PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اون دختره ای که داره با PS vita بازی میکنه که بعد چاکش میدیم تو نسخه پلی استیشن هم داشت Hotline Miami بازی میکرد؟ :دی
tlou-ii_2025_04_21_00_49_49_975.jpg

نمیدونم اون دفعه دقت نکردم یا یادم رفته، این دفعه میگم چه صدای موزیک آشنایی میاد زوم کردم دیدم :دی انتظار داشتم Uncharted Golden Abyss باشه چون زیاد به پلی استیشن و آنچارتد رفرنس دادن تو این سری، جالب بود برام که بازی ترد پارتی گذاشتن.

بازی تموم شد و یه مستند 2 ساعته داره بازی که جالبه، مخصوصا حال دو ساعت رو ندارید،20 دقیقه تهش رو ببینید
دو نکته داره یکی اینکه زخم حرفها رو دل دراکمن و بقیه چجوری مونده و دومی برا خودتون که کرانچ چه بلایی سر سازنده ها نباشین
من تا دیروز نمیدونستم که سوشیما و لست تو فاصله یه ماه اومدن و شنیده بودم لیک شده ولیتاثیر لیک داستان گد زده بود به زندگی هم نویسنده و هم بازیگران
_________
بازی نسبت به ریمیک اول پیشرفت داشت تو همه ابعاد و همونطور که تو مستنده،ریلیز داخیشون تو 2018 بوده که تاخیر میخوره به 19 و با کووید میره 2020.
داستان بازی بسط جذابی داشت نسبت به یک، بزرگتر و پر جزییات تر شده، حضور SCARS و WOLF و اون حس قدرت طلبی قشنگ پیاده شده و درونمایه و خصوصیات انسان خودخواه رو خوب نشون دادن
گرافیک و صدا گذاری قشنگه و تو مستد نشون دادن چجوری ضبط شده
اما پایان بندی خودم دوست داشتم که با نجات ABBY و سوار قایق شدن تموم بشه ولی درسته دراکمن و مستندش بعد ساخت بازی حرف میزنن ولی منطقش جالبه، میگه آرزو داشتم که هکره تیکه پاره بشه و یاد لست افتادم و بعد الی ببخشید، خودم دوست داشتم الی نجنگه یا بکشه ولی طرح بخشش پس از خشم جالب بود، بنظرم ایده بازگشت به مزرعه و ترک کردن دینا هم قشنگ بود، داستان بازی واقعا قشنگ بود و کاراکترهاش شخصیت داشتن و این هجمه به داستانش نادرسته
کشتن جوئل هم واقعا جسورانه بود و خودش میگفت یه طرح از تامی دارم، بعید میدونم فکرش این باشه که تامی رو بفرسته دنبال ابی
نکته منفی هم باگ همراه که یه موقع الکی از کاور خارج میشه و گاهی هم توسط دشمنا دیده نمیشه،نسبت به ریمیک کمتر شده ولی هست.
مستندش رو ببینید، هم تو بازی هست و هم اینترنت، اونموقع میتونی یکسری از تصمیمات دراکمن رو درک کنی
9.5/10

بازی تموم شد و یه مستند 2 ساعته داره بازی که جالبه، مخصوصا حال دو ساعت رو ندارید،20 دقیقه تهش رو ببینید
دو نکته داره یکی اینکه زخم حرفها رو دل دراکمن و بقیه چجوری مونده و دومی برا خودتون که کرانچ چه بلایی سر سازنده ها نباشین
من تا دیروز نمیدونستم که سوشیما و لست تو فاصله یه ماه اومدن و شنیده بودم لیک شده ولیتاثیر لیک داستان گد زده بود به زندگی هم نویسنده و هم بازیگران
_________
بازی نسبت به ریمیک اول پیشرفت داشت تو همه ابعاد و همونطور که تو مستنده،ریلیز داخیشون تو 2018 بوده که تاخیر میخوره به 19 و با کووید میره 2020.
داستان بازی بسط جذابی داشت نسبت به یک، بزرگتر و پر جزییات تر شده، حضور SCARS و WOLF و اون حس قدرت طلبی قشنگ پیاده شده و درونمایه و خصوصیات انسان خودخواه رو خوب نشون دادن
گرافیک و صدا گذاری قشنگه و تو مستد نشون دادن چجوری ضبط شده
اما پایان بندی خودم دوست داشتم که با نجات ABBY و سوار قایق شدن تموم بشه ولی درسته دراکمن و مستندش بعد ساخت بازی حرف میزنن ولی منطقش جالبه، میگه آرزو داشتم که هکره تیکه پاره بشه و یاد لست افتادم و بعد الی ببخشید، خودم دوست داشتم الی نجنگه یا بکشه ولی طرح بخشش پس از خشم جالب بود، بنظرم ایده بازگشت به مزرعه و ترک کردن دینا هم قشنگ بود، داستان بازی واقعا قشنگ بود و کاراکترهاش شخصیت داشتن و این هجمه به داستانش نادرسته
کشتن جوئل هم واقعا جسورانه بود و خودش میگفت یه طرح از تامی دارم، بعید میدونم فکرش این باشه که تامی رو بفرسته دنبال ابی
نکته منفی هم باگ همراه که یه موقع الکی از کاور خارج میشه و گاهی هم توسط دشمنا دیده نمیشه،نسبت به ریمیک کمتر شده ولی هست.
مستندش رو ببینید، هم تو بازی هست و هم اینترنت، اونموقع میتونی یکسری از تصمیمات دراکمن رو درک کنی
9.5/10
مثل لست دو نخواهد آمد .

