salar_dariush
کاربر سایت
حالا این حامد خوبه که
مهدیو بگوووووو
منو مهدیو عرفانو(اونیکی) با رضا بودیم مهدی هدست زد سری بهش گفتم مهدی این اینیستا خارجیه بهش سلام کن میگه خوب خارجی بلد نیستم بهش گفتم خوب بگو هلو حداقل ناراحت نشه گفت هلو رضاهم دمش گرم موضوعو سریع گرفتو گفت how are you مهدیم گفت خوبممممم و من
.بهش گفتم اینم عرفانه خارج زندگی میکنه بیچاره قاتی کرد فک کرد راست میگم سرچ زدیم پیدا کرد رفت تو بازی بد فهمید رضاس اونم عرفانه
.رضا اگه انگلیسی حرف بزنه من از پشت 50 تا درم باشه صداش یزره بیاد میفهمم رضاس:dتیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشهآقا دیروز آخرین آپدیت بازی رو دانلود و نصب کردم اما تو بازی نمیره دیگه هنگ میکنه
کسی نیست کمک کنه؟![]()
.همه از بن شدن میترسن من باید هم از چراغ زرد بترسم هم از بن:dواچ داگز بدون من کوفتتون بشه
تیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشه
- - -ویرایش - - -
من تو چراغ زردمممم.همه از بن شدن میترسن من باید هم از چراغ زرد بترسم هم از بن:dواچ داگز بدون من کوفتتون بشه
![]()
با یه یوزر آفلاین برو تویه ستینگ ...سیستم ستینگ...ری استارت دیفالت ستینگ رو بزن و مراحلش رو کامل کن...آقا دیروز آخرین آپدیت بازی رو دانلود و نصب کردم اما تو بازی نمیره دیگه هنگ میکنه
کسی نیست کمک کنه؟![]()
حاجی من اوریج بازی میکنما این تیکهایی که میگی کجا هستن؟![]()

تیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشه
- - -ویرایش - - -
من تو چراغ زردمممم.همه از بن شدن میترسن من باید هم از چراغ زرد بترسم هم از بن:dواچ داگز بدون من کوفتتون بشه
![]()

اخرشم محمد 1درود +14 به دوستان متولی نت گفت رفتیم جدا سرچ:d
هر 30ثانیه بعد از شروع بازی لیدر شوت میکرد بیرون ما هم پشت سرش میرفتیم تو لابی
(به چه روزی افتادیم که اینا برامون جنبه ی fun داره
)
:d
تنها نکته ی مثبت تلو امشب برای من همین pm بود,رضا دهنننننت
وای از کی کمک خواستی برو توبه کن:d یعنی الان محسن بیاد به من بگه شب سیاهه بهش میگم بیا برو دیوونه خودت مسخره کنحاجی من اوریج بازی میکنما این تیکهایی که میگی کجا هستن؟![]()

منو بگو فکر کردم از اونشب که رفتی خونه اونا(:d) هنوز اونجایی و بیرونت نکردن

باشد که اکانت بعدیش کمتر وارد حولقوم دوستان شود:d

اول بازی؟ یعنی بازی شروع شد specter داره ؟ :-oرفتم تو بازی ، اول بازیه طرف Specter دستشههک؟؟؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
آره چیتره ...اگه پارتش 0 بوده ،چیتر تشریف داشتهرفتم تو بازی ، اول بازیه طرف Specter دستشههک؟؟؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk