PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
تفاوت بین ps4 و PC که خیلی زیاده

اما بین ps5 و PC کمه
دلیلشم اینه این سیاست سونی هست همیشه که اونقدری تفاوت ایجاد نمیکنه که کنسول خودش رو خراب کنه
اگه تفاوت رو تو رزولوشن و فریم آنلاک ببینی که خب آره تفاوت زیاده اما خب این اصلا ربطی به سازنده نداره و صرفا رو پی سی دستت بازه اینارو ببری بالاتر طبیعتا تجربه خیلی بهتریم میده با این رزولوشن و فریم ریت.

منظورم این بود که اینا اسم ریمستر روش گذاشتن ولی نه تکنیک خفن گرافیکیی اضافه شده که گرافیک یکی دو لول ببره بالاتر نه تکسچرا اختلاف خفنی داشته که بگی نسل 9 ـی شده، صرفا یک آپدیتی رو که باید همون اوایل نسل میدادن رو به اسم ریمستر دادن بیرون.

درود،

بهتر نیست از اول انتشار رو پی سی تاپیک مشکلات سخت افزاری زده بشه که هم بحث های سخت افزاری پی سی طبقه بندی بشند و دسترسی بهشون ازاد و راحت باشه، هم تاپیک اصلی بازی بعد 7 8 سال بحث در مورد خود بازی، منحرف به بحث های سخت افزاری نشه؟

مثل هر بازی مهم دیگری که رو پی سی میاد و تاپیک مشکلات سخت افزاری داره، نمیدونم چرا همیشه با یک تاخیر اون تاپیک برای بازی های پلی استیشن ایجاد میشه و همینم همیشه چند صفحه مسیر تاپیک رو منحرف میکنه...

درود،

بهتر نیست از اول انتشار رو پی سی تاپیک مشکلات سخت افزاری زده بشه که هم بحث های سخت افزاری پی سی طبقه بندی بشند و دسترسی بهشون ازاد و راحت باشه، هم تاپیک اصلی بازی بعد 7 8 سال بحث در مورد خود بازی، منحرف به بحث های سخت افزاری نشه؟

مثل هر بازی مهم دیگری که رو پی سی میاد و تاپیک مشکلات سخت افزاری داره، نمیدونم چرا همیشه با یک تاخیر اون تاپیک برای بازی های پلی استیشن ایجاد میشه و همینم همیشه چند صفحه مسیر تاپیک رو منحرف میکنه...
درود
تاپیکشو که همون روز دوستان زدن ولی بعضی از عزیزان حواسشون به اون تاپیک نیست و همینجا بحث میکنن!
The Last of Us part II PC performance

درود،

حرفت کاملا درسته ولی خب مواردی مثل تفاوت نسخه PC/PS4/PS5 یا اینکه سطح ریمستری که انجام دادن چیه...
بازی کجاها افت فریم داره ، رزولوشن و... چطوره و کلا از لحاظ فنی بازی چطور اجرا میشه که جزو بحثهای اصلیه که باید تو تاپیک خود بازی بحث بشه.

مگه خود بازیهای پلی استیشن که تو انتشار احیانا مشکل پرفورمنس ، آنلاین نشدن ، باگ و... دارن تاپیک جدا برای مشکلات سخت افزاری دارن؟

اون تاپیکی که تو بخش مشکلات میزنیم بیشتر در مورد مشکلات اجرایی بازی ،کرک ، نصب آپدیتهای نسخه کرک شده ، سوالهای فنی در مورد کارت گرافیک/CPU و... یا لینکهای دانلود و غیرست که تو تاپیک رسمی بازی درست نیست که پیگیری بشن بیشتر کاربرد داره.

این نوع بحثها تو صفحات اول تاپیکهای همه بازیهایی که به تازگی منتشر میشن وجود داره و خب این بازی هم به تازگی روی PC منتشر شده.
نمیشه که چون تاپیک برای چندسال پیشه به این موارد نپرداخت.
ولی خداییش اسم اینو نباید Remaster میذاشتن.

