PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
یک چیزی این وسط وجود داره بهترین ها هیچ وقت با راحتی به دست نیومده چیزی که دوستان درکش نمیکنن .

همین الان ملت تو همین کشور خودمون از صبح تا شب مثل ... جون میکنه طرف دوتا یا سه تا کار داره یکیتون براش مهم نیست اون وقت ملت میشن مدافع حقوق اعضای ناتی داگ که مشخصا به همون اندازه که دارن سختی میکشن دارن حقوقشون هم میگیرن تازه بماند که وقتی شما میدونی استدیوی به دنبال کمال گرایی هستش درش کار کردن سخت مشخصا اگه تو خودت نمیبینی نباید انجا بمونی .

این بابا هم بعد اینکه بخاطر اینکه بهش انجازه ندادن در کنار کار کردن کتابش بفروشه رفته بیرون از استدیو حالا برای ما شده مدافع حقوق کارمندان و بی تلنت بودن بقیه اعضاء ؟ اگه براش مهم بوده این چیزا تا الان کجا بوده ؟

استدیوی بی تلنت بازی مثل TLOU2 میسازه خیلی جالبه این صحنه بازی تا الان هزار بار دیدم به این میگن سخت کوشی و تلاش اعضای ناتی داگ و دقت به جزئیات الان حاضرم شرط ببندم نصف ملت اینجا این صحنه متوجه نشدن تا الان تو تریلر اولیه .

View attachment 131875

جالبه با وجود جدا شدن 70 درصد انیماتور هاشون، و استخدام انیماتور های فیلم دارن همچین چیزی میسازن، فکر کنم دیگه از امروز استودیو ها یورش ببرن انیماتور های فیلم رو استخدام کنن....

آخرین ویرایش:
  • Smile
Reactions: only sony
جالبه با وجود جدا شدن 70 درصد انیماتور هاشون، و استخدام انیماتور های فیلم دارن همچین چیزی بسازن، فکر کنم دیگه از امروز استودیو یورش ببرن انیماتور های فیلم رو استخدام کنن....

مگه فرقی میکنه کی استخدام میکنن ؟ طرف کارش انیمیشن دیگه . :|

مشخصا اگه کسی کاری یاد نداشته باشه یا تجربه کاری مشابه نداشته باشه استخدام نمیشه .

این رفتار ها بچگونه مثل همون رفتای که چندین سال پیش تو ایران راه افتاد برای مدیرانی که داشتن تو فوتبال ایران میخوردن بعدش یکی امد بهتر بود یا داشت کارش میگرفت یک دفعه گفتن کسی که با شورت فوتبالی عکس نداشته باشه مدیریت فوتبالی نباید داشته باشه و ... .

عزیز من خودم تو حوزه کامپیوتر کار میکنم، از آدمای عادی و شرکتا پروژه میگیرم گهگاه. برای شرکت کوچیک و بزرگ کار کردم و کار تو شرکت معمولی و بزرگ و ... دیدم. اتفاقا اینکه کارا و پروژه و فیچر رو به ددلاین برسونیم خودش استرس شدیدی داره. من خودم تو همین یک سال گذشته بگم هر دو هفته اقلا دو سه شب بوده که نخوابیدم و 24یی پای پروژه ها بودم تا به ددلاین برسونم. همین یک ماه پیش من توی یک هفته شاید 20 ساعت نخوابیدم و تک تک ساعات بیداریم پای کد بودم. قطعا هر کسی میفهمه فشار کاری چیه. ولی موقعیت و جوی که موقع این ها پیش میاد قشنگ مسئلست!
جایی بودم که سر ددلاین به لیدر تیم گفتم عاقا من دوتا پروژه دیگه دارم و یا هرچی نمیتونم این دفه رو باشم. و طرف اوکی بوده و یکی دیگه بجای من روی اون پروژه کار کرده! جایی بودم که تیم بزرگ بوده و برای فیچر های سنگین تر حتی، حجم کاری کمتر میشد! و به طبعش استرس و ترس ددلاین! (ویرایش: اینجا اینو اضافه کنم که موقعی هم بوده که صاحب کارم بقدری الدنگ بوده که صرفا کارمو تحویل دادم و واقعا دعا میکردم طرف کارش به فنا بره. قطعا یک پروژه بزرگ و تمام کار های یک شرکت برای یک عضو کوچیک رزومه نیست. کسی نمیاد برای یک طراح مثلا گیمپلی بگه عه این روی بازی X بوده که داستانش اشغال بود؟ نگیریمش پس + این قضیه شکست پروژه که درمورد بازی ها مطرح میشه، جدای بحث موفقیت نقد ها، میتونه منظورش قسمت فروش هم باشه)
شما این حالتارو مقایسه کن با وقتی که طرف بگه تا کارتو تموم نکردی، حق نداری از شرکت بری بیرون! با اینکه ترس داشته باشی اخراجت کنن. قراردادتو تمدید نکنن. یا هرچیز دیگه! این حرف هایی که حق نداری از وضعیت توسعه و جو چیزی بگی، و ... (کاری نه به ND دارم و نه به هیچ شرکت دیگه ای مثل Coalition یا 343 یا bioware یا rockstar و ...) این کار واقعا ظالمانست
همه این شرکتا هم اکثرا اصلا مشکل مالی به نظر نمیاد داشته باشن! ND که بازیاش همتون میدونین چقدر خوب میفروشه! 343 با اسم هیلو قطعا وضع خوبی داره و یا rock star که اصلا نیاز به گفتن نداره!
همه اینا میتونن این پول رو خرج نیروی انسانی بیشتر کنن که با استرس کمتر و محیط سالم تر تو همین تایم کیفیت خوب تحویل بدن!

