PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
دوستان الان بهترین ورژن درایور گرافیک که میشه نصب کرد چیه که به بازی بخوره؟ (انویدیا)
چون شنیده بودم این درایورا آخری انویدیا رو سری 3000 و 4000 مشکل داشتن و میگفتن نصب نکنین!

دفعه اول که بازیو اجرا کردم و تا ابی رفتم جلو بدون مشکل بود همه چی الان که رفتم تو آرتیفکت گرفته که بعد دقت کردم دیدم زده اگه درایور آپدیت نباشه مشکلات ویژوال ممکنه پیدا کنه.

دوستان الان بهترین ورژن درایور گرافیک که میشه نصب کرد چیه که به بازی بخوره؟ (انویدیا)
چون شنیده بودم این درایورا آخری انویدیا رو سری 3000 و 4000 مشکل داشتن و میگفتن نصب نکنین!

دفعه اول که بازیو اجرا کردم و تا ابی رفتم جلو بدون مشکل بود همه چی الان که رفتم تو آرتیفکت گرفته که بعد دقت کردم دیدم زده اگه درایور آپدیت نباشه مشکلات ویژوال ممکنه پیدا کنه.
ورژن ۵۷۰.۴۵

ورژن ۵۷۰.۴۵
منم 572.42 ام تا الان هیچ مشکلی نداشتم با هیچکدوم از گیمای جدید

هزار نظر بگن و بخوان ؛ این نسخه و فرانچایز کاش برای این کرکتر بود :x:x:x :

View attachment 373600
طرف نصف کشور و سفر کرد کلی راهزن و کلیکر کشت و یه پایگاه کامل فایرفلایز رو ترکوند و به یکی از خفن ترین کاراکترای نسل هفت سونی تبدیل شد و در آخر توسط چند عدد بچه سال ک…نی با چوب گلف کلش ترکید! :)) واقعا مضحک و مسخرست! و تازه جالبتر پلیر و فورس کنه به ادامه دادن بازی با یه هرکول دختر/پسر نامشخص نچسب! و بعد کلی فلش بک رو تو حلق پلیر فرو کنه که نه حق با این کاراکتر بود شما باید درکش کنید! مشکل اینه که ووک و دیدگاه های سیاسی به زور چپونده شدن توی این بازی چون ایت الله دریکمن و دوستان به صورت هر چه صریح تر باید این پیامو برسونن که '' ! :clap: womens are strong yeyyy ! "

آخرین ویرایش:
طرف نصف کشور و سفر کرد کلی راهزن و کلیکر کشت و یه پایگاه کامل فایرفلایز رو ترکوند و بعد توسط چند عدد بچه سال ک…نی با چوب گلف مرد! واقعا مضحک و مسخرست ! و تازه جالبتر پلیر و فورس کنه به ادامه دادن بازی با همون دختر/پسر نوجوون بالکی غیر منطقی نچسب! کسی با گی بودن الی مشکلی نداره ولی به وضوح میشه دید که ووک و دیدگاه های سیاسی به زور چپونده شدن توی این بازی

جول توی این چند وقتی که با الی رابطشون شکراب شده بود اینقدر داغون و بهم ریخته بود که دیگه تهدیدات رو نمیدید
مرد بیچاره از درون له شده بود :(

• Like
Reactions: Thundersky
طرف نصف کشور و سفر کرد کلی راهزن و کلیکر کشت و یه پایگاه کامل فایرفلایز رو ترکوند و بعد توسط چند عدد بچه سال ک…نی با چوب گلف مرد! واقعا مضحک و مسخرست ! و تازه جالبتر پلیر و فورس کنه به ادامه دادن بازی با همون دختر/پسر نوجوون بالکی غیر منطقی نچسب! کسی با گی بودن الی مشکلی نداره ولی به وضوح میشه دید که ووک و دیدگاه های سیاسی به زور چپونده شدن توی این بازی
من همه میدونن چقدر فن این سری ام ، دی وان ، دقیقه وان:دی اینو پلی دادم ، یکش که دیگه اصلا نگو!
ولی با یه سری زورچپون های گرایشی
و عقیدتی ش مشکل دارم ،
جوئل و تامی بالای بیس سال توی دنیای خشن آخرالزمانی زنده مونده بودن ، مشخصه باهوش بودن و خیلی چیزارو رعایت میکردن، توی اون دنیا مهمترین فاکتور اعتماد و مشکل توی اعتماد کردن هستش، چطور همچین آدمایی خیلی راحت تامی برمیگرده میگه من تامی ام ، اینم برادرم جوئله! کم مونده بود بگه همونیه که بابات رو سلاخی کرده!
جوئل فرای کاراکترش ، نماینده یه مرد سفید پوست استریت قوی آمریکایی هستش که داره توسط اَبی نماینده اقلیتی که به زور میخوان بگن اقلیت نیستن ا‌کثریتن!
به بدترین شکل اونطوری میشه
، اینم در نظر بگیرید که این مسائل حداقلی ، الان که شرایط صلح و آرامش هست شاید واسه یه‌ عده مسئله باشه ، توی اون شرایط آخرالزمانی بحث قوی‌تر بودن ضعیف بودنه ، مجالی واسه فکر کردن به این چیزا نیست.
به هرحال این اثر سازنده س ، از هرجا هم که حمایت مالی میشه میتونه هرجور که دوست داره بسازه ، ما هم میتونیم از گیم پلی و گرافیک و فیزیک و موزیک و هوش مصنوعی خفن لذت ببریم ولی از یه سری چیزا نمیشه گذشت و چشم پوشید.

