PlayStation The Last of Us Part II

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Naughty Dog
تاریخ انتشار
June 2020
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 4
  2. PlayStation 5

jhiz_tlouii.png

irr_tlou_title2.png

بالاخره در همایش PSX 2016 ، دومین نسخه از عنوان The Last of Us تایید شد.

در شماره ی دوم هم نظاره گرـه ماجراهای Joel و Ellie خواهیم بود، اما اینبار در نقش ـه Ellie ـه 19 ساله ی تشنه ی انتقام بازی خواهیم کرد.

برخلاف نسخه ی اول این بار کارگردانیه این عنوان تنها به عهده ی Neil Druckmann خواهد بود و Bruce Straley نقشی در این عنوان نخواهد داشت.
همچنین صداپیشه های نسخه ی اول ، برای ایفای نقش در این عنوان هم برگشته اند.

p6bx_tlou_header.png

n5a_tlou_header3.png

dm38_tlou_header2.png

آهنگ ساز این نسخه هم Gustavo Santaolalla خواهد بود که پیش تر وظیفه ی آهنگ سازیه شماره ی قبل این عنوان را بر عهده داشت.
Wayfaring Stranger - By Ellie & Joel - PSX 2017

wumz_tlou.png

10 نکته ای که از The Last of Us نمیدانید

با تشکر از @sabco برای لینک تریلر و احسان عزیز (@Kaine ) برای کارهای گرافیکی زیبای پست اول:x

Last edited by a moderator:
من حدود 14 ساعتی بازی کردم تا الان. داستان را فعلا قضاوتی نمیکنم چون تا آخر باید بازی کنم.هرچند روایت داستان را از همین حدی که بازی کردم میتونم بگم که توی TOP نسل قرار داره.

اما گیم پلی بازی اتفاقا به نظر من بهترین اثر ناتی داگ هست با اختلاف. منظورم هسته گیم پلی بازی هست تا Level Design . آثار ناتی داگ عموما Level Design عالی دارند که با ست پیس های خوب و وارد کردن مخاطب به اکشن زیاد و پیسینگ های بین اون از اول تا آخر بازی کیفیت خودشون را حفظ میکنن و خسته کننده نمیشن (به جز U4 که کمی توی این موارد ایراد داشت). اینجا هم دقیقا همون فرمول حفظ شده .منتهی تفاوتی که وجود دارد هسته گیم پلی شامل سیستم شوتینگ و مبارزات تن به تن و مخفی کاری هست که به بهترین نحو پیاده شده.

اوج کیفیت این موردی که بهش اشاره کردم توی مرحله سیاتل 3 جایی اتفاق می افته که قراره قایق را بدزدی. دشمنای کل نقشه پخش شدن و از طریق آب میتونی بین قسمت های مختلف حرکت کنی. البته برای این مورد، فرضا توی Tomb Raider آخری هم محیط مشابهی وجود داره. ولی خب این کجا و اون کجا. دشمنا که با هوش مصنوعی مناسب به حرکاتت واکنش نشون میدن و توی مپ جابجا میشن و با سرعت زیاد الی این امکان فراهم میشه که توی نقشه جابجا بشی و انواع مختلف از تکنیک های از بین بردن دشمنا را انجام بدی
قایق سواری و این چیزا منو یاد بازی زیبای مترو 3 که اونم آخر زمانی با اتمسفر سنگین هست می اندازه و می تونستی در نقشه کاوش کنی (مترو و لست در کنار رزیدنت از بهترین های آخر زمانی هستند . بقیه زیر این ها هستند)

• Like
Reactions: last of amir
الله اکبر از این ND !

21 ~ 23 ساعتی رو از بازی رفتم و تقریبا اواسط نیمه دوم بازی هستم و واقعا نمی‌دونم دقیق چطور توصیف کنم چیزایی که دارم تجربه می‌کنم رو !

دیشب دیگه واقعا به حدی بطن داستان برام قابل لمس شده بود که کلا خاموش کردم کنسول رو ، ابتدا فکر می‌کردم داستان و روایت بازی ساختار شکن هست و خیلی ساده بازی میاد همون رو هم زیر پا میزاره و استانداردری که پایه ریزی میکنه و در هم میشکنه و یه چیز سنگین تر و در عین حال عمیق تر در روایت رو اراءه میده .

فقط بدون اسپویل میتونم بگم ، اتفاقایی که می افته ، اون “ چرا “ هایی که باهاشون به وجود میاد رو قرار کامل حسش کنید ، اما تحمیل نمیکنه چیزی رو به آدم ، کاملا آزاد میزاره شخص رو که خودش ببینه و حس کنه و ادامه بده داستان رو . مگه میشه پرداخت کرکترهایی که شناختی ازشون داشتیم و یا نداشتیم ، انقدر عجیب غریب تو به سطح دیگه و با یه حس Sympathie در این لول که اینا ساختن دربیاد .

