PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
View attachment 385848

موضوع بحث منطق فقط نیست، بازی یه باگ اساسی داره، چرا باید گیمر در نقش قاتل شخصیت محبوبش شروع کنه بازی کردن؟ آها خواستی بازی رو از زاویه ابی هم نشون بدی، خواستی بگی ابی هم یه آدمه مثل بقیه، احساسات داره و ... اوکی متوجه شدیم ولی نه اینکه نصف بیشتر بازی رو دیگه! ضمنا از اونجا بدون این ایده شکست خورده که وقتی خیلی ها از جمله من با ابی مقابل الی قرار گرفتن از همون اول تا حتی دقیقه آخر سکانس آخر هنوز هم آرزوی مرگ ابی رو داشتن، این یعنی یه جای کار میلنگه! حالا هی بیاین توجیح کنین ، فاز اونایی که میگن هیتر هستین و غیره هم اصلا نمیفهمم، من برام بازی مهمه و هیتر هیچ کنسول یا شخصی هم نیستم
منم اوایل دقیقا حسم مثل تو بود . اتفاق تلخ اول بازی نمیشد قبول کنم و حتی از شدت نفرت یه مدت دست از ادامه دادن کشیدم و تا اخر بازی نفرت و انتقام وجودم گرفته بود .

چند وقت که گذشت و اتیشم خوابید و خودم رو از زاویه ابی دیدم پدرش از دست میده و دوستانش همه میمیرن و از قبیله ترد میشه و این همه بدبختی به سرش میاد و فهمیدم اونم به اندازه الی حق داره

منم اوایل دقیقا حسم مثل تو بود . اتفاق تلخ اول بازی نمیشد قبول کنم و حتی از شدت نفرت یه مدت دست از ادامه دادن کشیدم و تا اخر بازی نفرت و انتقام وجودم گرفته بود .

چند وقت که گذشت و اتیشم خوابید و خودم رو از زاویه ابی دیدم پدرش از دست میده و دوستانش همه میمیرن و از قبیله ترد میشه و این همه بدبختی به سرش میاد و فهمیدم اونم به اندازه الی حق داره
ببین کاری ندارم ابی هم حق داشته یا نه! خب اونم از زاویه خودش به قضیه نگاه میکنه، اینجا بحث بازی سازی در میونه، گیم دیزاین و نحوه روایت داستان، اینکه بخوای از احساسات و علاقمندی طرفدارا بر ضد خودشون توی بازی استفاده کنی اونم از نوع بدش! فرض کن مثلا توی رزیدنت ایول 9 که قراره بیاد، کپکام بیاد یه شخصت جدید معرفی کنه که فرزند یکی از اون سربازهای امبرلا بوده که تازه استخدام شده بوده و تقریبا بی گناه بوده ولی جیل یا لئون در طول یکی از مراحل رزیدنت 2 و 3 اتفاقی زدن اونو کشتن! حالا بچه اون یارو بخواد بیاد از جیل انتقام بگیره و ما هم نقش اونو بازی کنیم و بریم سراغ کشتن جیل ولنتاین! وات د فاک، این دقیقا کاریه که لست 2 با داستان بازی کرد! اینطوری که نمیشه داستان ساخت!

در ضمن اگر شما حس میکنید بازی غیر منطقی هستش
این طور نگاه کنید چطور یه دختر تینیجر میره این همه آدم میکشه
این منطقیه ؟
آدم با 4 تا گلوله باید بمیره نه اینکه خودشو بانداژ کنه
به عنوان بازی ببینید نه فیلم
این استدلال ضعیف مثه این میمونه چون داستان رستم و سیمرغ و همه اینا تخیلیه از پایه و اساس کاراکتر منیژه یا رودابه و... ی دختر سفید موبلوند چشم آبی بدیم بازی کنه
درسته بازی تخیلی ولی ی منطق داستانی خود ساختار داستان داره.
در کل قرار نیست داستان هایپررئالیسم باشه ولی دیگه ی منطق حداقلی نیازه
عیسی مسیح هم بعد از اون ضربات و جراحاتی که تامی برداشته بود زنده نشد به طور شگفت آوری با یک زخم چاقو از قبل و دو تا تیر کمون ی تیر تفنگ و ضرب و شتم اخرش زنده موند فیلم هندیه مگ /:

آخرین ویرایش:
این استدلال ضعیف مثه این میمونه چون داستان رستم و سیمرغ و همه اینا تخیلیه از پایه و اساس کاراکتر منیژه یا رودابه و... ی دختر سفید موبلوند چشم آبی بدیم بازی کنه
درسته بازی تخیلی ولی ی منطق داستانی خود ساختار داستان داره.
در کل قرار نیست داستان هایپررئالیسم باشه ولی دیگه ی منطق حداقلی نیازه
عیسی مسیح هم بعد از اون ضربات و جراحاتی که تامی برداشته بود زنده نشد به طور شگفت آوری با یک زخم چاقو از قبل و دو تا تیر کمون ی تیر تفنگ و ضرب و شتم اخرش زنده موند فیلم هندیه مگ /:
بالاخره داستان بازی باید یه جوری کش پیدا کنه
من از داستان بازی خوشم اومد
خیلی ها نه
یا فرضا بازی مثل gta v خیلی ها داستان بازیو دوست داشتند ولی من ب نظرم افتضاح بود از نظر داستانی
اون جریان تامی هم با فرض گیم بازی کنید تو بازی 10 بار تیرکمون خوردیم با R1 درش اوردیم
روایت فیلم و بازی میگه دست نویسنده و کارگردان بازه برای زنده نگه داشتن و نوع کشتن کاراکتر
منطق گیم همینه
کلا بازی لست اف اس از اون سبک روایت داستانی بهره میبره که کاراکتر تا مرگ میره ولی زنده میمونه
من یه سوال دارم
شما دوست داشتید داستان لست 2 چی باشه ؟

• Like
Reactions: Skylar
بالاخره داستان بازی باید یه جوری کش پیدا کنه
من از داستان بازی خوشم اومد
خیلی ها نه
یا فرضا بازی مثل gta v خیلی ها داستان بازیو دوست داشتند ولی من ب نظرم افتضاح بود از نظر داستانی
اون جریان تامی هم با فرض گیم بازی کنید تو بازی 10 بار تیرکمون خوردیم با R1 درش اوردیم
روایت فیلم و بازی میگه دست نویسنده و کارگردان بازه برای زنده نگه داشتن و نوع کشتن کاراکتر
منطق گیم همینه
کلا بازی لست اف اس از اون سبک روایت داستانی بهره میبره که کاراکتر تا مرگ میره ولی زنده میمونه
من یه سوال دارم

روایت بازی که عالی بود...حالا اینکه اگر کسی دلش میخواست پایان بازی جور دیگه باشه یا مثلا ابی توی اون سالن نمایش تبدیل به فردین نمیشد رو کاری نداریم.

اما تنها نکته منفی اپیلوگ بازی بود که فوق افتضاح و اضافی و اگزوتیک بود یعنی نه منطقی پشتش بود و نه ضرورتی ...اصلا این اپیلوگ نبایستی وجود میداشت و ایده کدوم احمقی بود خدا میدونه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: VICE
قابلیت بازی کردن داستان بازی به صورت ترتیب وقوع وقایع با یه آپدیت رایگان به نسخه ریمستر اضافه شد

View attachment 385865

لباس نیتن و سم هم برای جول و تامی توی بخش No Return اضافه شده

View attachment 385866

جان عزیزت این بازی رو بیخیال شو دیگ:(( تا کی میخوای بدوشی علی پروین!

حالا چرا علی پروین؟ :D دیدم The Order: 1886 بازی کردی اخیرا، یکی از بهترین بازیهای زندگیم که شدیدا در حقش جفا شد، برم بگردم تاپیکشو پیدا کنم:boo:
مربوط به ایشونه :D
سرچ کنی میم علی پروین میاد
1000033203.jpg
خوشبحالت برای من Order یکی از بدترین بازی های عمرم تبدیل شد. تنها نکته مثبتش پلت آسون و سریعش بود.

• Like
Reactions: 19Rodar
مربوط به ایشونه :D
سرچ کنی میم علی پروین میاد
View attachment 385878
خوشبحالت برای من Order یکی از بدترین بازی های عمرم تبدیل شد. تنها نکته مثبتش پلت آسون و سریعش بود.
آها گرفتم :D

به هر حال سلیقه هست دیگه، من پلی 4 ام رو از ایران زدم بیرون دادم رفت الان پشیمونم یه دلیلش همین اوردر هست که با اینکه 3 بار بازیش کردم اما بازم دوستش دارم و دلم میخواد بازیش کنم، عجب گرافیکی هنوزم بهترینه