آخرین ویرایش:
جول توی این چند وقتی که با الی رابطشون شکراب شده بود اینقدر داغون و بهم ریخته بود که دیگه تهدیدات رو نمیدید
مرد بیچاره از درون له شده بود :(
دقیقا

داستان لست دو پر از ریزه کاری و دیالوگ های قوی هست

بهترین در صنعت گیم

دقیقا

داستان لست دو پر از ریزه کاری و دیالوگ های قوی هست

خیلی ریزه کاری داره واقعا
یعنی اگه دقت کنید از بعد اون اتفاق کلا الی حتی راه رفتن و نگاه کردنش فرق میکنه

برای من مثلا اون اون چند ثانیه ای که لباس های جول رو بو میکنه اندازه تمام سکانس های دیگه ارزش داره و کلا افسرده کرد ما رو این بازی این سالهای آخر

فرنچایز لست اف اس کلا نگاه بسیار خاصی به مقوله داستان و روایت داستانی داره و از نظر من توی این مقوله یک انقلاب به حساب میاد.
نسخه ۲ فارق از اون مقوله ال جی بی تی و مسائل فرعیش که راحت میتونست از داستان حذف بشه و خود منم بهش انتقاد دارم، ولی بسیار بسیار روایت داستانی سنگین و تکان دهنده ای داره. مغز داستان روایت عریان تلخی و سیاهی انتقام هست، و بیش از اون انگیزه های انسان ها برای انجام کارهایی که در بداعت امر بسیار ناخوشایند و غیر انسانی و غیر ممکن به نظر میرسن رو نشون میده ولی عقبه و گذشته روحی اون آدم ها اون کارهارو ممکن میکنه. انسان هارو باید در موقعیت خودشون قضاوت کرد نه از طریق ناظر بیرونی. اصلا برای همین هم بود که بازی با دو کرکتر روایت میشه. خود من بار اول با کراهت و دل چرکینی شدید شروع به بازی با ابی کردم ولی در انتها شدیدا دلم براش سوخت و عاشقش شدم، دقیقا یاد اون ضرب المثلی افتادم که میگه راه رفتن آدمارو قضاوت نکن، چند قدم با کفش هاشون گام بردار ، بعد از اون میتونی قضاوت بهتری از راه رفتنشون داشته باشی.
در این بازی هر دو طرف انگیره های کاملا منطقی و قابل قبولی برای انجام اون اعمال خشونت آمیز داشتن، ولی در انتها پوچی و ناکارآمدی انتقام و چرخه بی پایان اون رو به درستی درک کردن مخصوصا الی. هر دو کرکتر به نحوی قربانی بودن، هردو متاع بسیار ارزشمندی رو از دست دادن، انسان هایی رو که در اون پس زمینه تاریک و غمناک امیدبخش زندگی و در واقع هست و نیستشون محسوب میشدن. ولی زندگی انسان ها تماما معطوف به انتخاب هاشون هست و این انتخاب ها هستن که سیر وقایع و روایت قصه هر فرد رو شکل میدن، و این امر یک توالی هست که گاهی به شکل یک دومینو عمل میکنه. این دومینو در اینجا از جوئل و انتخابش در نسخه ۱ شروع شد و میتونست در پایان نسخه ۲ هم ادامه پیدا کنه، ولی انتخاب لحظه آخری الی برای همیشه این چرخه رو خاموش کرد.
داستان این بازی روایت بسیار نوینی رو اون هم در مدیوم گیم نه عالم سینما روایت کرد که شاید با تمام ابزارهای پر قدرت سینمایی هم نمیشد این حد از تاثیرگذاری رو پیاده کرد که این امر به مدد خاصیت منحصر به فرد اینتراکتیو بودن ویدئو گیم امکان پذیر شد چرا که به شما این اجازه داده میشه که اون آدم رو خودتون بازی کنید، خودتون زندگی کنید، غم ها و شادی هاشو بهتر درک کنید و متوجه بشید که دقیقا از چه نقطه ای ضربه بهش وارد شده که اون رو تا این حد به ورطه تاریکی و قساوت کشونده و این نبوغ خالقان این بازی رو میرسونه که درست در بزنگاهی خاص چنین بهره برداری ای رو از قصه و بستر نمایش این قصه انجام دادن. انتخاب فضای آخرالزمانی همراه با خشونت بی پرده و چرکینش و فضای تاریک و سنگین این ستینگ برای این داستان نقطه قوت بی نظیری محسوب میشد از نگاه من.
در کل این بازی یک عنوان کاملا بزرگسالانه و روانشناختی محسوب میشه و شاید عده زیادی واقعا رشته ها و پیرنگ هاشو متوجه نشن ولی ابدا از ارزشش حتی ذره ای کاسته نمیشه و قطعا یکی از شاهکارها و انقلاب های این صنعت محسوب میشه به عقیده من.

