PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
گرفتن تمام اچیومنتاشو 100 کردنش انصافا از part 1 خیلی سخت تره . بنسبت پارت 1 خیلی ام طولانی تره و گرفتن تمام اچیومنتاش عزم راسخی میخواد :D

last 2 عنوان ترسناکی نیستو قصد ترسوندن گیمر رو بنظرم نداره . اما واقعا نشون دادن اگه میخواستن تو این سبک هم میتونستن موفق باشن :D تو یکی از مراحل که مربوط به یکی از workbench ها میشه چنان شوکی بهم دست داد که بعد از گذشت اینهمه سال هنو چنین حسی رو تو هیچ بازی تجربه نکردم . البته شاید چون توقعشو تو اون لحظه نداشتم هنو تو ذهنم مونده :D

دوستان من میخام این بازی و شماره یک این بازیو برای پی سی دانلود کنم ولی هیچ سایتی نداره به همشون نوشتن توسط کارگروه حذف شده. اگر کسی سایتی چیزی سراغ داره بهم پیام بده

• Sad
Reactions: Thundersky
دوستان من میخام این بازی و شماره یک این بازیو برای پی سی دانلود کنم ولی هیچ سایتی نداره به همشون نوشتن توسط کارگروه حذف شده. اگر کسی سایتی چیزی سراغ داره بهم پیام بده
شماره 2 که دانلودها داره

دانلود بازی The Last of Us Part II Remastered برای کامپیوتر

برای شماره اولم ایمیل بزنی سریع معمولا لینکارو میفرستن

لینک های پارت اول:

سلام.

تو رو خدا نخندید. می‌دونم الان همه هاج و واج می مونید از پست من.

حدود یک سال بود که لست۱ روی دسکتاپ من بود و من بازی نکرده بودم. بله بله، لست۱ درست فهمیدید.

توی یه عملیات انتحاری در عرض یک هفته رفتم سراغش و تمومش کرد. دیشب ساعت ۱۲، left behind هم تموم شد و من موندم با دنیای الی و جوئل و ...

اینکه الان حس و حالم چیه رو کلا بیخیال شد. فقط مخلص کلام اینکه : داغونم !! داغون !!

دنبال یه بازی شاد و مفرح هستم که غم لست رو التیام بده.

حالا سوال مهم من : برم سراغ لست۲ ؟
لست۲ هم الان روی PC نصبه و آپدیته آپدیت.

غم بازی لست۲ از لست۱ بیشتره ؟
از نظر روحی نمی کشم صادقانه. می‌خوام نفس بکشم.

ببخشید بابت این پیغام.

یا علی...

آخرین ویرایش:
سلام.

حدود یک سال بود که لست۱ روی دسکتاپ من بود و من بازی نکرده بودم. بله بله، لست۱ درست فهمیدید.

توی یه عملیات انتحاری در عرض یک هفته رفتم سراغش و تمومش کرد. دیشب ساعت ۱۲، left behind هم تموم شد و من موندم با دنبال آلی و جوئل و ...

اینکه الان حس و حالم چیه رو کلا بیخیال شد. فقط مخلص کلام اینکه : داغونم !! داغون !!

ببخشید بابت این پیغام.

یا علی...
لست 2 از لست 1 سنگین تر و دارک تره

سلام.

توی یه عملیات انتحاری در عرض یک هفته رفتم سراغش و تمومش کرد. دیشب ساعت ۱۲، left behind هم تموم شد و من موندم با دنبال آلی و جوئل و ...

ببخشید بابت این پیغام.

یا علی...
از نظر روحی الان فقط باید Rayman Legends بازی کنی یا Super Mario Wonder :دی
اپنینگ tlou2 متاسفانه داغونت می کنه.

من تجربه نکردم ولی بازی های South park میگن خیلی باحالن.

سلام.

ببخشید بابت این پیغام.

یا علی...
لست 2 رو خواستی شروع کنی از همون روز شروعش تراپی هم حتما باهاش برو. اگه دارک ترین و غم انگیزترین روایت داستان و شخصیت پردازی رو نداشته باشه قطعا جزو 5تای اوله! در عین اینکه تجربش برای هر گیمری واجبه اما تا مدتها غمش میگیرتت و ولت نمیکنه.
و اینکه غم لست ۱ و dlcش جلوی ۲ رسما هیچه :D

سلام.