آخرت داستان سرایی در صنعت سرگرمی هستش

بلاخره منم این شاهکار رو تموم کردم و از پایانش مبهوت موندم.
اصلا فکر نمیکردم چنین غمی رو توی من به وجود بیاره و باعث بشه که از پایانش مبهوت بشم و با خودم بگم که این آخرش نبود و داستان ادامه داره.
اصلا نمیشه میزان بار و غمی که روی دوش الی هست رو بفهمی و خودت رو جای اون نذاری.
ای کاش که پایان شاد تری براشون وجود داشت. ولی حیف که آینده ما بازتاب تصمیمات ما هستش و بازی به خوبی نشون داد که هر چیزی بهایی داره و نمیشه بدون هیچ از دست دادنی به مقصود برسیم.
فکر نکنم به جز داستان و پایان رد دد ۲ بازی دیگه ای اینقدر من رو تحت تاثیر خودش قرار داده و توی شوک برده باشه. واقعا دست مریزاد میگم به تمام اعضای ناتی داگ با این شاهکاری که خلق کردن.

این رو قبلا گذاشته بودم و بد نیست به مناسبت انتشار بازی برای پی‌سی دوباره بذارمش.
یکی از بهترین ویدیوهای فن‌میدی هست که دیدم و ترکیبش با اون آهنگ عالی از آب در اومده.
کل بازی رو از اول تا آخر اسپویل می‌کنه و اگه بازی رو تموم نکردین، ویدیو رو نبینین.

این رو قبلا گذاشته بودم و بد نیست به مناسبت انتشار بازی برای پی‌سی دوباره بذارمش.
یکی از بهترین ویدیوهای فن‌میدی هست که دیدم و ترکیبش با اون آهنگ عالی از آب در اومده.
کل بازی رو از اول تا آخر اسپویل می‌کنه و اگه بازی رو تموم نکردین، ویدیو رو نبینین.

کلا بعد نسخه دوم موزیک ویدیو های فن مید خیلی خوبی ساخته شد. من علاوه بر اینی که شما گذاشتید از دو تا مورد زیر هم خیلی خوشم اومد و دانلودشون کردم نگه داشتم.

این پایینی رو الان هر چی گشتم دیگه تو یوتیوب پیداش نکردم. آپلودش کردم براتون.

Untitled - Easily share public links

دوستان فعلا دسترسی به PC ندارم و روی لپ تاپ نصب کردم راحت باز میشه ولی GPU روی 90 الی 99 هست
خواستم ببینم تنظیمات خاصی هست که بشه پایینش اورد یا اصلا با این حالت امنه بازی؟
اگه اکی نیس بذارم بمونه برای بعد

الان روی 1080 و با حالت مدیومه

لپ تاپ:
1050TI 4GB
Ram 16GB
CPU: 12700H

Screenshot (79).png

• Like
Reactions: Thundersky
دوستان فعلا دسترسی به PC ندارم و روی لپ تاپ نصب کردم راحت باز میشه ولی GPU روی 90 الی 99 هست

لپ تاپ:
1050TI 4GB
Ram 16GB
این الان نرم افزار nvidiaست که لاتنسی رو نشون میده؟

• Like
Reactions: Thundersky

لپ تاپ:
1050TI 4GB
Ram 16GB

View attachment 376844
اینکه طبیعی هست رو 99 هست gpu شما. چون بازی رو حالت frame unlocked داره اجرا میشه و گرافیک کل زورش رو میزنه تا جایی که بتونه براتون فریم ایجاد کنه. میتونید مثلا بازی رو روی 30 فریم قفل کنید. اگه تو تنظیمات بازی نمیشد از خود تنظیمات برنامه انویدیا یا با برنامه RTSS میتونید رو 30 فریم قفلش کنید.

من خودمم به نظرم اون بخش انتهايي بازى زياده كارى بود ولى همين حس زياده كارى بودنش باعث ميشد من بتونم بيخيال شدن الى رو درك كنم.
اون چند ساعت اضافه و سختيش واسه ما يجورايي بازتاب عذابى بود كه عطش انتقام توى كاركتر ها براشون ايجاد ميكرد.

من خودمم به نظرم اون بخش انتهايي بازى زياده كارى بود ولى همين حس زياده كارى بودنش باعث ميشد من بتونم بيخيال شدن الى رو درك كنم.
اون چند ساعت اضافه و سختيش واسه ما يجورايي بازتاب عذابى بود كه عطش انتقام توى كاركتر ها براشون ايجاد ميكرد.