فرنچایز لست اف اس کلا نگاه بسیار خاصی به مقوله داستان و روایت داستانی داره و از نظر من توی این مقوله یک انقلاب به حساب میاد.
نسخه ۲ فارق از اون مقوله ال جی بی تی و مسائل فرعیش که راحت میتونست از داستان حذف بشه و خود منم بهش انتقاد دارم، ولی بسیار بسیار روایت داستانی سنگین و تکان دهنده ای داره. مغز داستان روایت عریان تلخی و سیاهی انتقام هست، و بیش از اون انگیزه های انسان ها برای انجام کارهایی که در بداعت امر بسیار ناخوشایند و غیر انسانی و غیر ممکن به نظر میرسن رو نشون میده ولی عقبه و گذشته روحی اون آدم ها اون کارهارو ممکن میکنه. انسان هارو باید در موقعیت خودشون قضاوت کرد نه از طریق ناظر بیرونی. اصلا برای همین هم بود که بازی با دو کرکتر روایت میشه. خود من بار اول با کراهت و دل چرکینی شدید شروع به بازی با ابی کردم ولی در انتها شدیدا دلم براش سوخت و عاشقش شدم، دقیقا یاد اون ضرب المثلی افتادم که میگه راه رفتن آدمارو قضاوت نکن، چند قدم با کفش هاشون گام بردار ، بعد از اون میتونی قضاوت بهتری از راه رفتنشون داشته باشی.
در این بازی هر دو طرف انگیره های کاملا منطقی و قابل قبولی برای انجام اون اعمال خشونت آمیز داشتن، ولی در انتها پوچی و ناکارآمدی انتقام و چرخه بی پایان اون رو به درستی درک کردن مخصوصا الی. هر دو کرکتر به نحوی قربانی بودن، هردو متاع بسیار ارزشمندی رو از دست دادن، انسان هایی رو که در اون پس زمینه تاریک و غمناک امیدبخش زندگی و در واقع هست و نیستشون محسوب میشدن. ولی زندگی انسان ها تماما معطوف به انتخاب هاشون هست و این انتخاب ها هستن که سیر وقایع و روایت قصه هر فرد رو شکل میدن، و این امر یک توالی هست که گاهی به شکل یک دومینو عمل میکنه. این دومینو در اینجا از جوئل و انتخابش در نسخه ۱ شروع شد و میتونست در پایان نسخه ۲ هم ادامه پیدا کنه، ولی انتخاب لحظه آخری الی برای همیشه این چرخه رو خاموش کرد.
داستان این بازی روایت بسیار نوینی رو اون هم در مدیوم گیم نه عالم سینما روایت کرد که شاید با تمام ابزارهای پر قدرت سینمایی هم نمیشد این حد از تاثیرگذاری رو پیاده کرد که این امر به مدد خاصیت منحصر به فرد اینتراکتیو بودن ویدئو گیم امکان پذیر شد چرا که به شما این اجازه داده میشه که اون آدم رو خودتون بازی کنید، خودتون زندگی کنید، غم ها و شادی هاشو بهتر درک کنید و متوجه بشید که دقیقا از چه نقطه ای ضربه بهش وارد شده که اون رو تا این حد به ورطه تاریکی و قساوت کشونده و این نبوغ خالقان این بازی رو میرسونه که درست در بزنگاهی خاص چنین بهره برداری ای رو از قصه و بستر نمایش این قصه انجام دادن. انتخاب فضای آخرالزمانی همراه با خشونت بی پرده و چرکینش و فضای تاریک و سنگین این ستینگ برای این داستان نقطه قوت بی نظیری محسوب میشد از نگاه من.
در کل این بازی یک عنوان کاملا بزرگسالانه و روانشناختی محسوب میشه و شاید عده زیادی واقعا رشته ها و پیرنگ هاشو متوجه نشن ولی ابدا از ارزشش حتی ذره ای کاسته نمیشه و قطعا یکی از شاهکارها و انقلاب های این صنعت محسوب میشه به عقیده من.

