رسیده بودم به اون مغازه موسیقی که الی میره گیتار برمیداره و شروع میکنه به زدن و خوندن. آهنگ شروع شد و اولش خبر خاصی نبود ولی بعد از ۳۰،۴۰ ثانیه به نظرم اومد یه ذره لحن خوندن الی فرق کرده! گفتم مهم نیست، به هر حال حافظهت داغونه و برای همین فکر میکنی دفعه قبلی یه جور دیگه بوده.
ولی باز گذشت و دیدم خیلی داره کِش میاد و آهنگ تموم نمیشه! توهم زدم که شاید توی دور دوم مثلاً یه آهنگ متفاوتی برای این بخش در نظر گرفتن و برای همین طولانی شده، ولی لامصب هرچقدر جلو میرفت تموم نمیشد و همینطور در حال نواختن و خوندن بود! این وسط انیمیشن دینا هم یه جور خندهداری شده بود و هی کِش و قوس پیدا میکرد کنار الی و زیادی عشوه میاومد!
بالاخره بعد از ساعتها که آهنگ تموم شد و برگشتیم گیمپلی، دیدم الله اکبر! کلاً بازی اسلو موشن شده!!
یعنی حرکات به شدت آروم شده بود و صحبتهای الی و دینا هم یه جوری بود که انگار در مصرف نوشیدنی زیادهروی کردن و دارن در حالت مستی صحبت میکنن!
گفتم خب لابد یه باگی چیزی به جون بازی افتاده و سِیو رو لود کردم و دوباره همون طوری بود. یه سِیو از اواخر بازی لود کردم و اونم باز همون طور آروم بود! دیگه در حالی که روانی شده بودم، کنسول رو خاموش روشن کردم و رفتم توی بازی و New Game زدم و دوباره...
از اونجایی که PS4 من یه ذره عجیب غریبه و مثلاً Uncharted 4 رو هم مثل آدم اجرا نمیکرد، گفتم خب دیگه لابد این یکی هم به مشکل خورده و توی دور دوم دیگه زیادی سنگین شده و به فنا رفته. آخرین راه حل گزینه Rebuild Database بود و کنسول بدبخت برای چند دقیقه رفت توی کما، ولی دوباره وارد بازی که شدم صحنه آهسته بود!
در نهایت یه سرچی زدم و دیدم بازی یه گزینه برای اسلو موشن کردن داره که من هم بعد از تموم کردن دور اول فعالش کرده بودم که ببینم چطوریه، ولی یادم رفته بود استفاده کنم!
نحوه فعال کردنش هم این طوریه که روی صفحه لمسی کنترلر یه انگشت از چپ به راست میکشیم و از اونجایی که برای گیتار زدن هم نیاز به لمس کردن کنترلر هست، وسط موسیقی بازی رو اسلو موشن کرده بودم و خودم خبر نداشتم!
یعنی قشنگ حس کردم وسط یکی از این فیلمهای لورل و هاردی هستم با این حرکت زیبایی که انجام دادم!
یه ویدیو هم از اسب سواری در این حالت گرفتم که بنده خدا دینا به خاطر مصرف بیش از حد نوشیدنیهای منکراتی در حال سقوط از اسب هست و تعادل نداره!