PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من بالاخره قسمت شد و بازی کردم
هیچ وقت فن لست نبودم
خصوصا زمانی که نسخه 1 اومد به نظرم اونقدر ها هم که میگفتن wow نبود
خصوصا از بعد گرافیک
ولی نسخه 2 برای من یه چیز غولی بود در حد ردد 2
اینقدر بازی برام جذاب بود که حد نداره
اصلا متوجه نشدم چطوری 22 ساعت طول کشید
هرجا که گفتم این آخر داستانه ، داستانه ادامه داشت انگار دارکمن نمیخواست ادامه داستانو تا قسمت 3 بکشونه
و واقعا هم حیف میشد این بازی زود تموم میشد ، خود سازنده هم انگار اینو فهمیده بود
حتی اگه 40 ساعت هم طول میکشید عالی میشد
من که دوست نداشتم تموم شه
در مورد ووک اینا هم کاری ندارم میشه تو این بازی چشم پوشی کرد
خصوصا رویارویی 2 دختر
یادمه اوایل کهرو ps4 اومد خیلی ها گفتن داستانش چرته و اولش شوکه شدن
من داستان این نسخه رو پسندیدم
از تمام زوایا موضوع مطرح بود
گیم پلی حرف نداشت ، هوش مصنوعی دشمن عالی ولی یارامون افتضاح
صدا گذاری عالی
من همش با تلویزیون صدا میگرفتم دیشب با هندسفری بازی کردم وحشت کردم
داشتم فکر میکردم یه سیستم صوتی چند کاناله با تکنولوژی دالبی اتموس پلی داشته باشی که اصلا تو جو بازی غرق میشی
ترجیح خودم گیم پلی GTA VI در بخش مبارزه و حمنل اسلحه چیزی شبیه به این بازی هستش
اما 2 نکته منفی
1- نسخه PC کرکی ال آمیگوس که بازی کردم به نظرم بازی خوب پورت نشده خیلی وقت ها وارد بازی میشدم تکسچرها لود نمیشد باید بازیو میبستم ( حتی 5 بار بازیو پشت سر هم بستم تا اوکی شد )
2- نور پردازی بازی از زاویه سوم شخص یه مدلی بود تو بافت چمن و جنگل ها ، انگار یه لامپ بزرگ از پشت کاراکتر به محیط نور میداد و یه لایه نور گرد به صورت لایه لایه میتاپید که تو چمن و درخت ها یه طوری بود ( تنظیمات بازی رو 4K آخرین درجه بود )
امتیاز من به این بازی 9.5/10 هستش
الان موندم ناتی داگ میخواد از هوش مصنوعی برای NPC تو عنوان بعدیش استفاده کنه چه چیز غولی بشه
نسخه یک واقعا زمان خودش غول گرافیک زمان خودش بود و تا سال ها هیچ بازی چه از لحاظ انیمیشن ، چه طراحی صورت، چه فیزیک حرکات کارکتر ها به گرد پاش نمیرسید
یک چیز جالبتر هم بهت بگم که نسخه ریمیک لست پارت 1 واقعا گرافیک هیولایی داره چه پلی 5 چه کامپیوتر در حالی که نسخه لست 2 ریمیستر نسخه 4 هست ولی بازم یک بازی هیولایی به تمام معنا هست از لحاظ فنی.
در کل همیشه ناتی داگ رو به خاطر ساختار شکنی هاش و طراحی مراحل بازی هاش دوست دارم.
بنظر من واقعا از لحاظ روایت داستان هر کدوم واقعا خدا هستن :D بیشتر نسخه اول رو به خاطر جول دوست دارم، که به تنهایی ابهتی هست برای خودش تو مدیوم گیم :D