اینو صرفا در جواب دکتر نمی نویسم ولی برای همه دوستانی میگم که میگن بخش اخر براشون اضافه بود

چند روز پیش یه جایی خوندم میگفت ادم ها تا یه پایانی رو بهش نرسن اون حس همیشه مثل خوره میفته به جون شون و نمی تونن ازش جدا بشن، دیدید صبح ها پا میشید یه اهنگی مغز تون رو سرویس میکنه، مغز شما اون اهنگ رو توی روز قبل تموم نشده حساب کرده سر همین تا وقتی گوش اش ندید یا اون اهنگ رو تموم نکنید همین طوری مغز رو می سابه

اینجا هم
باید اینو در نظر بگیرید که الی نتونست پرونده جوئل و ابی و انتقام رو ببنده در صورتی که شاید به خاطر زندگی جدیدش میخواست واقعا از خود جوئل و گذشته رها بشه اما واقعا نمیتونست، میخواست کار ابی رو تموم کنه تا رها بشه، ولی اخر بازی دید حتی با کشتن ابی هم نمیتونه کاری برای خودش بکنه، این دستای خودشه که باید رها بشه و ذهنش رو رها کنه، ابی مقصر نبود، هیچ کس مقصر نبود، حتی جوئل هم تقصیری نداشت فقط خودخواهی کرد اما واقعا مرگ الی هم کمکی به پیدا کردن واکسن شاید نمیکرد

یه چیزی که باز هم این جریان رو بیشتر نشون میده همونی هست که یهو الی پاشد برگشت رفت بیمارستان فایرفلای ها تا ببینه واقعا اونی که جوئل گفته درسته؟ الی واقعا نمیتونست پرونده اش رو تو مغرش ببنده سر همین رفت و فهمید و باز مجبور شد بهای فهمیدن رو با دوری از جوئل بده

هر چند شاید سکانس اخر نشون داد که الی بالاخره فهمید که باید بگذره، اون گیتار رو جا گذاشت، یعنی گذشته رو بالاخره تموم و رها کرد تا دیگه بهایی نپردازه
تامی بها پرداخت، دینا، اون دوست دینا، ابی و …

با اینی که بهش رسیدم باز به نظرم باید TLoU Part 2 رو یه سمبل و نشان فوق العاده از پرداخت و روایت داستان دونست

اینو صرفا در جواب دکتر نمی نویسم ولی برای همه دوستانی میگم که میگن بخش اخر براشون اضافه بود

چند روز پیش یه جایی خوندم میگفت ادم ها تا یه پایانی رو بهش نرسن اون حس همیشه مثل خوره میفته به جون شون و نمی تونن ازش جدا بشن، دیدید صبح ها پا میشید یه اهنگی مغز تون رو سرویس میکنه، مغز شما اون اهنگ رو توی روز قبل تموم نشده حساب کرده سر همین تا وقتی گوش اش ندید یا اون اهنگ رو تموم نکنید همین طوری مغز رو می سابه

اینجا هم
باید اینو در نظر بگیرید که الی نتونست پرونده جوئل و ابی و انتقام رو ببنده در صورتی که شاید به خاطر زندگی جدیدش میخواست واقعا از خود جوئل و گذشته رها بشه اما واقعا نمیتونست، میخواست کار ابی رو تموم کنه تا رها بشه، ولی اخر بازی دید حتی با کشتن ابی هم نمیتونه کاری برای خودش بکنه، این دستای خودشه که باید رها بشه و ذهنش رو رها کنه، ابی مقصر نبود، هیچ کس مقصر نبود، حتی جوئل هم تقصیری نداشت فقط خودخواهی کرد اما واقعا مرگ الی هم کمکی به پیدا کردن واکسن شاید نمیکرد

یه چیزی که باز هم این جریان رو بیشتر نشون میده همونی هست که یهو الی پاشد برگشت رفت بیمارستان فایرفلای ها تا ببینه واقعا اونی که جوئل گفته درسته؟ الی واقعا نمیتونست پرونده اش رو تو مغرش ببنده سر همین رفت و فهمید و باز مجبور شد بهای فهمیدن رو با دوری از جوئل بده

هر چند شاید سکانس اخر نشون داد که الی بالاخره فهمید که باید بگذره، اون گیتار رو جا گذاشت، یعنی گذشته رو بالاخره تموم و رها کرد تا دیگه بهایی نپردازه
تامی بها پرداخت، دینا، اون دوست دینا، ابی و …

با اینی که بهش رسیدم باز به نظرم باید TLoU Part 2 رو یه سمبل و نشان فوق العاده از پرداخت و روایت داستان دونست
احسنت، کاملا درسته👏👏👏

تبدیل گیتار جول و شلوار الی و دستبند دینا و کفشای جسی به نماد هر چیز ممکن در این کره خاکی و اهرم کردن یه سری دلنوشته برای بالا بردن پلات سمبل شده ی پارت تو در حد نمایشنامه های شکسپیر فقط و فقط در این تاپیک

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or