هیچکس منکر شاهکار بودن تمام کار های ND نمیشه. تو این دوران به نظر من بهترین استدیو نباشه قطعا تو دوتای برتر هست (از نظر خروجی). ولی حرف اصلی من درمورد کرانچ و وضعیت کاریه حالا چه توی 343 و کوآلیشن ما برده داری نوین رو ببینیم یا چه توی ND و چه Rockstar.

در مورد p.s شما: شما تا وقتی انتظار داشته باشی دنیا با یک بشکن بهشت بشه، وضع همین میمونه.
شرمنده اخلاق ورزشیت، من نمیتونم بگم "60 دلارو بگیرین، فلانجای متزلزلتون، بازی منو بدین بازی کنم"...
واو به واو حرفاتو قبول دارم . این حرف هایی که زدی حرف های من و همه انسان های روی زمین هست . کلا سختی کار چیز خوبی نیست ادمو اذیت می کنه . ولی شما راه حلی ارائه ندادی بازم ! راه حل شما چیه واسه اون فروشنده هایی اروپایی که یک ماه قبل و بعد از کریسمس پدرشون در میاد ؟ راه حلی برای کسایی که دارن برای گوشی موبایلی که دستته و کامپیوتری که استفاده می‌کنی سخت کار می‌کنن ؟ شما می گی شرمنده ای و اخلاق ورزشکاریت راضی نیست ۶۰ دلار بدی و به بچه های nd فشار بیاد. خیلی هم‌عالی ، این دیدتو گسترش بده تو همه چیز ، همین الان موبایلتو چه اپل چه هواوی چه سامسونگ و ... بذار کنار ، کلی فیلم و سریال و نرم افزار و ... هم که روزمره داری استفاده می کنی بهت لیست می دم همه سختی کار بهشون خورده اونارم بذار کنار ، از همشون گلایه داشته باش . من نمی خوام با یه بشکن دنیا گلستان بشه . من می خوام دلت واسه همه بسوزه کسایی که خیلی جلوتر از اینا تو صف هستن ! اینا که یه مشت برنامه نویس هستن با چند ساعت اضافه کاری ، خیلی ادم‌های متخصص و مهندس تو دنیا دارن جونشونو از دست می دن سر فشار کاری ، اونا تو اولویت هستن بریم سراغ اونا فعلا ! چرا یه سری افراد خاص که اتفاقا همه هم اکثرا ایکس باکس پلیر هستن ، شما و چند تای دیگرو نمی‌گم ! اینقدر دنبال بولد کردن این داستان هستن ؟ شما علتشو می دونی ؟

مگه فرقی میکنه کی استخدام میکنن ؟ طرف کارش انیمیشن دیگه . :|

مشخصا اگه کسی کاری یاد نداشته باشه یا تجربه کاری مشابه نداشته باشه استخدام نمیشه .