• Like
Reactions: FERYGAMER
من که نویسنده بازی نیستم ولیکن
کل قضیه ابی و اوون و دختره(یا پسره) و اینا هیچ ارتباطی به لست اف اس نداشت واقعا ینی شما میتونستی یه دی ال سی بدی مثه کاری که تو uncharted lost legacy انجام داد و واقعا لذت بخش بود همین قضیه ابی اگر شما ی بازی مستقل میساختی خیلی از منتقدین امثال من حال میکردن باش ( منهای قضیه انتقام از جوئل که از اساس غلط بود)
ولی فرض بگیریم دراکمن به هر ترتیب میخواد میخواد جویل رو بکشه اوکی اگر شما ی بازی رو با محوریت الی و تامی که یک سفر انتقام جویانه برای گرفتن انتقام جویل بود از اساس اینقدر بد نمیشد ( حتی اگر آخر اون بازی هم تصمیمت بخشش بود ونه انتقام) چون که کاراکتر تامی هم شخصیتش در نسخه قبل پرداخته شده هم یاد اور جویل هم ارتباط عاطفی باش داریم
ولی بازی از اساس با رویکرد خاصی نوشته شده شما وقتی میری Co writer میاری که حتی نسخه یک رو بازی نکرده همچین چیزی تحویل میگیری
ولی اساسا نیازی به مرگ جوئل نبود باعث شد کل فرنچایز از بین بره ( برخلاف کاری که شاید سانتامونیکا میخواست با کریتوس بکنه و خدا رو شکر نکردن!)

مثلا یکی از ایده هایی که برای این نسخه متصورم اینه که
میشه بجای اینکه سه روز پشت سر هم الی و بعد سه روز ابی باشن
یک روز در میون ابی و الی پخش بشه
فک نکنم از نظر داستانی مشکلی براش بوجود بیاد فقط یه تنوعی داده میشه
در اصل دایرکتور کات همچین چیزی باید باشه نه اینایی که به اسم دایرکتور میدن :D
با تشکر :D

من که نویسنده بازی نیستم ولیکن
کل قضیه ابی و اوون و دختره(یا پسره) و اینا هیچ ارتباطی به لست اف اس نداشت واقعا ینی شما میتونستی یه دی ال سی بدی مثه کاری که تو uncharted lost legacy انجام داد و واقعا لذت بخش بود همین قضیه ابی اگر شما ی بازی مستقل میساختی خیلی از منتقدین امثال من حال میکردن باش ( منهای قضیه انتقام از جوئل که از اساس غلط بود)
ولی فرض بگیریم دراکمن به هر ترتیب میخواد میخواد جویل رو بکشه اوکی اگر شما ی بازی رو با محوریت الی و تامی که یک سفر انتقام جویانه برای گرفتن انتقام جویل بود از اساس اینقدر بد نمیشد ( حتی اگر آخر اون بازی هم تصمیمت بخشش بود ونه انتقام) چون که کاراکتر تامی هم شخصیتش در نسخه قبل پرداخته شده هم یاد اور جویل هم ارتباط عاطفی باش داریم
ولی بازی از اساس با رویکرد خاصی نوشته شده شما وقتی میری Co writer میاری که حتی نسخه یک رو بازی نکرده همچین چیزی تحویل میگیری
ولی اساسا نیازی به مرگ جوئل نبود باعث شد کل فرنچایز از بین بره ( برخلاف کاری که شاید سانتامونیکا میخواست با کریتوس بکنه و خدا رو شکر نکردن!)
اوکی ولی باز به نظرم همون حس لست 1 رو داشت این روایت
به نظرم خیلی روایت اصلی تازگی داشت

• Like
Reactions: aliasghar1378
سلام. با احتیاط پست هارو میخونم که یوقت اسپویل نشه چون دارم بازی رو برای اولین بار رو PC میرم و الان بعد از 15 ساعت رو درجه سختی Hard رسیدم به جاییکه Abby و Owen با هم س*س میکنند تو کشتی...

اوایل بازی، هی به خودم میگفتم خب این نسخه چی میتونه داشته باشه جز انتقام ؟ ولی هر چی جلوتر امدم سورپرایز شدم و واقعا بازی نظرم رو تغییر داد نسبت به خودش
حالا دوست دارم بازی تموم شد راجع بهش صحبت کنم و نظرات همه رو بخونم، ولی تا اینجا، بخصوص این چند ساعت اخیر از بازی، برای من هم TLOU 2 بهتر از 1 است.
از زیبایی های بازی اینکه پا به پای کرکتر تو محیط قدم میزنی یا بعضی اوقات در حال فرار هستی، میتونی کاملا اون تلاش برای بقا رو حس کنی؛ چی ساخته ناتی داگ!

لعنتی! منم اینجا بعد از اینکه ماسک رو از صورتش برداشت، یه نفس عمیق کشیدم... بازی رو سیو کردم و بعد از 1/5 ساعت بازی، اومدم بیرون. :D

Capture.PNG

فقط میتونم بگم شاهکاره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or