PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
بیش از یک نسل فاصله هست بین تریلر e3 با دمویی که امروز منتشر شد
?Are you Fucking Kidding Me
بازی دقیقا همونه
تو داری تو دوتا نورپردازی مختلف گرافیک بازی رو میسنجی
انیمیشن های داج کردن بازی دقیقا همونه فقط داستان اینجاس تو نمایش های امروز ندیدیم
تو تریلر گیم پلی دیروز هم نشون دادن که بعد از داج کردن اگه حمله کنی و سلاحی نداشته باشی میتونی سلاح طرف رو ازش بگیری
تو زمینه گرافیک امکان نداره بازی بهترین گرافیک نسل نباشه فقط یه نگاه بنداز به انچارتد 4 ببین چه غول گرافیکی بود حالا تصور کن گرافیک انچارتد 4 در مقابل این شوخی باشه

وقتی کلا دو تا کامنت دادی تو این تاپیک که هر جفتش برحسب چرندیاته، حداقل بگو روی کدوم بخشش! شکسته نفسی نکن دو نسل !! باز بازی میاد ، روسیاهیش میمونه برای .....
دیگه به چشمای خودمم نمیتونم اعتماد کنم؟
گرافیک تریلر e3 مشخصا فاصله زیادی داره با چیزی که امروز دیدم اگه کسی کورم باشه تشخیص میده
دیگه از سن من گذشته بخوام هیتر باشم
مگه من بدم میاد بازی شاهکار باشه ولی مشخصه چیزی که امروز دیدم از لحاظ گرافیک فاصله زیادی با تریلر قبلی گیم پلی داره حتی انیمیشنها هم کمی ضعیفتر از تریلر قبلیه

تو ویدیو Inside the Demo از اون تیکه که میگن بعضی از سوراخ سمبه ها با اینکه به نظر نمیاد قابل رفتن باشن، ولی میشه Squeeze بشی از توشون بری خیلی لذت بردم. امیدوارم این نوع ویژگی ها تو نسل آینده Staple باشن.

• Like
Reactions: killzone1988
دیگه به چشمای خودمم نمیتونم اعتماد کنم؟
گرافیک تریلر e3 مشخصا فاصله زیادی داره با چیزی که امروز دیدم اگه کسی کورم باشه تشخیص میده
دیگه از سن من گذشته بخوام هیتر باشم
مگه من بدم میاد بازی شاهکار باشه ولی مشخصه چیزی که امروز دیدم از لحاظ گرافیک فاصله زیادی با تریلر قبلی گیم پلی داره حتی انیمیشنها هم کمی ضعیفتر از تریلر قبلیه
فاصله زیاد :))
یاد اسپایدرمن افتادم که به چاله اب گیر داده بودن

بازی دقیقا همونه
تو داری تو دوتا نورپردازی مختلف گرافیک بازی رو میسنجی
انیمیشن های داج کردن بازی دقیقا همونه فقط داستان اینجاس تو نمایش های امروز ندیدیم
تو تریلر گیم پلی دیروز هم نشون دادن که بعد از داج کردن اگه حمله کنی و سلاحی نداشته باشی میتونی سلاح طرف رو ازش بگیری
تو زمینه گرافیک امکان نداره بازی بهترین گرافیک نسل نباشه فقط یه نگاه بنداز به انچارتد 4 ببین چه غول گرافیکی بود حالا تصور کن گرافیک انچارتد 4 در مقابل این شوخی باشه

منم اول همین فکر رو کردم ولی تریلر e3 چیز دیگه ای میگه، هر ثانیه اش رو که میخوای بگو تا بزارم اینجا برا مقایسه

گرافیکش جای حرف نمیزاره عالیه هوش مصنوعی بازی هم کاملا رو به جلو هست و جالبه یکجا الی یک گاز انبری میندازه اون دشمن آتیش میگیره ولی اون یکی که تو اتاقه مثل هویج نمیاد سمت آتیش و بیرون وایمیسته

منم اول همین فکر رو کردم ولی تریلر e3 چیز دیگه ای میگه، هر ثانیه اش رو که میخوای بگو تا بزارم اینجا برا مقایسه
حالا دانگرید ندیدی تا حالا برو تریلر E3 بازی Anthem ببین مغزت سوت می‌کشه چی میبینی چی پیاده شده همین الان شما این گرافیکی در بالاترین سطحه

من کاری به گرافیک ندارم چون تا خود بازی نیاد محیط ها و زمان مشابه رو خودت نبینی نه میشه نظر داد، نه کسی که با مدرک هم راضی نمیشه رو بشه راضی کرد!

اما در مورد جزییات بازی ! نه تنها تمام مواردی که تو نمایش e3 بود تو بازی هست، بلکه کلی چیز جدید هم اضافه شده که تو اون نمایش نبود ، مثل تیر اندازی از بغل فک بر انداز !

• Like
Reactions: s.snake2
دقیقا ارزش ناتی داگ و راکستار در اینه که جفتشون برای کوچکترین جزییات انیمیشن تعریف میکنن و موشن کپچر میکنن تو رد دد 2 برای بیضه اسب هم انیمیشن درست شده بود اینجا اونجا که الی به شیشه میزنه همین چیزهای کوچک و جزییات ارزش کار چندبرابر بالا میبره

حالا دانگرید ندیدی تا حالا برو تریلر E3 بازی Anthem ببین مغزت سوت می‌کشه چی میبینی چی پیاده شده همین الان شما این گرافیکی در بالاترین سطحه
البته نباید گرافیک بازیهای شرکت ناتی رو با هیچ بازی دیگه ای مقایسه کنیم چون تجربه نشون داده موقع انتشار حتی تا چند سال بالاترین جایگاه رو بین بازیها دارن آنتم روز اولم معلوم بود اون گرافیک شدنی نیست ولی از استدیوی فرست پارتی سونی دیگه توقع همچین کاری نداریم البته باید از تجربه کیلزون2 و موتواستروم درس میگرفتن. امیدوارم همچین اتفاقی در مورد the last of us نیوفته

من از هفته ی گذشته در حال انجام یک بازی بودم ( اسم نمیارم :D ) و هنوز تموم نشده ( آخراشم ) ... جالبه از سه شنبه شب با دیدن تریلر و بعدش هم ویدیوهای امروز کلا انگیزمو برای ادامه دادن و تموم کردن اون بازی از دست دادم و دیدن ویدیوهای TLOU II واقعا برام جذابتره !
حالا حساب کنید بازی کردن TLOU II چه بلایی سرمون میاره ... خوبیش اینه که طی مدت کوتاهی نسل بعد شروع میشه و میتونه انگیزه ی دوباره ایجاد کنه ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or