این رفتار ها بچگونه مثل همون رفتای که چندین سال پیش تو ایران راه افتاد برای مدیرانی که داشتن تو فوتبال ایران میخوردن بعدش یکی امد بهتر بود یا داشت کارش میگرفت یک دفعه گفتن کسی که با شورت فوتبالی عکس نداشته باشه مدیریت فوتبالی نباید داشته باشه و ... .
این حرف من که نیست، همون طور که نیل گفت دارن با بهترین ها کار میکنن و نتیجه کارشون هم مشهوده، حرف جاناتان کوپر، که میخواد بگه ناتی داگ بعد رفتن یا اخراج ما، مجبور شده بره چند تا اماتور(تو بازی سازی) بیاره، و کسی رو پیدا نکردن جای ما بیارن و توصیه میکنه کسی هم نره ناتی داگ کار کنه... دیگه قضاوت همچین کسی با دوستان،
.........

اما داشتم کامنت ها رو میخوندم، چشمم به یه کامنت خورد، واقعا ناراحت کننده و نا امید کننده بود، این همه هیت، نفرت انگیزه

131896

وقتی خود نیل داره این همه کار میکنه و به خودش فشار میاره تا بهترین کارش رو ارائه بده، آدم احمقیم پیدا میشه به جای بودن همچین آدمایی سپاسگذار باشه، به جاش میاد همچین چرندیاتی میگه....

حالا چیزی که به نیل انرژی داده چی بوده=((

131897

به هر حال نیل حالا یا به خاطر محتوی بازیهاش، یا به سرعت به جایی رسید که کسایی که 40 کیلومتر استاد پشت اسامی‌شون میبندن نتونستن برسن مورد هیت واقع میشه،
کافیه کوچک ترین خبری از ایشون یا ناتی داگ بیاد تا تبدیل به کمپین ترول و هیت بشه.

واو به واو حرفاتو قبول دارم . این حرف هایی که زدی حرف های من و همه انسان های روی زمین هست . کلا سختی کار چیز خوبی نیست ادمو اذیت می کنه . ولی شما راه حلی ارائه ندادی بازم ! راه حل شما چیه واسه اون فروشنده هایی اروپایی که یک ماه قبل و بعد از کریسمس پدرشون در میاد ؟ راه حلی برای کسایی که دارن برای گوشی موبایلی که دستته و کامپیوتری که استفاده می‌کنی سخت کار می‌کنن ؟ شما می گی شرمنده ای و اخلاق ورزشکاریت راضی نیست ۶۰ دلار بدی و به بچه های nd فشار بیاد. خیلی هم‌عالی ، این دیدتو گسترش بده تو همه چیز ، همین الان موبایلتو چه اپل چه هواوی چه سامسونگ و ... بذار کنار ، کلی فیلم و سریال و نرم افزار و ... هم که روزمره داری استفاده می کنی بهت لیست می دم همه سختی کار بهشون خورده اونارم بذار کنار ، از همشون گلایه داشته باش . من نمی خوام با یه بشکن دنیا گلستان بشه . من می خوام دلت واسه همه بسوزه کسایی که خیلی جلوتر از اینا تو صف هستن ! اینا که یه مشت برنامه نویس هستن با چند ساعت اضافه کاری ، خیلی ادم‌های متخصص و مهندس تو دنیا دارن جونشونو از دست می دن سر فشار کاری ، اونا تو اولویت هستن بریم سراغ اونا فعلا ! چرا یه سری افراد خاص که اتفاقا همه هم اکثرا ایکس باکس پلیر هستن ، شما و چند تای دیگرو نمی‌گم ! اینقدر دنبال بولد کردن این داستان هستن ؟ شما علتشو می دونی ؟

اول از همه جواب حرف آخرتو بدم، در هر لحظه، هر کسی هست که بخاد از موقعیت استفاده کنه. ولی این مسئله برای هر دو جبهه پیش اومده. مخصوصا سمت ماکرو و 343 و کوالیشن که زودتر اصلن بحثش پیش اومد و خب حد اقل از نظر تئوری سعی بر بهبودش کردن ولی مسیله ND خیلی شدید شده و چند بار پیش اومده بحثش و واقعا شهرت بدی پیدا کرده تو این قضیه. شما دوست عزیز همین قضایا سر بایوور و ندررلم هم پیش اومده که میتونی بری بخونی واکنشای مردمو. قضیه بولد هست کلا!

