PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
حقیقت دیدن این عکس ها و خاطرات قدیم، منو خیلی وسوسه میکنه دوباره بازی رو سیستم تجربه کنم.
واقعا گیمپلی بازی و اون رونی و در کنارش سنگینی خاصی که داره، در کنار گرافیک خفنش خیلی تجربه فانی بود! تازه تجربه اول من رو PS4 عادی بوده، الان خیلی باید بهترم باشه.
از اونجایی که به DLSS اشاره کردید، سوال برام پیش اومد این کدوم تنظیمات DLSS هست (البته اگر از مبحث تاپیک خیلی خارج نباشه)
حقیقتا من از اینکه الی یک LGBt هست خوشم اومد ;))

یعنی واقعا نمیتونستم ببینم به جز جول به مرد دیگه ای روی خوش نشون بده. اصلا فکر کن یکی الی رو ... فلان فلان کنه
نه نه تصورشم سخته :D
ریکشن من به کامنت در وحله اول :|:|:|
در ادامه
پس به نظر میاد شما با قانون 34 آشنایی نداری

یکسری از مواردی که میگید اسپویله. شاید برا خودتون که بازی کردید مهم نباشه ولی برا اونی که بازی نکرده اسپویله.
_______
کسانی که بازی نکردن بهیچ وجه نظرات دو صفحه قبلو نخونید، بعضی قسمتها رو تو اسپویل گذاشتن ولی جاهایی هست که داستانو میگن و به کاراکترها اشاره میکنن ولی مخفی نیست

حقیقت دیدن این عکس ها و خاطرات قدیم، منو خیلی وسوسه میکنه دوباره بازی رو سیستم تجربه کنم.
واقعا گیمپلی بازی و اون رونی و در کنارش سنگینی خاصی که داره، در کنار گرافیک خفنش خیلی تجربه فانی بود! تازه تجربه اول من رو PS4 عادی بوده، الان خیلی باید بهترم باشه.
از اونجایی که به DLSS اشاره کردید، سوال برام پیش اومد این کدوم تنظیمات DLSS هست (البته اگر از مبحث تاپیک خیلی خارج نباشه)

ریکشن من به کامنت در وحله اول :|:|:|
در ادامه
پس به نظر میاد شما با قانون 34 آشنایی نداری
شما از قسمت آپ اسکیل میتونی اپشنایی که بازی داده رو انتخاب کنی و اگه کارت انودیا داری میتونی dlss رو فعال کنی و کیفیتشو هم رو کوالیتی یا dlaa که خیلی به native نزدیکه بزاری .
و این بازی fg یا امون فریم جنریشنم داره که برا گرفتن فریم بیشتر میتونی اونم فعال کنی اما کمی ،ارتیفکت و شیمیرینگ رو تجربه میکنی و گاهی گوستیگ دوره کرکتر.

حقیقتا من از اینکه الی یک LGBt هست خوشم اومد ;))

یعنی واقعا نمیتونستم ببینم به جز جول به مرد دیگه ای روی خوش نشون بده. اصلا فکر کن یکی الی رو ... فلان فلان کنه
نه نه تصورشم سخته :D
در جریانی که اینا رابطه شون پدر دختری بود و اصلا موضوع نسخه اول همین رابطه پدر دختری بود؟

پدوفیلم پدوفیلای قدیم :D

در جریانی که اینا رابطه شون پدر دختری بود و اصلا موضوع نسخه اول همین رابطه پدر دختری بود؟

پدوفیلم پدوفیلای قدیم :D

داداش این چه حرفیه معلومه که پدر دختری بود. منظورم این بود که نباید هیچکس رو به جز جول دوست داشته باشه به هر شکلی ( نظر شخصی )
که دقیقا همینطور شد دیگه. نصف شب دینا با هزار التماس و تمنا گفت اگه منو دوست داری نرو ولی خب حتی جنازه جول واسش ارزشش بیشتر از دینا بود و رفت

