robot.boy81
کاربر سایت
2باره بحث نوب و پرو و این چرت و پرتا شروع شد لازم دونستم ورود کنم:d
1-شاتگان بر هر درد بی درمان دواست:bighug:
2-کسانی که شاتگان برمیدارند از کسانی که میلیتاری برمیدارند ولی در ارزوی زدن حتی 1هد فیس تو فیس هستن بسی رستگارترند:d
3-هر نوبی لزوما شاتگان برنمیداره و هر شاتگانی با یک نوب نمیسازه:bighug: یاد جمله یکی از اساتید و پروهای(!) شاتگان بدست افتادم همچنان که می فرمودند تاکید می کردند:d:شاتگان قلق داره به هرجایی از بدن که بزنی فرق می کنه همینجور که الکی نیست
4-یادم تو را فراموش شاتگان نشه فراموش
و 1سری نکات ریز و درشت دیگه که اگر بگم خون به راه میفته
1بنده خدایی قبلا میگفت هرکی عشق میکنه با 1اسلحه بازی کنه و حق داره...و واقعا هم درست می گفت(با اینکه اون موقع 1کی خوابوندم دهنش:d)
تو به من بگو به غیراز من و خودت احسان,رضا,محسن و 50-60 نفر دیگه که صبحونشون با سوپلای می خورن دیگه کی کپی میزنه؟:d نبینم دیگه امار کذب بدی ها!
بعد از چند وقت 1نفر ظهور کرد و حرف حق زد:d ایول اخلاقیاتمون چقدر به هم نزدیکه:d سر اون تیکه ی street fighter اینجوری شدم :crying1: ولی من MK بازم منو تو و رضا اگر باهم تو 1گروه با حامد(giga)بیفتیم فکر کنم 1نفر خودشو جلوی ps3 دار بزنه(یادته رضا:d)
/
با اینکه نمی دونم جریان psid چیه ولی از همین الان بگم ماله منه
/
محمد نتت درست شد؟/اس دیشب بیشتر انشا بود:d
1بزرگواری هم که فعلا تو فیفا داریم ازش پذیرایی می کنیم با انواع و اقسام گل فقط اون 2نفری که بهش باختن برن سزیع 1دست ریمن با شخصیت گلوباکس(صورتیش:d) تموم کنن
/
محسن به لبران توهین کردی من بجا علی 1کی میخوابونم دهنت:d اگر خونه کسی نرفتم و کسی از ارازل خونم نبود بیا تو لابی با هم ببینیم:d فقط بزرگسال بیار همرات چون هر توپی بچه ها توی نیمه حریف لو بدن میبندمشون به درود +99 :d
محسن برو بمیر یعنی اگر من به جات بودم دیگه سمت فیفا نمیرفتم:dاین محسن حال میده بازی باهاش :d
دلت میادباز این اومد
جیگرشو خوردی
سلامسلامی دوباره
یکی بیاد توضیح بده این DLC های بازی که چند تا مپ دارند اصلا مفید هستند یا نه ، ارزش خرید دارند ؟
از دوستان هکر ما (البته به خواست خودش اسمش فاش نمیشه (سیاش کردم :d)
[/URL][/IMG][/URL][/IMG]
امروز خیلی حال داد با محسن بازی میکردیم حسابی هم باهم میخندیدیم ساعت 8 صبح جاتون خالی :d
ماموت میخواستین Execution کنید که ای همه بمب چپوندین تو مپ