PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
اینم نظر این آقا قبل از تجربه گیم پلی TLOU 2 :D

دیگه خودتون ببنید TLOU 2 چه هویلایی بوده که نظر اینو اینجوری تغییر داده :D

البته گرگ میلر همیشه با بازی های ناتی داگ بشدت حال میکرده تا زمانی هم که تو IGN بود سه تا 10 به بازی های داگ داد بعد از رفتنش نمره UC4 رو 8 دادن. نمیخوام بگم فنه و نمره الکی میده مسلما خبرنگار حرفه ای هست و خودشو وارد این داستانا نمیکنه فقط میگم قطعا سلیقش به بازیهای داگ میخوره در نتیجه خیلی زود نمیشه قضاوت کرد و هنوز 2020 نشده پرونده ی گوتیشو بست. چه بسا سال دیگه اصلا گوتی هیچکدوم از این دوبازی نبودن

• Like
Reactions: s.snake2 and vaan 2
ینی نبودن MP تو یه بازی، اونم تو این سبک مثلا خیلی کمر شکن بوده !؟ یجوری حرف میرنین که انگاری COD مولتی نذاشته و دارین تعجب میکنین که اون موقع بله حق با شما می بود! بگذره این 5 ماه ازش لذت ببریم :*

DFSHINNOK7
داداش اگه تونستی easy alies هم بزار مرسی

چون خودم اخیرا زیاد با کانتنت شون حال نمیکردم، گفتم شاید بقیه هم همین حس رو داشته باشن که اشتباه میکردم.

شرمنده دوستان، اضافه شد.

ویدیو جدید Inside the Demo با کیفیت 1440p اضافه شد.

کلیک کنید

عاقا مصاحبه سازندگانو دیدم که خودشون پخش کردن... خیلی خوبه!
یک نکته مهمش اینه که برای معرفی infected های جدید گفت one of new :D
همینطورم اون stalker ها هم خیلی خفن بودن. یچیز بین رانر و کلیکرن ولی یجور میان جلو که تبدیل به مینی باس میشن! (چنتا داج و شلیک :D الترا مینی باس :D )
بازم به نظرم مدل های خفن تر معرفی می کنن :D

عاقا قبل اینکه الکی ایگنور کنیم و فن بازی ببینیم، گرافیک بازی فوق العادست. واقعا عالیه. ولی واقعا به نظرم نورپردازی و تکسچر و مدل بعضی کاراکترا با اون دموی 2018 متفاوت بود...

ازین لینک استفاده کن داداش

اول که از در میره تو فکر کردم باگه ، چون تصویر بعد رو که ببینید در تخته کاری شده !! یه کم فکر کردم ، تخته ها با حمله رانره ریختن جلو در !!

البته اینا فیکه ، تو نسخه نهایی که عمرا باشه ، دانگرید که نگو، مولتی پلیر هم ندارن بی ارزه ها، کرانچ هم که داشتن ، نیل دراکمن هم که با دایورسیتی می‌خواسته خود نمایی کنه !!!

جدا یادتون باشه با فن های این بازی چی کار کردید! سه سال تمام ثانیه به ثانیه اش راهپیمایی کردید و رژه رفتید!

آخرین ویرایش:
البته گرگ میلر همیشه با بازی های ناتی داگ بشدت حال میکرده تا زمانی هم که تو IGN بود سه تا 10 به بازی های داگ داد بعد از رفتنش نمره UC4 رو 8 دادن. نمیخوام بگم فنه و نمره الکی میده مسلما خبرنگار حرفه ای هست و خودشو وارد این داستانا نمیکنه فقط میگم قطعا سلیقش به بازیهای داگ میخوره در نتیجه خیلی زود نمیشه قضاوت کرد و هنوز 2020 نشده پرونده ی گوتیشو بست. چه بسا سال دیگه اصلا گوتی هیچکدوم از این دوبازی نبودن
فقط منتقد U3 بود که 10 داد منتقد TLOU یکی دیگه بود که 10 داده بود , U2 هم که 9.5 شده بود
U4 هم 9 دادن 8 ندادن :D کلا اشتباه گفتی همرو

فقط منتقد U3 بود که 10 داد منتقد TLOU یکی دیگه بود که 10 داده بود , U2 هم که 9.5 شده بود
U4 هم 9 دادن 8 ندادن :D کلا اشتباه گفتی همرو
حالا اون دو تا رو چک میکنم ولی مطمئنم UC4 رو اون دختره منتقدشون 8 داد که اگر یادت باشه به توم ریدر 9 داده بود که سر و صدای همه درومد شاید بعدا عوض کردن نمرشونو
در مورد IGN داریم صحبت میکنیما اشتباه که نگرفتی؟

حالا اون دو تا رو چک میکنم ولی مطمئنم UC4 رو اون دختره منتقدشون 8 داد که اگر یادت باشه به توم ریدر 9 داده بود که سر و صدای همه درومد شاید بعدا عوض کردن نمرشونو
در مورد IGN داریم صحبت میکنیما اشتباه که نگرفتی؟
نه من تک تک نقدهاشونو یادمه خیالت راحت
برو چک کن چون 9 داده :D TR رو 9.3 داده بود برا همین مسخرش میکردن که البته مسخره کردن هم داشت :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or