بسیار عالی🥰
فقط اون Film Grain لعنتی رو آف کن همه جا هم توی گیم پلی هم توی فُتُمُد!
چیه آخه اصلا🤨
من نه تنها film grain رو بلکه کروماتیک رو هم همون اول قبل پلی دادن گیم خاموش میکنم ، بازی رو هم‌نصب کردم اما فعلا تو پرولوگ بازی ام نرسیدم بازی کنم این عکس ها از یه منبع خیلی قوی تو مقایسه بازیها تو توییتره،

• Like
Reactions: ps3_360_wii
85% cpu usage
از پرواز به همراه فن های خود لذت ببرید
شما از قسمت آپ اسکیل میتونی اپشنایی که بازی داده رو انتخاب کنی و اگه کارت انودیا داری میتونی dlss رو فعال کنی و کیفیتشو هم رو کوالیتی یا dlaa که خیلی به native نزدیکه بزاری .
و این بازی fg یا امون فریم جنریشنم داره که برا گرفتن فریم بیشتر میتونی اونم فعال کنی اما کمی ،ارتیفکت و شیمیرینگ رو تجربه میکنی و گاهی گوستیگ دوره کرکتر.

• Like
Reactions: Thundersky
بهینه سازی بازی نسبت به نسخه اول خیلی بهتره ولی امان از استاتر و همین خرابش کرده

شیدرکش رو به جای منو اصلی همزمان با ورود توی محیط های بازی کامپایل میکنه و این یعنی سی پی یو زیر فشار سنگین میره و استاتر شروع میشه امیدوارم با یه پچ این مشکل حل بشه واقعا حیفه

ولی خداییش اسم اینو نباید Remaster میذاشتن.

من قدیم رو PS4 بیس تموم کردمش الان دوباره رو پی سی رفتم سراغش تا با گرافیک بهتر و 60 فریم یک دور دیگه تموم کنم اما خیلی فرقی بین PS4 و PC نمیبینم با اینکه روی بالاترین تنظیمات بازی میکنم.
تنها فرق واضحی که حس میکنم رزولوشن و فریم ریت هست که خب اونم حداقل رو پی سی ربطی به ریمستر بودنش نداره و همون نسخه بیس PS4 ـم پورت میکردن بازم نتیجه مشابه همین میشد.

یکی دوتا مقایسه هم نگاه کردم واقعا اختلاف بین PS4 و PS5 و PC خیلی کمه.
انتظار داشتم حداقل تکسچرا 4k میشد چون بیس گرافیک بازی معرکس فقط محدودیت سخت افزاری نسل 8 تو زمینه تکسچرا خیلی خودشو نشون میده و با اینکه انگار کمی تکسچرا کیفیتش بهتر شده اما هنوز بعضی جاها مشخصه کیفیت پایینه و نسل 9 ـی نیست.

ولی خداییش اسم اینو نباید Remaster میذاشتن.

من قدیم رو PS4 بیس تموم کردمش الان دوباره رو پی سی رفتم سراغش تا با گرافیک بهتر و 60 فریم یک دور دیگه تموم کنم اما خیلی فرقی بین PS4 و PC نمیبینم با اینکه روی بالاترین تنظیمات بازی میکنم.
تنها فرق واضحی که حس میکنم رزولوشن و فریم ریت هست که خب اونم حداقل رو پی سی ربطی به ریمستر بودنش نداره و همون نسخه بیس PS4 ـم پورت میکردن بازم نتیجه مشابه همین میشد.

یکی دوتا مقایسه هم نگاه کردم واقعا اختلاف بین PS4 و PS5 و PC خیلی کمه.
انتظار داشتم حداقل تکسچرا 4k میشد چون بیس گرافیک بازی معرکس فقط محدودیت سخت افزاری نسل 8 تو زمینه تکسچرا خیلی خودشو نشون میده و با اینکه انگار کمی تکسچرا کیفیتش بهتر شده اما هنوز بعضی جاها مشخصه کیفیت پایینه و نسل 9 ـی نیست.

تفاوت بین ps4 و PC که خیلی زیاده

اما بین ps5 و PC کمه
دلیلشم اینه این سیاست سونی هست همیشه که اونقدری تفاوت ایجاد نمیکنه که کنسول خودش رو خراب کنه

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or