والا لست ۱ زمان خودش جز گرافیک های غول حساب می شد . جزئیات و گیم‌پلی در حد اعلی

اگر نسخه ریمیک شماره اول بری که دیگه برگی نمی مونه
نسخه یک واقعا زمان خودش غول گرافیک زمان خودش بود و تا سال ها هیچ بازی چه از لحاظ انیمیشن ، چه طراحی صورت، چه فیزیک حرکات کارکتر ها به گرد پاش نمیرسید
یک چیز جالبتر هم بهت بگم که نسخه ریمیک لست پارت 1 واقعا گرافیک هیولایی داره چه پلی 5 چه کامپیوتر در حالی که نسخه لست 2 ریمیستر نسخه 4 هست ولی بازم یک بازی هیولایی به تمام معنا هست از لحاظ فنی.
در کل همیشه ناتی داگ رو به خاطر ساختار شکنی هاش و طراحی مراحل بازی هاش دوست دارم.
بنظر من واقعا از لحاظ روایت داستان هر کدوم واقعا خدا هستن :D بیشتر نسخه اول رو به خاطر جول دوست دارم، که به تنهایی ابهتی هست برای خودش تو مدیوم گیم :D
این بحث گرافیک رفیقم هم بهم میگفت همون زمان ولی من اون زمان از گیم زده شده بودم
و وقتی گرافیک بازیو دیدم به نظرم چیز خاصی نیومد
شاید از نظر سبکی فرق کنه ولی من گرافیک KZ2/CRYSIS رو بیشتر میپسندیدم اون نسل ، یا حتی HEAVY RAIN و.....
از نظر چهره و حرکات شاید خوب بود ولی محیط به نظرم زیاد چیز خاصی نبود
خصوصا اون زمان ه اول PS3/360 رو نشون میدادن با اون تریلرهای CGI همش انتظار همچین گرافیکی داشتم
ولی اکثر بازی ها گرافیک و تکسچر کدر بود
LAST 1 REMAKE از 2 گرافیکش بالاتر هستش ؟
در مورد داستان هم شاید داستان 1 نوآوری بود و اول بازی مثل نسخه 2 آدمو تو شوک فرو میبرد
ولی با تمام ضعف های که به داستان وارده به نظر من خیلی پخته تر شده بود
نسخه 1 عملا انگار باید از نقطه A میرفتی به B
ولی نسخه 2 اینطور وانمود میکرد که از A باید بری به B
ولی هرچقدر جلو تر میرفتم حقایقی روشن میشد
درکل شاید من برخلاف فن های سری اول چون با 1 نتونستم ارتباط بگیرم 2 برای من جذابیتش بیشتر بود

این بحث گرافیک رفیقم هم بهم میگفت همون زمان ولی من اون زمان از گیم زده شده بودم
و وقتی گرافیک بازیو دیدم به نظرم چیز خاصی نیومد
شاید از نظر سبکی فرق کنه ولی من گرافیک KZ2/CRYSIS رو بیشتر میپسندیدم اون نسل ، یا حتی HEAVY RAIN و.....
از نظر چهره و حرکات شاید خوب بود ولی محیط به نظرم زیاد چیز خاصی نبود
خصوصا اون زمان ه اول PS3/360 رو نشون میدادن با اون تریلرهای CGI همش انتظار همچین گرافیکی داشتم
ولی اکثر بازی ها گرافیک و تکسچر کدر بود
LAST 1 REMAKE از 2 گرافیکش بالاتر هستش ؟
در مورد داستان هم شاید داستان 1 نوآوری بود و اول بازی مثل نسخه 2 آدمو تو شوک فرو میبرد
ولی با تمام ضعف های که به داستان وارده به نظر من خیلی پخته تر شده بود
نسخه 1 عملا انگار باید از نقطه A میرفتی به B
ولی نسخه 2 اینطور وانمود میکرد که از A باید بری به B
ولی هرچقدر جلو تر میرفتم حقایقی روشن میشد
درکل شاید من برخلاف فن های سری اول چون با 1 نتونستم ارتباط بگیرم 2 برای من جذابیتش بیشتر بود
ریمیک ۱ گرافیکش بالاتره