تنها میتونم بگم داستان الی و جول و دنیاشون ، هر چقدر که زمان هم بگذره واقعا برای هر کسی که تجربه اش کنه ، به معنای کلمه موندگار میشه ...

دوستان من 6 7 سال پیش لست 1 رو گرفتم تا اواسطش رفتم ولی خیلی حال نکردم و ولش کردم.البته اون موقع خیلی تو حال و هوای گیم نبودم.الان دارم با رد دد 2 زندگی میکنم.
به نظرتون بعد از تجربه ی رد دد 2 این بازی میتونه برام جذاب باشه؟

• Like
Reactions: mojahed25
دوستانی که بازی رو تموم کردن لطفا جواب بدن. سوال در مورد مدت تایم بازی هست که بعد از اون قسمتی که تو اسپویلر گفتم چقدر از بازی مونده هنوز

من الان دقیقا اول اونجایی رسیدم تو روز دوم سیاتل(بالای ساختمان های دیگه میره که از بالای اون ساختمان ها ساختمان بیمارستان رو میبینه) که الی میخواد حساب اون دختر سیاه پوست که تو بیمارستان هست رو برسه. تقریبا 13 14 ساعت طول کشید به اینجا برسم کلا چند ساعت دیگه از بازی مونده تابه اخرش برسم با توجه به این میزان تایمی که طول کشید برسم به این قسمت. فقط بگید میانگین چند ساعت دیگه از بازی مونده . تشکر

آخرین ویرایش:
دوستانی که بازی رو تموم کردن لطفا جواب بدن. سوال در مورد مدت تایم بازی هست که بعد از اون قسمتی که تو اسپویلر گفتم چقدر از بازی مونده هنوز

من الان دقیقا اول اونجایی رسیدم تو روز دوم سیاتل(بالای ساختمان های دیگه میره که از بالای اون ساختمان ها ساختمان بیمارستان رو میبینه) که الی میخواد حساب اون دختر سیاه پوست که تو بیمارستان هست رو برسه. تقریبا 13 14 ساعت طول کشید به اینجا برسم کلا چند ساعت دیگه از بازی مونده تابه اخرش برسم با توجه به این میزان تایمی که طول کشید برسم به این قسمت. فقط بگید میانگین چند ساعت دیگه از بازی مونده . تشکر
۱۱ الی ۱۲ ساعت دیگه

• Like
Reactions: reza11

خدائیش عکس اول قلبم درد گرفت میمیک صورت الی رو دیدم.?
بازی همه جوره اوکیه فقط اون افکت film grain یکم رو اعصابه. کاش حداقل گزینه‌ای برا disable کردنش میزاشتن. جالبه بازی تنظیمات field of view و camera distance هم داره. پیشنهاد میشه جفتش رو روی حداکثر قرار بدید.

• Like
Reactions: mmirzakhani93
۱۱ الی ۱۲ ساعت دیگه
ممنون داداش. تقریبا نصف مونده پس. چقدر زود . خیلی هم من تو محیط میچرخم . چون قبلا گفتن 35 تا 40 ساعت هست اگه تو محیط کاووش کنید . اینجوری با این حساب 25 ساعت کلا میشه. جالبه من هنوز به اون دشمن هایی که تو تریلرای قبل بازی نشون دادن بارونی پوش بودن نرسیدم. فکر میکردم طولانی تر باش بازی

الله اکبر از این ND !

21 ~ 23 ساعتی رو از بازی رفتم و تقریبا اواسط نیمه دوم بازی هستم و واقعا نمی‌دونم دقیق چطور توصیف کنم چیزایی که دارم تجربه می‌کنم رو !

دیشب دیگه واقعا به حدی بطن داستان برام قابل لمس شده بود که کلا خاموش کردم کنسول رو ، ابتدا فکر می‌کردم داستان و روایت بازی ساختار شکن هست و خیلی ساده بازی میاد همون رو هم زیر پا میزاره و استانداردری که پایه ریزی میکنه و در هم میشکنه و یه چیز سنگین تر و در عین حال عمیق تر در روایت رو اراءه میده .

