درود به دوستان عزیز
گفتم میون این همه بحث منم نظرمو بگم به عنوان یه PC Player
از لحاظ فنی بازی بسیار به نظرم بهینه هست ! و فشار متوسطی روی GPU و Cpu نسبت به شماره اول داره !
به شخصه همیشه سعی میکنم بازی رو به صورت Native بدون استفاده از تکنیک های DLSS و Frame generation روی حالت 2K با تنظیمات Ultra برم ، بازی نسبت به شماره 1 خیلی بهینه تر هستش ! و فریم 60 تا 70 ! و خیلی جاها تا 90 هم اوکی هستش !
درکل از لحاظ فنی نسبت به نسخه 1 یه سروگردن بهتره !
----------
اما برسیم به خود بازی ، من بازی رو روی PS4 Pro که در زمان عرضه هم بازی رو خریدم ، تجربه کردم ! بسیار بسیار لذت بردم ازش و 2 بار به اتمام رسوندم !
واقعا بازی از لحاظ گیم پلی ، داستان ، گرافیک ، صدا گذاری ، و عمق هیجان در طول بازی حس بی نظیری بود !
همون زمان انگار بازی از نسل آینده اومده بود ! و الانم با این همه ایرادی که بعضا مجلات ازش میگیرن ! باز هم نسبت به بازی های این نسل خیلی سرتر هستش !
الان که تقریبا وسطای بازی هستم ! اصلا حس تکراری بودن برام نداره !
شما حساب کن همسرم که زیاد اهل گیم و فضای این چنینی نیست ! محو این بازی شده ! و امکان نداره من بازی رو استارت کنم و اون کل کارای خونه بیخیال میشه و میشینه کنار من به تماشای بازی
به عنوان یه پلیر PC هیچ وقت علاقه نداشتم بازی روی پلتفرم دیگری عرضه بشه ! چون انحصاری های سونی تنها دلیل من برای خرید کنسول بود ! زمانی که در شُرف خرید PS5 بودم ! با اومدن اولین و دومین بازی از سونی برای PC واقعا از خرید کنسول پشیمون شدم ! و تصمیم برای ارتقای سیستم گرفتم !
طبعیتا هر چیزی لطف خودش رو داره !ولی بازم بسیار خوشحالم که الان تقریبا آرشیو سونی برای من به شخصه با اومدن عناوینش و آخرین عنوانش یعنی Lsst 2 حدودا 90 درصدش تکمیل شد !
و الانم در این نسل حتی نسل های آینده ! شاید دیگه نتونیم همچنین بازیهای درجه 1 رو ببینیم ! با توجه به اینکه هزینه ساخت بازیها به شدت بالا رفته و حتی بسیار بسیار زمان بر هستن ! شاید عمرمون دیگه جواب نده که بتونیم خیلی خیلی از این عناوین در صنعت گیم ببینیم !
پس تا میتونید از Last 1 , 2 نهایت لذت رو ببرید.