بعدم عزیز کلا از هر سمتی باید هر صنف سعی بر بهبود قسمت خودش کنه. من خودم تو این زمینه کار کردم بهتر از فرد عادی دیدم و میتونم تصمیم بگیرم (چند راهکار، مثل نیروی انسانی بیشتر که گفتم بالا، مثل فضای بهتر و صمیمانه تر، مثل خیلی چیزای دیگه. مثلا تو تاپیک بقل خوندم کوآلیشن از هوش مصنوعی آژور استفاده کرده و یا ...). دلیل نمیشه بگم چون برای فلان فرد با کار B راه چاره پیدا نمیکنم پس اوکیه این کار A کرانچ کنن...

+ بنده نگفتم 60 دلار نمیدم به اینا :D اون جملم بعد انسانی و نادیده گرفتن افراد سازنده ـش مهم بود :D پارت 2 رو اگر مشکلی پیش نیاد day one میخرم و فکر کنم بعد آرکهام نایت اولین بازی خواهد بود که اینکارو میخوام بکنم.

جوری یسری راجب کرانچ بحث میکنن ادم فکر میکنه داریم راجب برده داری و بیگاری کشیدن از ادم ها حرف میزنیم.

کار تو شرکت درجه یک شاخصه های خودشو داره.
هر کودوم از عزیزان اعتراض دارن یا میدونن جای بهتری با شرایط بهتری هست میتونن nd رو ترک کنن و برن همون جا.
خیلی خنده داره این بحث ها و نارضایتی از شرایط کار تو یکی از بمب ترین شرکت های بازیسازی!
سابقه و اعتبار کاری که بدست میاد مدیون همین تلاش اضافه بوده همیشه.

اول از همه جواب حرف آخرتو بدم، در هر لحظه، هر کسی هست که بخاد از موقعیت استفاده کنه. ولی این مسئله برای هر دو جبهه پیش اومده. مخصوصا سمت ماکرو و 343 و کوالیشن که زودتر اصلن بحثش پیش اومد و خب حد اقل از نظر تئوری سعی بر بهبودش کردن ولی مسیله ND خیلی شدید شده و چند بار پیش اومده بحثش و واقعا شهرت بدی پیدا کرده تو این قضیه. شما دوست عزیز همین قضایا سر بایوور و ندررلم هم پیش اومده که میتونی بری بخونی واکنشای مردمو. قضیه بولد هست کلا!

بعدم عزیز کلا از هر سمتی باید هر صنف سعی بر بهبود قسمت خودش کنه. من خودم تو این زمینه کار کردم بهتر از فرد عادی دیدم و میتونم تصمیم بگیرم (چند راهکار، مثل نیروی انسانی بیشتر که گفتم بالا، مثل فضای بهتر و صمیمانه تر، مثل خیلی چیزای دیگه. مثلا تو تاپیک بقل خوندم کوآلیشن از هوش مصنوعی آژور استفاده کرده و یا ...). دلیل نمیشه بگم چون برای فلان فرد با کار B راه چاره پیدا نمیکنم پس اوکیه این کار A کرانچ کنن...

+ بنده نگفتم 60 دلار نمیدم به اینا :D اون جملم بعد انسانی و نادیده گرفتن افراد سازنده ـش مهم بود :D پارت 2 رو اگر مشکلی پیش نیاد day one میخرم و فکر کنم بعد آرکهام نایت اولین بازی خواهد بود که اینکارو میخوام بکنم.
من مگه کار اونوریارو تایید کردم ؟ اون سمتم اگه اغراق بیش از حد صورت بگیره من می گم اشتباهه ، ولی چیزی که شما در نظر نمی گیری و خیلی مهمه محصول نهایی کار هست . اگر در استودیو های مایکروسافت کرانچ هم صورت می گیره و این وضع و اوضاع بازیاشون هست که قضیه خیلی خنده داره ! ND اگرم کرانچی صورت داده لااقل محصولی رو بیرون می ده که ۹۰ درصد شرکت های بازی سازی دنیا انگشت به دهن می مونن ! نه اینکه مثل استودیو های مایکرو یه فرنچایز موفق از فلان شرکت تحویل بگیره و بعد از کرانچ ! یه محصول ضعیف تر نسبت به قبلش هم‌تحویل بده !! اونوقت دیگه از خنده دارم خنده دار تر می شه داستان . به قول نیما اگه امروز همه عاشق ip های این شرکت شدیم دلیلش قطعا کار و تلاش بیش از حد یه سری از افراد بوده . و همونطور که می بینی خیلی هاشون حتی با عشق و علاقه این فشارو تحمل می‌کنن . همون چیزی که قبلا راجع بهش صحبت کردم و بحث کار هنری . در نهایت واقعا به نظر من این تاپیک بیش از حد منحرف شده و بحث بیشتر در این زمینه از حوصله این تاپیک قطعا خارجه .