فقط بدون اسپویل میتونم بگم ، اتفاقایی که می افته ، اون “ چرا “ هایی که باهاشون به وجود میاد رو قرار کامل حسش کنید ، اما تحمیل نمیکنه چیزی رو به آدم ، کاملا آزاد میزاره شخص رو که خودش ببینه و حس کنه و ادامه بده داستان رو . مگه میشه پرداخت کرکترهایی که شناختی ازشون داشتیم و یا نداشتیم ، انقدر عجیب غریب تو به سطح دیگه و با یه حس Sympathie در این لول که اینا ساختن دربیاد .

تنها میتونم بگم داستان الی و جول و دنیاشون ، هر چقدر که زمان هم بگذره واقعا برای هر کسی که تجربه اش کنه ، به معنای کلمه موندگار میشه ...
ولی انگری جو اصلا با تو هم نظر نیست ... آخه چیه این فن فیکشن لیاقت این تعریفات رو داره ؟؟؟ :Shrewd:

۱۱ الی ۱۲ ساعت دیگه

من ۲۱ ساعت طول کشید رسیدم اونجا ، با سرعت من چند ساعت مونده؟

از وقتی کنترل ابی رو به دست گرفتم, یه ۱۰-۲۰ باری از ارتفاع پرتش کردم پایین, انداختمش جلو کیلیکر, خودم روی خودم بمب زدم تا دق دلیمو خالی کنم سر این کریح النمنظر فیل نما, بلکه بعدش با ارامش به وقایع فک کنم:D (حتی فکرشم.نمیکردم یه روزی برسه خودم زیر پای خودم بمب بندازم تا بمیرم و خوشحال شم:)) ).
اما الان که خشمم فروکش کرد میبینم که من توی لست ۱ با در دست داشتن کنترل جوئل, به خاطر هوس و منافع شخصی خودم , خانواده ی یه دختر رو ازش گرفتم. جون جوئل با جون بابای ابی چه فرقی داره? ابی هم دنیای خودشو داشت. خانوادشو داشت. به اندازه ی ما سهم داشت..! جوئل دنیا رو نابود کرد. عشقی که به جوئل دارم صرفا برا اینه که توی نسخه ی قبلی کنترلشو به دست داشتم. ولی اگر دنیای واقعی خودمون درگیر این ویروس و کوفت و زهر مار بود و فقط یه دختر میتونست دنیا رو با فداکاریش نجات بده و یهو یکی مثل جوئل میومد اونو از زیر دست پزشکا بیرون میکشید چون براش نقش دخترشو داشت, ایا ما هم وقتی جوئل رو میدیدیم نمیکشتیمش? حالا فرض کن جوئل یه گله ادم کشته و پدرتو هم رده کشته! اگر احساسی نگاه نکنیم میبینیم ابی مظلوم ترین شخصیت بود. علت طراحی چنین ژنتیک و هیکل و چهره ای صرفا برای برانگیختن خشن و نفرت بازیکن بوده...! خیلی زیرکانه و ماهرانه ساختنش. بهتون توصیه میکنم یه بار قضیه ی جوئل و کاری که با دنیا کرد رو برای دنیای خودتون و خانوادتون مجسم کنین. ببینین اونوقت حق رو به ابی میدید یا جوئل و الی?

ولی انگری جو اصلا با تو هم نظر نیست ... آخه چیه این فن فیکشن لیاقت این تعریفات رو داره ؟؟؟ :Shrewd:

من ۲۱ ساعت طول کشید رسیدم اونجا ، با سرعت من چند ساعت مونده؟
داداش من از شما ساعت ها عقب ترم. من هنوز به e3 2018 نرسیدم. شما 20 ساعت طول کشید رسیدید اون قسمت . برید بخونید من تا کجا هستم .اون دوستمون با توجه به جایی که من هستم گفت 11. 12 ساعت. برای شما دیگه باید خیلی نزدیک تر باش پایان بازی. یا اون دوستمون قشنگ متوجه نشد من کجا هستم . چون من هنوز به بیمارستان هم نرسیدم

دیجیتال فاندری هیچی راجع به بازتاب نور تو بازی نگفته ؟؟ چند تا اسکرین شات گرفتم ،، یادم رفت آپلود کنم ...

داداش من از شما ساعت ها عقب ترم. من هنوز به e3 2018 نرسیدم. شما 20 ساعت طول کشید رسیدید اون قسمت . برید بخونید من تا کجا هستم .اون دوستمون با توجه به جایی که من هستم گفت 11. 12 ساعت. برای شما دیگه باید خیلی نزدیک تر باش پایان بازی. یا اون دوستمون قشنگ متوجه نشد من کجا هستم . چون من هنوز به بیمارستان هم نرسیدم
منم نرسیدم ، شما کمتر از یک ساعت عقب تر از منی ، من الان اواسط تریلر e3 هستم ، شدش 22 ساعت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or