The Last of Us | PSN

رضا خیلی دلم ازت پره بدجوری از تو دلخوره یروز تلافی میکنه دل از دله تو میبره:dمرد حسابییییییی تو باز lost planete 2 رو پاک کردی؟beyondo که تموم کردیو پاک نکردی بد اینو پاک میکنی؟تاحالا 2بار دانلودش کردی یبار دیگهم دانلودش میکنی تا دست بیاد دیگه پاک نکنی:> حالا این حامد خوبه که:)) مهدیو بگوووووو=)) منو مهدیو عرفانو(اونیکی) با رضا بودیم مهدی هدست زد سری بهش گفتم مهدی این اینیستا خارجیه بهش سلام کن میگه خوب خارجی بلد نیستم بهش گفتم خوب بگو هلو حداقل ناراحت نشه گفت هلو رضاهم دمش گرم موضوعو سریع گرفتو گفت how are you مهدیم گفت خوبممممم و من=)).بهش گفتم اینم عرفانه خارج زندگی میکنه بیچاره قاتی کرد فک کرد راست میگم سرچ زدیم پیدا کرد رفت تو بازی بد فهمید رضاس اونم عرفانه=)).رضا اگه انگلیسی حرف بزنه من از پشت 50 تا درم باشه صداش یزره بیاد میفهمم رضاس:d
هی مای فرند ور تو انگلیش اکسنت؟:d

آقا دیروز آخرین آپدیت بازی رو دانلود و نصب کردم اما تو بازی نمیره دیگه هنگ میکنه
کسی نیست کمک کنه؟:|
تیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشه

- - -ویرایش - - -

من تو چراغ زردمممم:(.همه از بن شدن میترسن من باید هم از چراغ زرد بترسم هم از بن:dواچ داگز بدون من کوفتتون بشه:p

تیکه bd miroro اگه زدس بردار دوباره اجرا کن همه ی تیکارو بردار.اگه تیکش زده نیس فعالش کن.اگه نیتت پاک باشه درست میشه

- - -ویرایش - - -

من تو چراغ زردمممم:(.همه از بن شدن میترسن من باید هم از چراغ زرد بترسم هم از بن:dواچ داگز بدون من کوفتتون بشه:p

حاجی من اوریج بازی میکنما این تیکهایی که میگی کجا هستن؟:دی

آقا دیروز آخرین آپدیت بازی رو دانلود و نصب کردم اما تو بازی نمیره دیگه هنگ میکنه
کسی نیست کمک کنه؟:|
با یه یوزر آفلاین برو تویه ستینگ ...سیستم ستینگ...ری استارت دیفالت ستینگ رو بزن و مراحلش رو کامل کن...

- - -ویرایش - - -

حاجی من اوریج بازی میکنما این تیکهایی که میگی کجا هستن؟:دی

بیخیال :p
کاری رو که گفتم انجام بده...

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

مای جیگر ...:d
چراغ زرد چرا 8-|
چی شده /:)

امشب که چندبار توی فیفا DC شدم خواستم برم با محمد و رضا(اقا:d) سرچ بزنم اومدم توی لابی من و محمد خودمون کشتیم به هم جوین نشدیم:| اخرشم محمد 1درود +14 به دوستان متولی نت گفت رفتیم جدا سرچ:d
بعدشم که رفتم پرایوت که دیگه کرکر خنده بود:)) هر 30ثانیه بعد از شروع بازی لیدر شوت میکرد بیرون ما هم پشت سرش میرفتیم تو لابی=))(به چه روزی افتادیم که اینا برامون جنبه ی fun داره:|)
لیدر رئالی بود:p:d
با اینکه همه رفتن 2باره تست زدن اومدن بدتر شد ولی بهتر نه!....رفتیم سرچ که ایندفعه دیگه نت من کلا پکید تایم اوت داد بعد 1ربع درست شد و اومدم با رضا و محمد سرچ بازی شروع شد بعد چند ثانیه 2باره شوت شدیم بیرون و رفتیم لالا:bighug:خلاصه درکل کوفتمون شد:|
pm که دادی خوردم کرد:lol: تنها نکته ی مثبت تلو امشب برای من همین pm بود,رضا دهنننننت:lol:
/
حاجی من اوریج بازی میکنما این تیکهایی که میگی کجا هستن؟
biggrin1.gif
وای از کی کمک خواستی برو توبه کن:d یعنی الان محسن بیاد به من بگه شب سیاهه بهش میگم بیا برو دیوونه خودت مسخره کن:lol:
/
ای بابا محسن دستگاهت چراغ زرد داد:( منو بگو فکر کردم از اونشب که رفتی خونه اونا(:d) هنوز اونجایی و بیرونت نکردن:p
زود دستگاهت ردیف کن چند روز دیگه مراسم کله پرون برادر قادری داریم:lol:
عرفان ملقب به er7an2013 دیگر در بین ما نیست:( باشد که اکانت بعدیش کمتر وارد حولقوم دوستان شود:d

آخرین ویرایش:
از چند روز پیش که نیومدم داشتم با ممد(علیزاده) سرچ میزدیم رفت تو بازی یهو بوق زد چراق قرمز چشمک زن شد دوباره روشن کردم دیدم چراغ زردم میزنه.حالا رفتم وسایلشو(خمیرو این چیزارو) گرفتم یه اشنا فنی کار داریم.فقط موندم خمیر سیلیکنم جواب مبده یا نه.z5 و اینا هم که اصلا پیدا نمیشد
رضا کاش همونجا که فک میکردی نگهم میداشتن ولی اینطوری نمیشد:d
معرفتو میبینین؟میخواستم پول بزارم برم یه PS4 بگیرم گفتم با رفقامون باشیم بهتره به فکره یه PS3 جدید افتادم یاد بگیرین;)
مای هانیاااا منم فورگیوزجگبع کنین
ستم اینه که چراغ زرد درست بشه وقتی میام انلاین بشم ببینم بن شدم:))
رضا لحظه شماری میکنم و باید به بچها بگم چند روز دیگه احتمالش هست که مراسمه سینه زنی با حضوره(این اسم حدسیه) در لابیها برگزار شود:dیه نداهایی میاد که میگه اونم میاد:p

آخرین ویرایش:
لطفا امشب یا شبهای دیگر قبل اومدن همگی یه تست کانکشن بزنیم تا شاید بتونیم یه دست پرایوت بزنیم دیشب قشنگ یه ساعت الاف شدیم
خیلی دلم برای پرایوت تنگ شده
البته بازم فک نکنم بتونیم پرایوت بزنیم
یه ذره هم زود تر جمع بشیم
خدا کنه چند وقت دیگه هم یه مود جدید بدن
ندادنم میریمwatch dogs
یه مودش بود شبیه team deathmatch بود باحال بود
مطمئنم از lost planet 2 , splinter cell قشنگتره :d

آخرین ویرایش:
اقا من اکانتم رو اپدیت کردم یعنی بن شدم:d:|
از er7an2013 به er7an2014 ارتقاع پیدا کردم:d
30 تا از اکانت بچه ها رو مورد عنایت قرار دادم یعنی ادشون کردم جوری که همه رو حفظ شدم:d
چه تیکه هایی که بچه ها سر این اکانت جدیدمون بهمون انداختن/:)

دیشب 4 نفره رفتیم تعداد زیادی از اجانب رو مورد عنایت قرار دادیم :lol:
تا ساعت 5 داشتیم بازی می کردیم :d
دوستان گویا زانو کرکترشون مشکل داشت رو جنازه دشمن بشین پاشو انجام می دادن :lol:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or