بازی صد در صد شد و پلات هم شد
فکر کنم 8 باری بازی رو تا الان تموم کردم دوباره رو درجه سختی Grounded که هر کدوم بالای 30 ساعت طول کشید
یک بار هم رو درجه سختی هارد تمومش کردم با تنظیمات Permadeath setting که برای چپتر تا چپتر بود، تایم از دست رفته ام برای این درجه سختی و این اپشن حدودا 16 ساعت بود که مرده بودم و چپتر رو از اول میرفتم
بقیه هم رو مدیم و هارد بصورت عادی هر کدوم 18 ساعتی طول کشیده
این اخری هم NG+ رو یک NG + دیگه رفتم برای گرفتن تروفی اپگرید الی و ابی واسه همین حسابی چسبید
تو این مدت بدون اینترنت و بدون بازی انلاین خدایی میرفتم داخل هر بازی بعد از یک ساعت میومدم بیرون، چون بعضی ها مثل راکستار و ناتی داگ و بازی های کوجیما و کپکام و بازی های میازاکی واقعا استاندارد ها رو تغییر دادن مثلا من هر کاری کردم مد مکس یا مترو یا غیره بازی کنم بعدش نتونستم ولی خدایی بالای 7/8 بار پارت دوم رو تموم کردم:D هنوزم کارم باهش تموم نشده و بعد از پلات کردن انچارتد ها اپگرید میکنم به نسخه ریمیستر و اونم صد در صد میکنم
فقط یک بحث فنی در مورد مقایسه نسخه پلی 5 با نسخه کامپیوتر اینه احساس میکنم کیفیت بافت ها و رزولوشن تو نسخه 5 بیشتر از نسخه کامپیوتر با نهایت تنظمیات هست یا من اشتباه میکنم؟"! چون نسخه کامپیوتر قابلیت FSR بصورت اجباری روش هست و نمیشه خاموشش کرد و من سیستم ام قوی هست و نمیخوام از این تکنولوژی چرت که کیفیت بافت ها و رزلوشون رو خراب میکنه استفاده کنم :/

_________
با قدرت تمام میگم با اختلاف بسیار زیادی در کنار نسخه اولش جز بهترین بازی های تاریخ گیمینگ هست. :D :>
این داستان Lost levels و یه توضیح میدی که چی به چیه ؟ یه مود جدیده؟

• Like
Reactions: Thundersky
ویدیو گیم رو بعضی دوستان انگار با مستند اشتباه گرفتن و توش دنبال منطق و جز به جز واقعیت هستند!

سوال اینه که ایا مواردی که در داستان اتفاق میوفته، امکان رخ دادنشون هست یا نه؟ ولو کم یا اندک.

یعنی بعضی جوری از نبود منطق، گله میکنن که انگار الاغ رو در حال پرواز نشون دادن.

اتفاق های رخ داده تو بازی میتونه اتفاق بیوفته و اون عمل و عکس العمل هم کی میتونه منکر بشه که رخ نمیده از طرف هر ادمی؟!
صد البته نگاه و نظر شخصی هر کسی محترمه ولی باید توجه کرد که این یه بازیه و نویسنده دوست داره داستان رو این مدلی بنویسه.
مثل صد ها مورد دیگه نویسنده تصمیم میگیره داستان و شکل روایت چطور جلو بره تا مفهوم مدنظرش رو انتقال بده.

آخرین ویرایش:
قسمت اول در زمان خودش از نظر جزییات و گرافیک بینظیری بود و داستانش هم خوب بود

ولی از لحاظ محتوا و گیمپلی چیزی جز قدم زدن و از پشت خفه کردن و ... نبود و 80 درصد بازی همین بود .

اگر محتوای evil 4 2005 در نظر بگیریم که گیمپلی تا چه حد مفرح و متنوع طراحی شده بود ، اونوقت ضعف last 1 بیشتر نمایان میشه .

ولی درعوض last 2 از هر نظر میشه گفت یکی از بهترین و پر محتواترین عناوین تاریخ هست

از نظر داستان و محتوای و گیمپلی هست و جزییات بالا و بی نظیر این سری رو حفظ کرده

آخرین ویرایش:
قسمت اول در زمان خودش از نظر جزییات و گرافیک بینظیری بود و داستانش هم خوب بود

ولی از لحاظ محتوا و گیمپلی چیزی جز قدم زدن و از پشت خفه کردن و ... نبود و 80 درصد بازی همین بود .

اگر محتوای evil 4 2005 در نظر بگیریم که گیمپلی تا چه حد مفرح و متنوع طراحی شده بود ، اونوقت ضعف last 1 بیشتر نمایان میشه .

ولی درعوض last 2 از هر نظر میشه گفت یکی از بهترین و پر محتواترین عناوین تاریخ هست

از نظر داستان و محتوای و گیمپلی هست و جزییات بالا و بی نظیر این سری رو حفظ کرده
گیم پلی شماره اول عالی بود . کلی استراتژی و ابزار آلات مختلف بود که سر هم می کردی برای کشتن دشمنان . تنوع بالا دشمنان . هوش مصنوعی بالا . تله گذاری و بمب فلان و ... برای دشمنان مختلف . یا انجام مخفی کاری برای سیو مهمات .