توی یه عملیات انتحاری در عرض یک هفته رفتم سراغش و تمومش کرد. دیشب ساعت ۱۲، left behind هم تموم شد و من موندم با دنیای الی و جوئل و ...

ببخشید بابت این پیغام.

یا علی...
غم لست دو تهشه تهش

اگر ظرفیت روحی خوبی داری یا ریکاوری کردی برو سراغش

سلام

ظهر همگی بخیر.

دیشب شروع کردم لست۲ رو. خدا بهم کمک کنه. وقت گرفتم ۲ هفته دیگه برم یکم تراپی روی مغز و روانم کار کنن.

یکم دیشب با کنترل بازی مشکل داشتم. تغییر کرده نسبت به لست۱. عجیب بود برام. ریلود اسلحه و اومدن جاخالی !!!

حالا برم جلو یحتمل عادت میکنم.

می‌خوام کنارش یه بازی بکنم که این رو بشوره ببره پایین. تو فکر ایندیاناجونز هستم، یه اکشن نرم و بی دردسر.

اگر برای لست۲ باید کار خاصی بکنم، راهنمایی کنید. داستانش رو برم بخونم ؟ یا اسپویل نکنم برای خودم ؟

من بازی رو با کامپیوتر میرما. من اصلا بلد نیستم با دسته بازی کنم. من قدیمی هستم. دیگه سنی ازم گذشته. باورم نمیشه دارم با ۴۵ سال سن، لست۲ بازی میکنم.

یا علی...

سلام

ظهر همگی بخیر.

دیشب شروع کردم لست۲ رو. خدا بهم کمک کنه. وقت گرفتم ۲ هفته دیگه برم یکم تراپی روی مغز و روانم کار کنن.

یکم دیشب با کنترل بازی مشکل داشتم. تغییر کرده نسبت به لست۱. عجیب بود برام. ریلود اسلحه و اومدن جاخالی !!!

می‌خوام کنارش یه بازی بکنم که این رو بشوره ببره پایین. تو فکر ایندیاناجونز هستم، یه اکشن نرم و بی دردسر.

اگر برای لست۲ باید کار خاصی بکنم، راهنمایی کنید. داستانش رو برم بخونم ؟ یا اسپویل نکنم برای خودم ؟

من بازی رو با کامپیوتر میرما. من اصلا بلد نیستم با دسته بازی کنم. من قدیمی هستم. دیگه سنی ازم گذشته. باورم نمیشه دارم با ۴۵ سال سن، لست۲ بازی میکنم.

یا علی...
اسپویل نکن برای خودت

برو جلو . خطیه . خوب دور بر کاوش کن و متن ها رو بخون و در دنیای بازی غرق بشو

سلام

ظهر همگی بخیر.

یا علی...
به نظرم در کنارش یک بازی با تم شاد مثل ریمن لجند یا یک بازی فوق اکشن مثل دوم برو تا از اون حالت افسردگی دربیایید.البته برای من بازی مثل exp 33 افسردگی بیشتری به همراه داشت تا لست ها

من نمیفهمم ملت برا چی ناراحتن برا این بازی؟!!!!!
ن داستان عمیقی داش، بشدت فمینیستی و پوچ، مراحل (بشدت) تکراری و حوصله سر بر، وسعت خالیه بیش از حد خیلی از مراحل اصلا نمیذاشت ب آخر داستان کنجکاو بشم!
خیلی نکات منفی دیگ هم داره ک ارزششو نداره بگم
ولی گیم پلیش عالی بود و گرافیک بشدت مینواخت، موسیقی هم ک نیاز ب تعریف نداره
کلا 3 بار بازیش کردم برخلاف نسخه اول ک زندگی کردم باهاش

من نمیفهمم ملت برا چی ناراحتن برا این بازی؟!!!!!
ن داستان عمیقی داش، بشدت فمینیستی و پوچ، مراحل (بشدت) تکراری و حوصله سر بر، وسعت خالیه بیش از حد خیلی از مراحل اصلا نمیذاشت ب آخر داستان کنجکاو بشم!
خیلی نکات منفی دیگ هم داره ک ارزششو نداره بگم
ولی گیم پلیش عالی بود و گرافیک بشدت مینواخت، موسیقی هم ک نیاز ب تعریف نداره
کلا 3 بار بازیش کردم برخلاف نسخه اول ک زندگی کردم باهاش
تاثیر گذار بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or