کاملا تشریح و تفسیر درستی بود..
به عنوان یک مثال دیگه و پیرامون تامی;
شخصیتی که همیشه آدم خوبه و امن داستان بود حالا و از POV ولف ها, یه تک تیرانداز ترسناک و بی همه چیز بود که داشت دونه دونه رفقاشون رو پرپر میکرد.. و تبدیل به موجودی شده بود که واقعا نمیشد به عنوان پلیر همچنان حس خوبی بهش داشت!
و یا حتی خود الی..
وقتی شاتگان بدست و پر از تنفر دنبال ابی میگشت تا آبکشش کنه. اونم بعد از کشتن معشوقه ابی و پارتنر باردارش + چندین دوست صمیمی و همگروهیش.

و اینها ابدا چیزی نیست که با مدیوم سینما میشد تزریق کرد به روح مخاطب..
این جسارت و درک و استفاده از موقعیتی که گیم در اختیارشون داده برای روایت, به خودی خود شایسته تقدیر بزرگیه.

کاملا تشریح و تفسیر درستی بود..
به عنوان یک مثال دیگه و پیرامون تامی;
شخصیتی که همیشه آدم خوبه و امن داستان بود حالا و از POV ولف ها, یه تک تیرانداز ترسناک و بی همه چیز بود که داشت دونه دونه رفقاشون رو پرپر میکرد.. و تبدیل به موجودی شده بود که واقعا نمیشد به عنوان پلیر همچنان حس خوبی بهش داشت!
و یا حتی خود الی..
وقتی شاتگان بدست و پر از تنفر دنبال ابی میگشت تا آبکشش کنه. اونم بعد از کشتن معشوقه ابی و پارتنر باردارش + چندین دوست صمیمی و همگروهیش.

و اینها ابدا چیزی نیست که با مدیوم سینما میشد تزریق کرد به روح مخاطب..
این جسارت و درک و استفاده از موقعیتی که گیم در اختیارشون داده برای روایت, به خودی خود شایسته تقدیر بزرگیه.
واقعا زندگی همینه. خوب و بد بودن آدما از دیدگاه من و شما تعریف میشه. هیچ کسی تو این دنیا نیست که مطلق شر و یا خیر باشه. همیشه منافع و دیدگاه و ذهنیت تو تعریفی که از اطرافیان مون داریم خیلی تاثیر گذاره.

برترین داستان سرایی صنعت گیمه . مواردی مانند LGBt که ذهن شما درگیر رو در نظر نگیرید . این موارد در دنیای واقعی کنونی به وفور دیده می شود و کاریش نمی شه کرد .

توی لست ۱ بسته الحاقی Left Behind ، الی قشنگ نشون داد که همج@نس بازه . اونم توی اون سن . اونجا طرفدارهای بازی یقه پاره نکردند . طبیعی که در شماره دوم که الی بزرگ شده و بلوغ جنسی کامل داره این مسئله پر رنگ باشه . نتفلیکس میلیون ها ببیننده داره محصولاتش . این مسئله همج@@نس بازی به وفور در محصولاتش دیده می شود . قدرت رسانه هست دیگه

هم می تونند در مورد Abby بسازند و هم در مورد الی و اون بچه که به دنیا اومده و هر دو به رستگاری کامل برسونند . مثلا یک پزشکی در واشنگتن پیدا شده که می تونه درمان بسازه . الی خودش رو برسونه اونجا و خودش رو فدا کنه تا دنیا درمان بشه . سکانس آخر ، اون دنیا در یک منظره زیبا کنار جوئل بشینه و گیتار بزنه .

همچنین می تونند مختص جوئل و دوره جوانیش و برادرش تامی بسازند و دوره زمانی رو بیان جلو . اول لست ۱ وقتی جوئل دخترش رو از دست داد داستان پرش بزرگی زد و جوئل پیرتر شده نشون داد که مامور شد الی رو برسونه . اون پرش زمانی می تونند ازش یک داستان در ابتدا همه گیری در بیارند

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or