خلاصه اینجوری که شما از گیم پلی شماره اول حرف زدی آدم حیرت می کنه . و اینکه اینهمه جایزه هم شماره اول گرفته !!!

خداییش کاستومایز کردن سلاح ها مخصوصا سلاح های سرد، بعد بقا محور بازی، حرکت دوربین در هنگام نبردهای تن به تن، گرافیک بی نظیر، داستانسرایی( این مورد انقلاب بود واقعا) ، ریتم کلی و دیزاین مراحل( بر پایه اشتراک پلیر و کرکتر همراه و هوش کرکتر همراه) هوش مصنوعی دشمنان و.... به عقیده من فصل جدیدی رو در ویدئوگیم باز کرد. کلا هرطور به این اثر نگاه کنی و از هر زاویه ایش بخوای بررسی کنی قشنگ انقلاب بوده.

خداییش کاستومایز کردن سلاح ها مخصوصا سلاح های سرد، بعد بقا محور بازی، حرکت دوربین در هنگام نبردهای تن به تن، گرافیک بی نظیر، داستانسرایی( این مورد انقلاب بود واقعا) ، ریتم کلی و دیزاین مراحل( بر پایه اشتراک پلیر و کرکتر همراه و هوش کرکتر همراه) هوش مصنوعی دشمنان و.... به عقیده من فصل جدیدی رو در ویدئوگیم باز کرد. کلا هرطور به این اثر نگاه کنی و از هر زاویه ایش بخوای بررسی کنی قشنگ انقلاب بوده.

حالا ببینید اینترگلکتیک دیگه چیه که خود دراکمن گفته از لحاظ گیم پلی کلا تو یه کلاس دیگه هست ، صبر کردن واسه بازی های ناتی داگ سخت ترین کاره

سلام. با احتیاط پست هارو میخونم که یوقت اسپویل نشه چون دارم بازی رو برای اولین بار رو PC میرم و الان بعد از 15 ساعت رو درجه سختی Hard رسیدم به جاییکه Abby و Owen با هم س*س میکنند تو کشتی...

اوایل بازی، هی به خودم میگفتم خب این نسخه چی میتونه داشته باشه جز انتقام ؟ ولی هر چی جلوتر امدم سورپرایز شدم و واقعا بازی نظرم رو تغییر داد نسبت به خودش
حالا دوست دارم بازی تموم شد راجع بهش صحبت کنم و نظرات همه رو بخونم، ولی تا اینجا، بخصوص این چند ساعت اخیر از بازی، برای من هم TLOU 2 بهتر از 1 است.

سلام. با احتیاط پست هارو میخونم که یوقت اسپویل نشه چون دارم بازی رو برای اولین بار رو PC میرم و الان بعد از 15 ساعت رو درجه سختی Hard رسیدم به جاییکه Abby و Owen با هم س*س میکنند تو کشتی...