من قدیم رو PS4 بیس تموم کردمش الان دوباره رو پی سی رفتم سراغش تا با گرافیک بهتر و 60 فریم یک دور دیگه تموم کنم اما خیلی فرقی بین PS4 و PC نمیبینم با اینکه روی بالاترین تنظیمات بازی میکنم.
تنها فرق واضحی که حس میکنم رزولوشن و فریم ریت هست که خب اونم حداقل رو پی سی ربطی به ریمستر بودنش نداره و همون نسخه بیس PS4 ـم پورت میکردن بازم نتیجه مشابه همین میشد.

یکی دوتا مقایسه هم نگاه کردم واقعا اختلاف بین PS4 و PS5 و PC خیلی کمه.
انتظار داشتم حداقل تکسچرا 4k میشد چون بیس گرافیک بازی معرکس فقط محدودیت سخت افزاری نسل 8 تو زمینه تکسچرا خیلی خودشو نشون میده و با اینکه انگار کمی تکسچرا کیفیتش بهتر شده اما هنوز بعضی جاها مشخصه کیفیت پایینه و نسل 9 ـی نیست.
کمی صبر کنی مادهاش به زودی میان.
نسخه قبلی یک ماد داشت که استاتر/کرش و... رو خیلی کم میکرد.
احتمالا اگه خود استودیو با آپدیت فیکسش نکنه با اون ماد میشه.
=======

کلا هر چی از ناتی داگ برای کامپیوتر اومده ، سنگین بوده . انگار موتور بازیسازیشون روی کامپیوتر پرفکت در نمیاد .

سونی از همه استدیو هاش برای کامپیوتر بازی پورت کرده ولی ناتی داگ یکجوریه در کل

View attachment 374261
The Last of Us Part 2 : Intergalactic
بهترین کامبت سوم شخص بین همه بازیها:x

من رو Hard گذاشتم حس میکنم سرعت نشونه گیری من کمتر از دشمناست.
ینی من تا کراس هیرم میاد رو تصویر اون میزنه.

بهترین کامبت سوم شخص بین همه بازیها:x

من رو Hard گذاشتم حس میکنم سرعت نشونه گیری من کمتر از دشمناست.
ینی من تا کراس هیرم میاد رو تصویر اون میزنه.
اگر اسلحه شون بالا باشه و نشونه گیری کرده باشن تا از کاور بیای بیرون میزنن نامردا ولی واقعا کامبت بازی لذت بخش هست بخصوص درجه سختی های بالا

یک سری زامبی هایی هستند . باهوشن و کمین می کنند . فکر کنم از دد اسپیس ۲ الهام گرفتن . اونجا یک سری دشمن باهوش بودند از گوشه در و دیوار نگاهت می کردند و دائم جا عوض می کردند تا در موقع مناسب حمله کنند .

طراحی دشمنان و ارتقا اسلحه ها عالیه . کم نظیره

دوستان cpu usage من اکثرا بالا ی 70و 80 وحتی 90 میره بعضی از قسمت ها و جالبه با این ک با فریم جنریشن فریم بالای 110 هست ولی تصویر روون نیست ینی بعضی جاها حس میکنم فریم فیک میده عجیبه
چون بازی در حال compile shader هست و در حین بازی انجام میده برخلاف نسخه قبلی و بازی های دگ مثه گاد و... که در ابتدای بازی انجامش میداد در نتیجه یهو مکس میکنه در حین بازی
فریم ریت به تنهایی باعث نمیشه بازی روون بشه فریم تایم در واقع باید یک نواخت باشه و مشکل اینه در این بازی نیست ( اپدیت جدید مشکل رو تا حد زیادی رفع کرده آپدیت کن)
خود فریم جن هم زدی باعث input lag میشه مطمین نیستم به هزینه هاش در کل بیارزه به نظرم آف اش کن با فریم پایین تر بازی کنی تجربه بهتری باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or