنه وضعیت همینجوری بمونه...تازه امار لحظه به لحظشم به ارمان میدادم:d
/
اقا من 2باره بن شدم روح اکانتم شاد یاد psid گرامی:d
همچین دیشب dlc ریختم اومدم وصل شم دیدم نوشت برو بگیر بخواب فعلا دیگه انلاین بسه:d ای کاش می گذاشت 1دست این مپای جدید امتحان کنم...حالا کی 2باره حالش داره اکانت بسازه.ادد کنه.لول اپ کنه....جالب اینجاست اصلا حالم گرفته نشد نمی دونم چرا شاید دلم با این اکانت نبود باید 2باره استین بالا بزنم برای تجدید فراش:d ولی حیف شد قرار بود امروز با رضا تو مپای جدید کمپ کنیم