salar_dariush
کاربر سایت
تیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشهآقا دیروز آخرین آپدیت بازی رو دانلود و نصب کردم اما تو بازی نمیره دیگه هنگ میکنه
کسی نیست کمک کنه؟
تیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشه
- - -ویرایش - - -
من تو چراغ زردمممم.همه از بن شدن میترسن من باید هم از چراغ زرد بترسم هم از بن:dواچ داگز بدون من کوفتتون بشه
با یه یوزر آفلاین برو تویه ستینگ ...سیستم ستینگ...ری استارت دیفالت ستینگ رو بزن و مراحلش رو کامل کن...آقا دیروز آخرین آپدیت بازی رو دانلود و نصب کردم اما تو بازی نمیره دیگه هنگ میکنه
کسی نیست کمک کنه؟
حاجی من اوریج بازی میکنما این تیکهایی که میگی کجا هستن؟
تیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشه
- - -ویرایش - - -
من تو چراغ زردمممم.همه از بن شدن میترسن من باید هم از چراغ زرد بترسم هم از بن:dواچ داگز بدون من کوفتتون بشه
وای از کی کمک خواستی برو توبه کن:d یعنی الان محسن بیاد به من بگه شب سیاهه بهش میگم بیا برو دیوونه خودت مسخره کنحاجی من اوریج بازی میکنما این تیکهایی که میگی کجا هستن؟
اول بازی؟ یعنی بازی شروع شد specter داره ؟ :-oرفتم تو بازی ، اول بازیه طرف Specter دستشه هک؟؟؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
آره چیتره ...اگه پارتش 0 بوده ،چیتر تشریف داشتهرفتم تو بازی ، اول بازیه طرف Specter دستشه هک؟؟؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk