robot.boy81
کاربر سایت
2باره بحث نوب و پرو و این چرت و پرتا شروع شد لازم دونستم ورود کنم:d
1-شاتگان بر هر درد بی درمان دواست:bighug:
2-کسانی که شاتگان برمیدارند از کسانی که میلیتاری برمیدارند ولی در ارزوی زدن حتی 1هد فیس تو فیس هستن بسی رستگارترند:d
3-هر نوبی لزوما شاتگان برنمیداره و هر شاتگانی با یک نوب نمیسازه:bighug: یاد جمله یکی از اساتید و پروهای(!) شاتگان بدست افتادم همچنان که می فرمودند تاکید می کردند:d:شاتگان قلق داره به هرجایی از بدن که بزنی فرق می کنه همینجور که الکی نیست
4-یادم تو را فراموش شاتگان نشه فراموش
و 1سری نکات ریز و درشت دیگه که اگر بگم خون به راه میفته
1بنده خدایی قبلا میگفت هرکی عشق میکنه با 1اسلحه بازی کنه و حق داره...و واقعا هم درست می گفت(با اینکه اون موقع 1کی خوابوندم دهنش:d)
تو به من بگو به غیراز من و خودت احسان,رضا,محسن و 50-60 نفر دیگه که صبحونشون با سوپلای می خورن دیگه کی کپی میزنه؟:d نبینم دیگه امار کذب بدی ها!
بعد از چند وقت 1نفر ظهور کرد و حرف حق زد:d ایول اخلاقیاتمون چقدر به هم نزدیکه:d سر اون تیکه ی street fighter اینجوری شدم :crying1: ولی من MK بازممنو تو و رضا اگر باهم تو 1گروه با حامد(giga)بیفتیم فکر کنم 1نفر خودشو جلوی ps3 دار بزنه
(یادته رضا:d)
/
با اینکه نمی دونم جریان psid چیه ولی از همین الان بگم ماله منه
/
محمد نتت درست شد؟
/اس دیشب بیشتر انشا بود:d
1بزرگواری هم که فعلا تو فیفا داریم ازش پذیرایی می کنیم با انواع و اقسام گلفقط اون 2نفری که بهش باختن برن سزیع 1دست ریمن با شخصیت گلوباکس(صورتیش:d) تموم کنن
/
محسن به لبران توهین کردیمن بجا علی 1کی میخوابونم دهنت:d اگر خونه کسی نرفتم و کسی از ارازل خونم نبود بیا تو لابی با هم ببینیم:d فقط بزرگسال بیار همرات چون هر توپی بچه ها توی نیمه حریف لو بدن میبندمشون به درود +99 :d

دوست ما داریم ؟؟ :d
:d
میگن قلق داره که کلاس کار رو بالا ببرن :d
) ادد کنه ! ۲۰ روز پیش ۲۰-۳۰ تا دوست tlou باز داشتم الان ... 

.1بار توی لابی اینقدر خندید که دیگه میگفت 1کلام دیگه حرف بزنی دیلیتت می کنم بعدشم بلاک لیست
:d
از تو به یک اشاره از ما با سر چیپ زدن:dمحسن برو بمیراین محسن حال میده بازی باهاش :d
یعنی اگر من به جات بودم دیگه سمت فیفا نمیرفتم:dدلت میادباز این اومد
جیگرشو خوردی

pm اخریت توی psn دادی میخواستم دستگاه پرت کنم توی کوچه
سلامسلامی دوباره
یکی بیاد توضیح بده این DLC های بازی که چند تا مپ دارند اصلا مفید هستند یا نه ، ارزش خرید دارند ؟
از دوستان هکر ما (البته به خواست خودش اسمش فاش نمیشه (سیاش کردم :d)
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]![]()
امروز خیلی حال داد با محسن بازی میکردیم حسابی هم باهم میخندیدیم ساعت 8 صبح جاتون خالی :d
ماموت میخواستین Execution کنید که ای همه بمب چپوندین تو مپ![]()

دو تا رضا ها هم که اصلا نمی یان اقا سعید هم که حدود 19 روزی ان نشده بقیه هم.......