موفق باشیم

خدایی از حق نگذریم حملات غیر منطقی به ناتی داگ تو این سالها زیاد بوده..
زمان لست اول بحث خشونت بود..
بعدش بحث امی واسه انچ ۴ پیش اومد..
بعدش اون تریلر معرفی بازی و دانگرید و این صحبتها..
بعدش بحث آزار جسمی-جنسی اون کارمند پیش اومد..
این اواخر دفاع از حقوق سگها توی لست ۲ ...
حالا هم کرانچ..
اصلا هم نمیدونم چقدرش درسته اما مطمئنا همش درست نیست
مطمئنم برای GTA 6 هم از این بازیا زیاد در میارن رسانه ها ..
با برده داری نوین همگی مخالفیم از طرفی هم میگم اگر کرانچ اینطور پیش بره استودیو ها خالی میشه از نخبه بعدش ضررش میره تو چشم صنعت گیم..
تهشم میگم اگر کرانچ نباشه شاید کیفیت و جزئیات بازیها اینی که تو ناتی داگ و راکستار و سی دی پراجکت میبینیم دیگه نخواهد بود
همین توییت اخر نیل دراکمن دقت کنید چقدر داره به بحث انیمیشنها میباله معلومه خیلی دهنشون سرویس شده سر این قضیه(با این توییت دراکمن خوبیش حداقل واسه من این بود که خیالم راحته اون انیمیشنها که تو تریلر E3 دیدیم احتمال زیاد تو بازی نهایی هم میبینیم )
هزینه زمان ساخت بازیها هم خیلی بالا رفته از طرفی همگی وقتی یه بازی تریپل A درست حسابی با کلی جزییات میاد که استاندارد تعیین میکنه کلی بهش عادت میکنیم،ولی بعدش وقتی یه بازی شبیه اون میاد و اون جزئیات رو نداشته باشه همگی میخوره تو ذوقمون( مثل تجربه دیزگان بعد از RDR2 برای من در جزئیات محیط)
خلاصه امیدوارم تهش ختم به خیر بشه

آخرین ویرایش:
دوستان با این وضعیت پیش امده ،امکان داره دوباره بازی تاخیر بخوره؟اکران فیلم ها که داره پشت سرهم تاخیر میخوره،امیدوارم حداقل این تاخیر نخوره

دوستان با این وضعیت پیش امده ،امکان داره دوباره بازی تاخیر بخوره؟اکران فیلم ها که داره پشت سرهم تاخیر میخوره،امیدوارم حداقل این تاخیر نخوره
نه تنها این، بلکه امکان داره نسل نه حتی تا یک سال هم تاخیر بخوره.تمام مسابقات ورزشی مهم دنیا و لیگ ها لغو شدن اکثر سینماها لغو شدن کلی جا قرنطینه شده.تا زمان ساخت واکسن و دارو امکان همه چیز هست

نه تنها این، بلکه امکان داره نسل نه حتی تا یک سال هم تاخیر بخوره.تمام مسابقات ورزشی مهم دنیا و لیگ ها لغو شدن اکثر سینماها لغو شدن کلی جا قرنطینه شده.تا زمان ساخت واکسن و دارو امکان همه چیز هست
بازی موعد اعلام شده ریلیز میشه

اکران فیلم بخاطر اینه که باعث تجمع میشه
ریلیز بازی که کاری به تجمع نداره
نگران نباشید بازی تاخیر نمیخوره

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or