اوایل بازی، هی به خودم میگفتم خب این نسخه چی میتونه داشته باشه جز انتقام ؟ ولی هر چی جلوتر امدم سورپرایز شدم و واقعا بازی نظرم رو تغییر داد نسبت به خودش
حالا دوست دارم بازی تموم شد راجع بهش صحبت کنم و نظرات همه رو بخونم، ولی تا اینجا، بخصوص این چند ساعت اخیر از بازی، برای من هم TLOU 2 بهتر از 1 است.
چرا مثل اینا که تو دیجیکالا پست میذارن تازه به دستم رسیده
امتحانش کنم نظرمو میگم پست دادی 🤣
یه چیز دوستان متوجه نیستند در مورد داستان
در اصل ما داستان رو از زوایا مختلف میبینیم
ولی الی و ابی و...... هر کدوم داستانو از زاویه خودشون دیدن
سایکو اسپوبلو نخون
اگه میخواید یکم درک کنید کافیه بازی رو از ذهنتون پاک کنید و از زاویه الی یکبار تمام کات سنس ها و گیم پلبی ها رو بازی کنید
بعد فرضا برای پلی دادن با شخصیت ابی یه فردی مثل بردارتون اونو بازی کنه و هیچی از گیم پلی و داستان نبینید
یا اگه فقط کات سنس های هر کدوم جدا تو یوتیوب باشه اونو ببینید
در اصل ما داریم از 2 طرف میبینیم
خیلی ها به تصمیم آخر الی خورده میگیرن
اول اینکه این افراد خدا نیستند و ضعف های فکری دارند
الی در آخر داستان با خودش کلنجار میره
برای من عمل الی قابل درکه
من بارها گفتم شریکی داشتم که فراریه
پارسال که با هزار زحمت که حاصل ساعت ها خوابیدن تو ماشین بود اینو دیدم
بعد از سال ها سختی و حتی کور شدن موقتم
زمانی که شب تو ماشین اینو دیدم ولی اون منو ندید
وقتی تو تاریکی دیدمش دلم براش سوخت
ولی وقتی رفتم خونه با خودم فکر میکردم نتونستم کوتاه بیام
2 روز بعدش با مامور رفتم دنبالش که فرار کرد
منظورم اینه که این نوشخار فکری ، این طرز نگاه الی که تا حدودی حق رو به ابی میداد
و شروع داستانی که با جوئل باعث این اتفاقات شد و حتی ناراحتی الی از اینکه جوئل تو نسخه 1 نجاتش داد
و کشته شدن مل که حامله بود
و خلاف اون رحم ابی و دینا
و همچنان انتقام گرفتن پس زمینه ذهنی الی برای جوئل
و لحظه آخر دیدن وضعیت ابی و لو
چیزی هست که همیشه تا آخر عمر با الی هست
اینکه فردا روزی روحیاتت چطوره ، هورمن هات در چه وضعیت قرار داره
الی قراره تا آخر عمر در حال تنش ذهنی با خودش باشه
شاید اگر ابی رو تو اون وضعیت نمیدید تصمیمش چیز دیگه ای بود
حتی اگر دذاستان ادامه داشت ممکن بود پشیمون شه
در اصل الی وضعیت روانی پایداری نداره
و تمام این چیز ها منطقیه

در ضمن اگر شما حس میکنید بازی غیر منطقی هستش
این طور نگاه کنید چطور یه دختر تینیجر میره این همه آدم میکشه
این منطقیه ؟
آدم با 4 تا گلوله باید بمیره نه اینکه خودشو بانداژ کنه
به عنوان بازی ببینید نه فیلم

آخرین ویرایش:
اگر مخاطب همه ی این پست های دو صفحه قبل که راجع به منطق هست من هستم که لطفا نقل قول کنید که دقیق کدوم قسمت حرف من نادرست هست که بتونیم درست بحث کنیم. اگر هم نه میخواید یه مخالفتی کنید یا یه تیکه ای بندازید و رد شید هم که هیچی این پست رو نادیده بگیرید. شغل من هیتر تلو ۲ باشه شغل شما هم لابد مدافع حرم تلو ۲ تو ۵ سال اخیره.

این داستان Lost levels و یه توضیح میدی که چی به چیه ؟ یه مود جدیده؟
اگه منظورت اون بخشیه که من فکر میکنم
یه سری مراحل که یا مشکل داشته یا تغییر روایت داستان خورده
تماما تکسچرها لود نمیشه
دیالوگ نداره
کلا خامه خامه در اصل pre-alpha ست
2 قسمتشو یادم هست
1- جشن اول بازی که دارکمن میاد توضیح میدی تغییر روایت دادیم
2- تونل های فاضلاب سیاتل که من نرفتم
3- رو یادم نیست
کلا چیز مهمی نیست که از دست داده باشی

hq720 (1).jpg

موضوع بحث منطق فقط نیست، بازی یه باگ اساسی داره، چرا باید گیمر در نقش قاتل شخصیت محبوبش شروع کنه بازی کردن؟ آها خواستی بازی رو از زاویه ابی هم نشون بدی، خواستی بگی ابی هم یه آدمه مثل بقیه، احساسات داره و ... اوکی متوجه شدیم ولی نه اینکه نصف بیشتر بازی رو دیگه! ضمنا از اونجا بدون این ایده شکست خورده که وقتی خیلی ها از جمله من با ابی مقابل الی قرار گرفتن از همون اول تا حتی دقیقه آخر سکانس آخر هنوز هم آرزوی مرگ ابی رو داشتن، این یعنی یه جای کار میلنگه! حالا هی بیاین توجیح کنین ، فاز اونایی که میگن هیتر هستین و غیره هم اصلا نمیفهمم، من برام بازی مهمه و هیتر هیچ کنسول یا شخصی هم نیستم

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or